| Autor |
Zpráva |
Email
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 14:05
- Nahlásit
vim ze to sem nepatri ale moc rada bych si zrisila email. Mohli byste mi pomoct jak na to?uz si nevim rady.
a jake mate pejsky? ja budu mit brzo nejakeho krizenecka,.
Dekuji
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 14:14
- Nahlásit
Email
Je to jednoduché...záleží na jakém vyhledávači ho chceš mít. Všude je zaregistrování podobné. Tak například na Seznamu je to takto:
Na titulní straně na pravé straně je E mail okénko a pod ním je---založit novou e-mailovou schánku---na to klikneš---vyplníš osobní údaje, jméno, příjmení apod.---zaškrtneš, že souhlasíš s podmínkama---a dáš pokračovat---dál se ti objeví další okýnka na vyplnění a to už bude tvoje emailová adresa---musíš vyzkoušet více variant, protože některé emailové adresy jsou už používané---vše dovyplníš E JE TO!!!!
To zvládneš, doufám, že jsi to alepoň trochu ode mě pochopila...
|
Email
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 14:19
- Nahlásit
Opravdu moc děkuji, ale ted sem si všilmla své chyby že sem nechtěla napsat že si ji chci zařídit ale zrušit. Ale mockrát vám děkuji.
|
sara03
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 14:51
- Nahlásit
Ahoj.
Navštívíš svůj E-mail a klikneš na Zrušit E-mail a mělo by to být.
|
sara03
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 14:56
- Nahlásit
Tak je to Odhlásit E-mail.Tam klikni.
|
Ovčanda
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 15:17
- Nahlásit
No to se mi ale ukáže tohle
Na shledanou! Děkujeme, že používáte naše služby, a těšíme se na Vaši příští návštěvu.
A pod tím je zase přihlásit tak já vám napíšu svou adresu a heslo a vi mi to zrušíte.
Jmeno je Sexicee
a heslo sexicee
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 20:18 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Ovčanda
Daj stranku, kde sa hlasis, ci je to seznam.cz alebo nieco ine. Pozriem sa na to. Ak iba kliknes na odhlasis, odhlasis sa z pouzivania sluzby, schranka zostava. Musi tam byt nieco ako zrusit schranku, ak nie, napis administratorovi, ktory je povinny tvoju schranku zrusit.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 20:24 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Zrušení e-mailové schránky
Rušit stávající schránky v rámci služby Seznam E-mail není možné.
Pokud o schránku opravdu nestojíte, prostě ji přestaňte používat.
Systém nepoužívané schránky po čase odstraní sám, takže se nemusíte bát zbytečně zabraného místa na serveru. Server navíc disponuje dostatečným volným prostorem, takže toto opravdu není pro nás a naše uživatele problém.
Tipy:
- ke zrušení schránky dojde za 6 měsíců od posledního přihlášení uživatele.
- zrušení nelze nijak urychlit.
- pokud chcete schránku zrušit a nechcete přijít o zprávy, které přijdou do schránky během šestiměsíčního limitu, nastavte si filtr na přesměrování zpráv do jiné e-mailové schránky.
Tak takto to je na seznam.cz. Nesmies schranku 6 mesiacov pouzivat a potom ti ju zrusia. Takze ju jednoducho prestan pouzivat Nic ine urobit nemusis
|