Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / šarpej
Autor Zpráva
haha
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:01
- Nahlásit

ahoj lidi ,kamarádka si pořídila štěndo šarpeje,já o těhle hafanech téměř nic nevím, jsou mezi vámi nějací chovatelé aby obohatili moje znalosti??Jak se cvičí, prý smí papat jenom K9 což se mi zdá divný, ale jeden nikdy neví

zuska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:04
- Nahlásit

S šarpeji sice konkrétní zkušenosti nemám, ale dovolím si reagovat na: prý smí papat jenom K9 ... to je hloupost! Kdo to povídal? Nový reklamní trik? že některá plemena smí výhradně požívat jen ta a ta renomovaná krmiva?

haha
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:11
- Nahlásit

řekla jí to chovatelka když jí ho prodávala,prej jsou nějaký citliví na krmení či co , já těmhle psům nerozumím ale taky se mi to zdá hloupý

zuska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:19
- Nahlásit

Citliví možná být můžou, ale to neznamená, že jejich požadavkům vyhovuje jen jedno krmivo. Jako doporučení to beru, ale říct, že nic jiného nesmí, se mi zdá přitažené za vlasy... každopádně o tom slyším poprvé, proto jestli o tom někdo víte víc, pište piště

*sara*.
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:45
- Nahlásit

Já šarpeje mám (pět a půl roku), za 14 dní přibyde další. S tím krmením K9 je to blbost. Asi reklama. Já krmím Acanou.Ale co znám ostatní tak krmí Purinou, Royalem, Eaglem atd. Prostě různými granulemi. Krmila jsem kuřecí, teď nějaký čas jehněčí s rýží. Krmila jsem dlouho i vařenou stravou, občas vařím kuřecí+těstoviny, zelenina.Je pravda , že se povídá, že jsou citlivější, ale u mého to nějak nepozoruji, ten je popelnice.
S tím cvičením je to horší,, oni nejsou blbí, jen trošku tvrdohlaví.Takže když je to prostě nebaví, tak poslechnout nechtějí.Jinak jsou ostražití, ale ne agresivní. Mají rádi rodinu a společnost.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání