Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Asi ho miluju
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:15
- Nahlásit

Mám teď strašně moc práce a nevím, kde mi hlava stojí a snažím se, aby to nedolíhalo na štěka, aby chodil pořád stejně ven a mohl se vylítat, vyblbnout, trochu si "zastopovat", zaaportovat a tak, ale v práci trávím teď fakt moc času a tak mu to zpříjemňuju tím (když už tu musí být se mnou), že je na terase, má tam svůj pelech, misku s žrádlem, vodu, hračky a žvýkací kosti a pozoruje svět a je celkem v poho. A jak jsem teď mlátila do complu a pročítala ty hnusný paragrafy a "mádáti" a "dali", vynervovaná, vystresovaná, tak on za mnou pořád z té terasy lezl a žduchal do mě čenichem a podsouval se mi pod ruce a já ho vždy poslala pryč. A když mi donesl už asi pátou hračku, tak jsem se musela začít smát a dospěla jsem k názoru, že ho asi miluju a chci si jej vzít za muže.

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:19 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

Garfield

Tak to by som bola najradsej aj ja. Ked najdem muza s takym charakterom ako ma moj pes (az na tu neovladatelnost pri suckach ), tak si ho vezmem

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:21
- Nahlásit

Garfield
tak jen doufej, ze si to necte tvuj pritel ... nevim nevim, jestli by pro to mel pochopeni ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:28
- Nahlásit

Jirikovo
Kdepááák, ten je s tím hluboce smířený, že štěk je na prvním místě. Štěk u nás doma první baští. Štěk leží na posteli vedle mě a pak až přítel. Štěka zdravím a vítám se s ním jako prvním, přítele odbyju letmým polibkem. Kdyby se přítel na hlavu postavil a zahrnoval mě zlatem, citem, láskou, pozorností sebevíc, štěka nepředčí. Ostatně jak u většiny dívek a žen na tomto fóru

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:32
- Nahlásit

Garfield

anooooooo, tak to vyzera aj u nas doma

Bora
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:40
- Nahlásit

Tak si říkám čím to je, že u nás vítáme všichni první štěka?! Asi to bude tím, že pes na nás všechny čeká rovnou za dveřmi a ostatní členové rodiny buď něco dělají nebo zdraví od TV. PS: když se dlouho nevracíme od auta, ale už stojíme na dvoře, tak pes není líný vylézt babičce na šicí stroj aby na nás z okna lépe viděl.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 09:58
- Nahlásit

Garfield
hmmm, koukam ze by pritelovi pomohlo, kdyby se naucil stekat a vrtet ocaskem ... to je holt udel nas muzu, zeny si vzdycky najdou neco, cemu budou pred nama davat prednost i kdyz v zajmu objektivity dodam, ze na druhou stranu to asi funguje stejne ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:29
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3342

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:30
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3343

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:31
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3344

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:32
- Nahlásit

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=ukaz&media_id=3345

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:33
- Nahlásit

Nóó tak jsou to jen hnusný MMS z mobilu, ale já teď nemám žádné fotky naskenované. Fotky hnusný, štěk ošklivej vypelichanej puberťák... To je život!

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:37
- Nahlásit

Garfield
no tak to chapu, taky bych mu dal prednost pred chlapem

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:39
- Nahlásit

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:40
- Nahlásit

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:41
- Nahlásit

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 10:42
- Nahlásit

Jandula
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 11:32
- Nahlásit

pusssssiiiinka... Ježíš ten je nádhernej...

Moje máti když vidí, jak se se Sárinou vítám, když přijdu, tak padá do mdlob... a říká, že každej chlap by ode mě utekl (zatím má bohužel pravdu)...

pigie
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 11:34
- Nahlásit

Jandula

Moj sa mi zatial len tak vyhraza

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 11:41
- Nahlásit

JanaK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 13:28 - Změnil/a: JanaK
- Nahlásit

Taky svého pejsu miluju a miluju a miluju. A jeho bouřlivé vítání nemá konkurenci. A v chlapech už vůbec ne.

http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=48 6

JanaK
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 13:29 - Změnil/a: JanaK
- Nahlásit

Asi to nepůjde otevřít -škoda.

sara03
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:29
- Nahlásit

Ahojky.

To je boží.

evina
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:31
- Nahlásit

To jsem ráda,že nejsem "postižená" sama.Můj manžel ví,že pokud by řekl "buď já nebo pes",tak by kufry měl za dveřmi natošupA proč?Protože pes nečeká,že bude mít teplou večeři,nezvedá stále prkénko na wc,navyptává se kde jsem byla,bouřlivě mě vítá,je ochoten být stále se mnou,nevyčítá mi má kila,neutrácí za blbiny,nechodí do hospody,nemá řeči,že není uklizeno....no,možná vymyslíte i něco lepšího,proč by byl pes nejlepší manžel

sara03
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:44
- Nahlásit

Také neotvírá pořád lednici a nekouká do ní půl hodiny.
Ví,co mě zaručeně pomůže,když mi není dobře.
Umí mě rozveselit,když mám blbou náladu.

Ale i bez mužských by nám bylo smutno.Aspoň trošku.

wami
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:52 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

wami
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:55
- Nahlásit

jasne...

chlapi jsou pro nas vzduch - ale bez vzduchu se neda zit...

evina
# Zasláno: 22 Zář 2005 14:56
- Nahlásit

nojo pravda.Jediné na co je chlap dobrý,by mě u psa obvinili ze zoofilie

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 15:00
- Nahlásit

jakozto jediny zastupce toho neschopneho, nemoralniho, zbytecneho a nicemneho pohlavi na teto diskuzi se musim proti vsem vyse uvedenym vyrokum durazne ohradit. Holky - co byste si bez nas pocaly??????

Berta
# Zasláno: 22 Zář 2005 15:20
- Nahlásit

Tak u nás to bylo natvrdo buď manžel a nebo pes. Donedávna se mi po manželovi občas zastesklo, ale pořád čím dál míň.... Jirikovo
Možná bysme nepočaly, ale bez chlapa je ten život tak nějak lehčí a méně složitý a to vím o čem mluvím, byla jsem vdaná 20 let.

evina
# Zasláno: 22 Zář 2005 17:47
- Nahlásit

Berto ani s tím početím bych to neviděla tak horké.Někde jsem četla,že s muži se musí jako s nádobímoužít,umýt a schovat na příště

haha
# Zasláno: 22 Zář 2005 18:03
- Nahlásit

dospěla jsem k zjištění že psi jsou téměř dokonalí, jejich jedinný nedostatek je že neumějí vyměnit kolo u auta- na to potřebuju manžela

šárka
# Zasláno: 22 Zář 2005 18:57
- Nahlásit

Pane, dej mi moudrost, abych pochopila muže, dej mi lásku, abych mu odpustila, dej mi trpělivost na jeho nálady, jen mi probůh nedávej sílu, nebo ho zabiju.....a když už, tak mi dej aspoň dvě dobré kamarádky, které mi ho pomůžou zahrabat.

Martina
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2005 19:54
- Nahlásit

haha
šárka
Vy jste čísla, chudáci Ti chlapi co to tady čtou. Viď Jirikovo?
Šárko, perfektně jsem se pobavila.

evina
# Zasláno: 22 Zář 2005 22:04
- Nahlásit

Martino:jen se jim vrací co si sami na nás vymysleli...
"v čem jsou psi lepší než ženy"

rodiče vašeho psa vás nikdy nenavštíví

pes vám nikdy netelefonuje

pes miluje, když se vaši přátelé zastaví na skleničku

pes neočekává, že mu zavoláte, když se někde opozdíte

čím později přijdete domů, tím radostněji vás vítá

pes nenakupuje

pes nemá zájem o květiny, blahopřání a šperky

pes není nikdy nespokojen se svým tělem

pes nedovolí, aby nějaký časopis řídil jeho život

pes vás považuje za zábavného, když máte opičku

psa pobavíte, trpíte-li plynatostí

pes vás nikdy nekritizuje

pes nechce vědět o každém psu, kterého jste kdy měl

na psa nemusíte nikdy čekat, je připraven okamžitě jít ven

čas, který pes stráví v koupelně, je omezen na rychle napití

pes si nenosí svačinu na váš pracovní stůl

pes si nikdy nepůjčuje vaše košile

pes vám nevypne televizi, díváte-li se na fotbal

můžete mít legálně několik psů

pes neumí mluvit

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 09:30
- Nahlásit

Martina
neboj, ja nejsem nejaka citlivka, a hlavne: hrdinove mlci

jen sy rypnete holky, chapu, ze doma si to dovolit nemuzete

tak a ted hura do me!!!!
evina
to neni tak, ze by to muzi vymysleli ... to jsou sepsane poznatky z reality ...

