Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pes a moře
Autor Zpráva
suesie
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2005 17:31
- Nahlásit

Příští rok bych se ráda podívala se svým psem k moři. Mám francouzského buldočka a tak z toho mám opravdu strach. Ale měl by tam k dispozici apartmán, kde by se mohl chladit na dlažbě, popř. by se tam zapla klimatizace. Taky může ležet na zahradě pod stromem. Někteří FB prý také mají rádi sluníčko. Jaký na to máte názor? Myslíte, že by mu to mohlo ublížit?

zuska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:07
- Nahlásit

Pokud mu vhovuje být celý den na kachličkách v klimatizovaném apartmánu a na procházky chodit jen krátce brzo ráno a pozdě večer, tak si ne... Ale co cesta? Myslím, že takové plemeno se n podobné výlety moc nehodí. Jen na výstavách vidím, jak se v halách v parném létu některá tato plemena s krátkým čumákem vysloveně trápí. I když netvrdím, že dovolená u moře by pro něj byla utrpením, ale určitě to sebou nese určitá rizika.

haha
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:14
- Nahlásit

Já bych se taky bála jet se psem a to nemám krátkolebý plemena který sami o sobě teplo blbě snášej, přesto nevím co by to se psy udělalo, a než riskovat jeho život a nebo přinejmenším zkaženou dovolenou,protože ani ten pejsek asi nebude spokojenej sám v apartmánu kde není zvyklej,radši bych jela na dovolenou v tuzemsku se psem a nebo ho dala někomu pohlídat

zuska
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 19:22
- Nahlásit

Viděla jsem na videu od známé, že tam kdosi vedle nich v apartmánu měl pekinéze a taky mi nepřipadal zrovna dvakrát nadšený... hodně zvažujte!, existují určitě i vhodnější způsoby trávení léta s takovým pesanem

suesie
Člen
# Zasláno: 30 Zář 2005 21:03
- Nahlásit

No jak to tak vidím, tak ho asi necháme doma na hlídání babičce. Ta je v důchodu, takže aspoň bude mít co dělat

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání