| Autor |
Zpráva |
Dana01
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 19:46
- Nahlásit
Ahoj, nevíte o někom fajn, kdo by pohlídal pejska větších rozměrů ve (skoro) domácím prostředí? Hledala jsem podobnou službu, ale většina hotelů nabízí pro velké psy kotce a vyhřívané, u lidí, co hlídají u sebe doma, bych raději s doporučením (jednou jsem takto dávala pohlídat fenku, paní měla fretku a pes mi smrděl ještě dva týdny, také venčení nebylo tak krásné, jak psala na stránkách). Máme jet na víkend s partou lidí na hory do penzionu, kam pes nesmí. Zkoušela jsem kamarádky, ale nějak se rozrodily a mají malé děti, takže úplně nadšením neplanou. Díky moc za tipy.
|
lamalucni
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 20:00
- Nahlásit
Dana01
http://psiskolka.webnode.cz/
Můžu doporučit, jen ty nejlepší zkušenosti.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 00:36
- Nahlásit
Dana01
Ještě mohu doporučit mojí známou ve Stodůlkách: jana.mima(zavináč)seznam.cz Ubytování v bytě, v pejskách se vyzná a umí to s nima.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 02:23
- Nahlásit
Zná Váš hafan nejdůležitější pravidlo městského psa nebo musí být na vodítku? (silnice=STOP)
Je socializovaný? (není rváč? není provokatér? dá si říct nebo trucuje?)
Snáší děti?
Vyšel by s kamarádským BSP (rok a půl)?
Fretku nemáme, ale superordnung také ne, nicméně hafani jsou spokojení (koneckonců my s hafany také).
Co je to za rasu? Kolik mu je?
Pokud usoudíte, že by to fungovalo, tak jen dodáte krmivo a užijte si víkend i za nás.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 20:06 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit
Vyšel by s kamarádským BSP
tak to nemá chybu
Nic nic, to jen až se Dana01 ozve co má za rasu
Hele, Dano01, tož jaktože nevybíráte penzion podle "dítě a pes vítáno"? No jo, škoda, jsme trochu z ruky, ale i k Zorránkovi by mohla :-p
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:03
- Nahlásit
Terri
OT, osobo, nedluzis mi od zacatku rijna mail?
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 23:20 - Změnil/a: Dana01
- Nahlásit
Drakopes
Jé, díky moc za nabídku - jak píše Terri Méďa je kamarádský BSP a to typický - se psy vychází, od dětí snese vše, miluje drbání a jídlo (jakékoliv), je poslušná a za piškotek snese modré z nebe. Já s ní chodím bez vodítka všude, ale dodala bych i s vodítkem. Z chyb upozorňuji, že nechráněné jídlo ponechané bez dozoru na stole přes noc nemusí být ráno nalezeno a co je teď blbé, ale po novém roce bude určitě lepší, bojí se petard. Co se sejít někde na společné procházce, že by se pejsci seznámili a vy se rozhodli, jestli někoho takového snesete doma? Kontakt na mě je Dana01@email.cz a šlo by o víkend 3.-5.1.2014. Díky. Jinak více informací o Méďe je na www.felicity.estranky.cz
Terri
To je Tomášova parta, jezdí do stejného penzionu už deset let slavit narozeniny, jsou to nepejskaři a můj nápad, že bysme bydleli jinde, kde pes může být, byl odmítnut s tím, že by stejně jeden z nás (já) musel být sám doma s malou, protože by nedosáhla chůvička do hospody....
Walda
Díky za tip, znamenám si a třeba také využiiji.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 23:50
- Nahlásit
Iniciativa vzešla ode mne (Yura), Alenka (pravý Drakopes) se určitě ozve. Myslím, nemá-li v termínu Ája něco mimořádného, že můžete problém "odfajfkovat". Nápad na setkání je víc než dobrý. Alenka se určitě ozve na uvedený kontakt.
"Z chyb upozorňuji, že nechráněné jídlo ponechané bez dozoru na stole přes noc nemusí být ráno nalezeno a co je teď blbé, ale po novém roce bude určitě lepší, bojí se petard."
Jídlo - normální, chyba je v člověku, má to včas uklidit, pes si asi myslí - "vymyslel lednice a mrazáky, ať se stará - zaváhá, nežere (pardon - nejí)"; petardy - Alfréd (geniální pes, bohužel už na věčnosti) panikařil při bouřkách a petardách naprosto neskutečně, na Silvestra dostával oblbovací pilule, kdyby psi vymysleli náboženství, tak Alfréd by byl prvním veleknězem. Myslím, že i to ustojíme.
|
Dana01
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 13:28
- Nahlásit
Drakopes
Děkuju moc, budu se těšit že se brzy uvidíme všichni společně.
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2013 13:22
- Nahlásit
Dana01
kde pes může být, byl odmítnut s tím, že by stejně jeden z nás (já) musel být sám doma s malou, protože by nedosáhla chůvička do hospody....
Tak to tu oběť chápu
Fifi
No jo Sypu popel na hlavu...se u nás střídaly nemoce a emoce, já to jako vždy zakončila...tož ale vím že to není výmluva O to intenzivněji na Tě myslím, no uznej, že Tě pálí občas prsty.. :-p
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2013 15:44
- Nahlásit
Drakopes - já bych jen dodala, že Dana01 je jedna z těch prvních na našem fóru, pamatuju si to, protože jsem si to tehdy, když jsem se přidávala, všechno dočítala... pak se ztratila a přestala k nám psát a mě vždycky (přesto, že ji vůbec neznám) hrozně zajímalo, kam se poděla... Takže teď to vím a mám radost...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2013 15:46
- Nahlásit
Dana01, Drakopes - myslím na vás, ať společná procházka vyjde a vaši berňuší miláčci se zkamarádí!!!
|
patnov
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 15:19
- Nahlásit
Nevím jestli to někomu pomůže ale stejně objevila jsem stránky www.averto.cz - je to fajn, můžete se zaregistrovat a pak někomu hlídat pejska nebo najít hlídání pro svýho, členství je zdarma takže v pohodě
|