| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Zář 2005 13:32
- Nahlásit
Co myslíte - má Bůh psa ? A jakého ?
Anebo - je Bůh pes ??
|
evina
|
# Zasláno: 27 Zář 2005 13:50
- Nahlásit
Člověk je bohem v očích psa
|
Maya
|
# Zasláno: 27 Zář 2005 13:56
- Nahlásit
Bůh má psa a člověk se mu o něj jen stará.
Prvního dne stvořil Bůh psa.
Druhý den stvořil Bůh člověka, aby se o psa staral.
Třetí den stvořil Bůh jiná možná zvířata, aby měl pes co žrát.
Čtvrtý den stvořil Bůh těžkou práci, aby člověk mohl vydělávat pro potřeby psa.
Pátý den stvořil Bůh tenisový míč, aby pes mohl pro něj běhat.
Šestý den stvořil Bůh zvěrolékaře, aby pes byl zdravý a člověk chudobný.
Sedmý den chtěl Bůh stvořit všechno ostatní, ale neměl čas, protože musel jít na procházku se psem.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2005 14:21
- Nahlásit
Maya
to je moc pěkné a "pravdivé"
evina
kéž by byl člověk bohem pro všechny psy.......bohužel pro spoustu z nich je člověk též katem....
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2005 14:24
- Nahlásit
Bohužel jsou i lidi, pro které je pes Bohem...
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2005 14:45
- Nahlásit
Shiba
jo to je taky pravda a pak to dopadá všelijak....Znám rodinu, kde je takovým bohem fena howavarta, která doma skutečně šéfuje. Hovíci k tomu mají sklony, ale u této feny to páníčci dotáhli skutečně "daleko" - z milé rozmazlované fenečky vyrostla "alfa" a každý, kdo si myslí něco jiného si musí v té domácnosti hlídat vlastní kožich. Fena je přesto milována, je jí všechno odpouštěno a dovoleno.....
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2005 15:30
- Nahlásit
Evik
A vo tom to je
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Zář 2005 20:03
- Nahlásit
Bůh má psa. Ten skoro pořád štěká, takže Bůh lidi neslyší. Když občas přestane štěkat, Boha z toho bolí hlava takže nemá na lidi náladu. A když ho hlava přestane bolet tak si se psem hraje a na lidi pak kašle. Proto lidi marně pátrají po důkazu boží existence
|
shiba
Člen |
# Zasláno: 27 Zář 2005 20:18
- Nahlásit
Anonymní
Jéje, to bude asi nějaký jiný bůh, než jakého znám já. Ten na lidi nekašle
|
Anonymní
|
# Zasláno: 27 Zář 2005 20:38
- Nahlásit
Pes Vás nenechá na pochybách o vašem postavení a když dává najevo svou oddanost, což dělá ochotně, má sklon projevovat ji vrchovatě, takže na malou chvíli si i ten nejubožejší člověk může v rozzářených psích očích připadat božský.
Člověk je bohem psa.Pes nezná nikoho jiného, nechápe nikoho jiného. Jeho celá psí duše se rozplývá v jeho bohu, všechny jeho síly jsou zasvědceny jeho službám.
|
Majkl
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:24
- Nahlásit
Všechno je to pěkné a řada příspěvků mne pobavila;)
Ale nemyslíte, že věřící člověk by to "nemusel" pochopit a mohlo by ho to urazit?
Myslím si, že takto věřejně na tomto seriozním webu by se na dané téma žertovat moc nemělo.
|
haha
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 16:38
- Nahlásit
já teda nevim ,myslím že na tom nic špatnýho není ani pro věřícího, já teda náboženství moc nerozumim,ale v nějaký tý věřící knížce se přímo píše že bůh stvořil člověka a zvířata ,potom je chtěl oddělit od sebe tak na jednu stranu postavil člověka a zvířata na druhou že mezi nima udělá propast, a když se zem začala trhat pes přeskočil a stanul vedle člověka,to přímo v nějaký tý knížce je , nevim jestlli v bibli já ji nečetla nebo u jinýho náboženství tak to přesně nevim
|
Anonymní
|
# Zasláno: 4 Říj 2005 17:16
- Nahlásit
...jsou dvě hory na nichž je světlo a jasno. Hora zvířat a hora bohů. Mezi nimi však leží soumračné údolí lidí. Kdo někdy pohlédne vzhůru, jako by cosi počínal tušit - pocítí náhle neuvěřitelnou touhu po nich, těch kteří vědí, že vědí a po těch, kteří nevědí, že nevědí......
|
Annonnym
|
# Zasláno: 5 Říj 2005 14:11
- Nahlásit
Ježiši buh neexistuje...boží pes možná...ale buh? kdyby byl byl by svět mnohem jinačí a hezčí
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Říj 2005 21:37
- Nahlásit
To by mne zajímalo které konkrétní poznámky by mohly věřícího člověka urazit ? Mně osobně připadá tato diskuze velmi slušná. (Ale jistě to je snadné, spoustu věřících uráží pouhé pomyšlení že jiní věří v jiného boha, nebo ve stejného ale "jiným způsobem" (mnoho odnoží křesťanství), pak jsou z toho křížové výpravy, války, intifáda, atd.)
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 18:53
- Nahlásit
Tak v nic nevěřící chlapec? ( mimo jiné? )
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 21:18
- Nahlásit
Pavel
Nepřijde ti to už trošku trapný
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 21:40
- Nahlásit
FiSt
Není vůbec za co... Vlastně i tobě trochu vděčím za to, že sem se konečně dokopala na ten cvičák a teď se mlátím do hlavy, že sem tam nešla dřív
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2005 21:46
- Nahlásit
FiSt
No sice "jen" agility, ale i tak mi dneska docela dobře poradili... Navíc sem vubec netušila, že psici baví cvičit za hračky
No, ale už tě nebudu otravovat, každopádně díky
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2005 01:23 - Změnil/a: Pavel
- Nahlásit
Hele Filípku profíku, už jsem tě viděl několikrát a jsem si jist, že by sis stříknul do textilu ty i tvůj kámoš. A co se týká provokací - už provokuješ delší dobu ty. Buď tak hodnej a nevšímej si mojich příspěvků a já udělám totéž. Jo a mimochodem, peníze od ,, ubohé ,, agentury ti nesmrdí?
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2005 20:23
- Nahlásit
Pavel
Jak vidím, tak ne ...
|