| Autor |
Zpráva |
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 12:35
- Nahlásit
pohlavní pud
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 12:37
- Nahlásit
je to laska pudova:
bud to pude, nebo to nepude...
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 12:42
- Nahlásit
Co pohlavní pud? Jestli myslíš sexuální touhy, tak ty má náš štěník velký. A to mu není ani půl roku. Nedávno se vrhl na svoji - do té doby - psí kamarádku a snažil se jí obšťastnit, ikdyž je vykastrovaná. Popravdě jsem nevěděla co mám dělat, jestli ho napomenout nebo nechat "vyblbnout".Příroda je příroda
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 12:43
- Nahlásit
wami
Aspoň nějaká sranda při pátku, jinak je koukám všude úplně mrtvo.
|
bord
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 12:50
- Nahlásit
wami
Asi nepude - dokud anonym hrdina nebude,
jméno nenapíše,co je to za měkkýše??
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 12:52
- Nahlásit
Ved to je nas znamy Anonym, co tu vzdy pise len o pohlavnych pudoch
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 13:06
- Nahlásit
Pohlavní pud u lidi funguje opravdu tak, že to buď pude nebo nepude, je nutné mít asimetrickou partnerku - tzn. na výšku asi metr a na šířku asi metr....
|
janina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 13:51
- Nahlásit
Můj berňák je nějaký "chladný" Už má 9 měsíců a žádná fenka ho ještě nezaujala, aby se o něco pokusil Ani by mi nevadilo, kdyby byl frigidní protože jakmile se rozhodne, že za fenkou půjde, tak asi půjde i se mnou na druhém konci vodítka
|
janina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 13:52
- Nahlásit
pigie
Pigie, jak je na tom Hugo?
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:13
- Nahlásit
janina
Ahoj Jani, Monty to zkoušel už ve třech měsícíh na zabalený spacák. Teď je mu 6 měs a nic
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:19
- Nahlásit
Náš Viky to zkouší na velkých plyšákách snad od tý doby co sme si ho přivezli
|
janina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:25
- Nahlásit
Lenny
Ahoojky Leni, tak Sam ani ve třech nic A jak se má Monťásek? co nožička?
|
janina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:27
- Nahlásit
Vcelka
No právě, že často čtu, že mnoho psů skáče po všem možném a náš nic Nestěžuju si
|
Lenny
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:45
- Nahlásit
janina
pořád stejný, kulhá pořád, ani nepozoruju že by se mu to malinko zlepšilo
|
wami
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:48
- Nahlásit
No, co, nas mastodontik se taky rozhodl (tak v pulroce), ze se mu libej zensky. Takze uz tak tri mesice je nas "vzboureny hormon" rozhodnuty, ze co nema koule, to se s nim chce sparit...
Tak drbeme - dominantnjesi feny si ho servou samy, ze submisivnejsich ho servu ja.
Zatim se zda, ze chape... Ale choutky ho nepresly... No co, aspon je videt, ze je to normalni devitimesicni pubos!
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 17:21
- Nahlásit
janina
Uz som to tu rozoberala, vid http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=1&topic =1286&page=0
Aspon budes vediet, co ta caka
|
Hafina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 19:47
- Nahlásit
Mě příjde, že ten náš pošuk by nejradši obšťastnil vše, co se hýbe. Na cvičáku si oblíbil jednoho ridgebacka. Je to sranda je pozorovat, když ten můj mu s klidem podleze pod nohama...
|
evina
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 20:57
- Nahlásit
Já měla problém opačný,žádná holka ani hárající se mu za celý jeho život(15,5)patrně nezdála dost dobrá.Setkali jste se s tím vůbec někdy?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 21:15
- Nahlásit
evina
Mojej kamaratky jazvecik On by mozno aj bol za zo zaciatku, ale boli na neho prilis prisny, a potom sa bal (aj preto nechcem byt na Huga prilis tvrda)
|
evina
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 21:42
- Nahlásit
V tom myslím problém nebyl.Pesan byl naprosto pohodový pes.Myslím,že takový se jentak nerodí.Teď nemyslím jak to lidé mají ve zvyku vychvalovat svého psa...on byl takový poslušný snad vrozeně.Nikdy snad ani nedostal,když jsem na něj křikla hned se vnucoval a cviky plnil aby mi dělal radost.Ani nevím jestli jsem na tom měla nějakou zásluhu já,zřejmě by byl poslušný u kohokoli...doufám,že chápete jak to myslím
|
Anonymní
|
# Zasláno: 23 Zář 2005 22:56
- Nahlásit
Lenny
A nechcete vyzkoušet ty léky od bolesti? Sam po nich kulhat přestal a zatím je to pořád OK. Pokud to je fakt ta panostitida, jako že asi jo. Vet mi říkal, že to je pro ně hodně bolestivé.
Sam měl Movalis 1/4 denně.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2005 22:57
- Nahlásit
to jsem byla já
|