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 09:41
- Nahlásit

Jirikovo
Je mi jasný, že nejseš citlivka, jinak bych si to nedovolila napsat, kdybych si myslela, že se na mě přižene smršť.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 09:46
- Nahlásit

Martina
smrst bohuzel na nikoho zatim privolat neumim ... ale kdyz jsme u tech smrsti, nevite holky nahodou, proc hurikanum davaji v americe pouze divci jmena??

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 09:53
- Nahlásit

Když mluvíme o té přehnané lásce bytostí ženského pohlaví k naším psím miláčkům, tak jsem mockrát přemýšlela, jestli jsou takhle ujetý jen ženský, nebo tím trpí i chlapi, ale pouze se neprojevují, nebo zda u chlapů nic obdobného neexistuje. Vím, že u bráchy jsem si všimla, že taky dostával záchvaty, že se nevydržel nemazlit se psem a tak ho lapl a se šišlaním a zaťatýma zubama (taky u toho zatínáte zuby?) se s ním muchloval. Jenže, když jsem ho šla pak dát uspat (psa:smirk, tak se na mě brácha vykašlal a nechal mě v tom samotnou a tvářil se, že o tom nechce slyšet a že se mnou rozhodně nikam nepůjde. Když jsem se vrátila (sama bez psa) tak ani nehl brvou, na nic se neptal a tvářil se chladně jako by se ho to netýkalo (psa jsme měli 14 let). Byla jsem na něj někde uvnitř strašně naštvaná a ač jsem tušila, že se mu o tom nechce mluvit třeba proto, že ho to taky bolí, tak jsem cítila, že to jde skutečně tak jaksi mimo něj, zatímco já se psychicky skládala a byla zralá na doktora. A asi až za dva měsíce mi tak jaksi vyčítal, že pořád jen brečím, všude jsou nastrkaný fotky, pořád to připomínám a ať už toho nechám, že čas jde dál a že je mu taky smutno, ale nepřehání to. A tak jsem vybuchla a řvala na něj, jakože zatímco on hodil tu špatnou povinnost na mě a vykroutil se z toho s čistým svědomím (relativně), tak já u toho byla a musela se na to dívat a musela se hádat s vetem a držela psa v náručí, dokud neumřel a vynutila si stetoskop, abych se přesvědčila, že už je opravdu konec a že já pak uklízela misky a zbavovala se granulí a vodítka a koše a pelíšku a psích šampónů. Řvala jsem ať radši drží hubu, protože kdyby měl dost odvahy a slušnosti a šel tam se mnou, taky by se mu dneska možná hůř usínalo a ještě hůř se budil. Popisovala jsem mu, jak se ten pes tvářil, jak se na mě díval a jak jsem nedokázala zadržet pláč a zachovat klid a pohodu než usnul. Nevěřili byste, jak ten chlap přede mnou brečel, seděl, poslouchal, koukal do země a brečel.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 10:01
- Nahlásit

Garfield
to co popisujes je asi jiny pripad. dat uspat psa je neco jineho a to podle me i chlapi citi podobne (byt se tomu tvuj bracha snazil za kazdou cenu vyhnout). ale takovy ten denni normalni zivot se psem mame asi jinak nastaveny. pohrajeme si s nim, jdeme na prochazku, mame ho radi, ale neprehanime to ... pro nas je to porad "jen" zvire, at ho mame radi sebevic.

P.S. samozrejme se se svym pesanem furt taky mazlim a kupodivu u toho taky zatinam zuby ... nevis proc to delame?? (myslim to zatinani zubu)

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 10:08
- Nahlásit

Jirikovo
Nevím, já to uvnitř citím jako obrovský nával citu, něhy a současně potřeby té chlupaté zrůdě alespoň trochu i ublížit, takže u toho zatínám zuby a mluvím na něj se zaťatýma zubama a tak. Tu přehnanou lásku bab přičítám jejich mateřskému pudu, jen si nejsem vědoma, že by si matky hrály s dětmi s křečí v čelistech

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 10:16
- Nahlásit

Jirikovo
proc hurikanum davaji v americe pouze divci jmena??

A víš proč má chlap přeci jenom o kolečko víc než pes??

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 10:24
- Nahlásit

Garfield
no minule se mi stalo, ze mi ty zatate zuby po sobe sjely a kousnul jsem se do jazyka ... je to zvlastni, myslel jsem si, ze takovou uchylku zatinat zuby mam jenom ja a ted jsem fakt rad, ze vidim, ze je to vec naprosto prirozena, protoze ty bys preci nic neprirozeneho nedelala
Martina
tak to me pouc, prosim

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 10:58
- Nahlásit

Jirikovo
No přece, aby se netočil do kolečka, když si h..í ocas.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 11:06
- Nahlásit

Martina
taky dobryyy

haha
# Zasláno: 23 Zář 2005 12:51
- Nahlásit

Martina
bomba...

Garfield
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 12:59
- Nahlásit

Martina
Jen nechápu, co je špatné na slově "honit" to jsi mohla úplně stejně vytečkovat ten "ocas"...

Martina
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 13:16
- Nahlásit

Garfield
Příště se polepším.

Anonymní
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:45
- Nahlásit

Ahojky.

Garfilde
Tak jsem si hezky pobulela.

Já taky zatínám zuby.A mazlím se a mazlím.To určitě dělali i naši předci.To přece ukazujeme že máme autoritu.Udělat tohle na nějaké dítě v kočárku,tak si všichni budou myslet,že jsem lidojedka.

sara03
# Zasláno: 23 Zář 2005 14:58
- Nahlásit

Jé zapomněla jsem se přihlásit.Anonymní být nemusím.

evina
# Zasláno: 23 Zář 2005 17:56
- Nahlásit

Víte jaký je rozdíl mezi chlapem a vzteklým psem?

Pes když je vzteklý má u huby pěnu a chlap je vzteklý když jí u huby nemá.

Jakto,že já zuby nezatínám?Alespoň o tom nevím...:

pigie
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2005 18:15
- Nahlásit

Ja si myslim, ze zatinam zuby preto, lebo by som ho od lasky rozpucila, tak radsej tu fyzicku silu ventilujem na stisku zubov A ked mam v naruci dieta, tak aj pri tom stiskam zuby

pigie
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2005 07:04
- Nahlásit

A este nieco, milujem, ked sa taky psisko "maly" pride v noci schovat k nam do postele. Ako si hlada miesto a potom si pritiskne svoj chrbat k mojmu, alebo sa zlozi k mojim noham. Mozem si len blahozelat, ze sirka postele je 180cm To mam asi fakt najradsej

Nikita
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2005 15:12
- Nahlásit

Jirikovo
proc hurikanum davaji v americe pouze divci jmena??
Protože když přicházejí, jsou vlhké a vlahé a když odejdou, berou s sebou domy, auta,.....

Nikita
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2005 15:13
- Nahlásit

Jinak teď jsem narazila na tuto diskuzi a hlásím, že se jedná o mé oblíbené téma!!!

Nikita
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2005 15:15
- Nahlásit

Skoromanžel teda nejdřív dos reptal, že psi nesmí ani do ložnice, neb je tam koberec, no měl spoustu podobných nehorázných požadavků. Leč momentální stav je asi následující:

pigie
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2005 15:26
- Nahlásit

Nikita

To je ako u nas, ibaze ten nas je vzdy rozvaleny a nie takto pekne poskladany. Nas nemohol do postele do jeho pol roka, potom mi povolili nervy a uz to bolo

Nikita
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2005 15:30
- Nahlásit

pigie
Pozor, to je dvojpostel!!! A poskládaná je jen proto, že tam byl výjimečně dřív páníček a ona vlezla za ním, když tam jde první ona, tak je to trochu jinak...

pigie
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2005 15:48
- Nahlásit

Nikita

Nas Hugo spava s nami na chrbte, vsetky stryri packy rozdzapene. Alebo ked je natiahnuty na boku, tak sa obcas zobudim, ako mi ich v lepsom pripade zaryva do chrbta, aby mal viacej miesta

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání