| Autor |
Zpráva |
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 08:08
- Nahlásit
Mám problém. Začali jsme našemu štěníku - 15 týdennímu dávat Eukanubu. Veterinář nám dal 4 vzorky balíčků a malému chutnala. Tak jsme koupili 15 kg balení. Jenomže už třetí den štěndu Eukanuba přestává chutnat a odmítá ji!!! Předtím jsme krmili Specificem a ten mu chutnal jemože když jsme přešli k jinému vetovi, tak ten doporučil jako nejlepší krmení Eukanubu tak jsme přešli na ni. Podotýkám, že pejsan s ní opavdu všechno. Je mi jasný, že mu prostě eukanuba nesedí,ale divný je, že mu předtím chutnala . Zajdu za vetem a řeknu mu to. Nevím, ale co budu dělat s tím 15 kg pytlem. Na letáku Eukanuby píšou, že když pesanovi nebude chutnat tak že vrátěj peníze....Máte s tím vrácením někdo zkušenost??????
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 08:22
- Nahlásit
Je zvláštní, kolik veterinářů doporučuje Eukanubu jako nej... a kolik psů ji přitom nežere, a to i ti co jinak žerou všecko. Včetně mojí feny. S vrácením zkušenosti nemám, ale když to píšou na letáku, tak by to snad měli dodržet, ne?
|
Maya
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 08:38
- Nahlásit
Mě se tohle stalo s Purinou, tak jsem ten pytel odvezla do útulku, jim nevadilo, že je otevřený a já měla alespoň dobrý pocit.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 08:51
- Nahlásit
Já se na vrácení zeptám..pytel mě stál 1600 což je dost. Když mi to zpátky nevezmou, tak to dám do útulku jak píšeš, Mayo...to mě nenapadlo!!! Nevím, co je ta Eukanuba fakt zač???!!! - Ketrin..
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 09:03
- Nahlásit
Jo o tom vrácení jsem taky četla, ale zkušenosti s tim nemám jak to funguje kdo ví jestli to nejsou jen kecy. My sme taky najeli po chovatelích na Eukanubu, ale pejsan nám to nechtěl taky moc žrát, takže jsme tím krmili asi dva měsíce a pak jsem změnila značku. Myslím že ten pytel by jsi mohla zkrmit, zkus mu to něčím ochutit, třeba masíčkem nebo vývarem. Náš pes nežere suchý granule ani od jiný značky, takže mu je furt něčím ochucuji. A co sem tady četla různý diskuse, tak s tim má problémy víc lidí.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 09:13
- Nahlásit
Tak, psala jsem mail do Eukanuby a opravdu peníze vracejí!!!! Takže...solidní jednání
Vcelka
Pesan se suchýma granulema problém nemá... Eukanuba mu nejela ani s masíčkem apod.!!!!!
|
Terri
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 09:20
- Nahlásit
Jen 1600? Myslela jsem, že je dražší - neb Purina stojí taktéž.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 09:23
- Nahlásit
Terri
Jo přesně 1600,-. Některá Purina stojí i víc....
Tak asi zájem o eukanubu klesá...a klesá
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 09:30
- Nahlásit
Já sem dávala za Eukanubu dokonce jen 1525,- objednávala sem jí přes net, to byla asi nejlevnější cena co jsem našla.
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 09:47
- Nahlásit
Ono asi jak kde člověk nakoupí.... já jsem ji koupila u veta
|
Vcelka
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 10:13
- Nahlásit
Já sem tuhle cenu měla proto, protože v tomhle internet. obchodě je při nákupu nad 1500 kč sleva 75 kč, takže se to vyplatilo když jsem měla dopravu zdarma. Teď už k nám ale zdarma neni a když si to nechám poslat poštou tak to vyjde o stovku dráž.
|
haha
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 11:09
- Nahlásit
Niko
zkoušela jsi mu to namočit, mí psi maj granule radši zalitý vývarem, když na to dostanou masox tak sežerou fakt všechno , jinak z vracením peněz to jsem neslyšela no já stejně tak drahý krmení nekupuju to by mě při naší spotřebě zruinovalo
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 11:14
- Nahlásit
haha
není masox moc slaný??? Nezkoušela jsem to, ale s masem jo a to vyžral jen to maso. A nebo jsem mu do toho dala jogurt a slízal jogurt a granule nechal. On ní fakt všechno. Předtím jsme zkoušeli ty granule Specific a vždycky bez debat spapal granule---nenamočené, je tak suché. On jí fakt všechno...akorát Eukanubu nechce. No nic, vrátím ji a asi se vrátím ke Specificu. Uvidím...
|
Denisa
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 11:22
- Nahlásit
Niko, nejste sami, moje pažravka sežere na co přijde, jen nad Eukanubou se ofrňovala, ofrňovala až ji přestala žrát úplně... jinak s ničím nikdy žádnej problém, žere až se jí dělají boule za ušima...
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 11:28 - Změnil/a: Niko
- Nahlásit
Denisa
To je přesně můj případ!! Taky ji nejřív papkal a pak postupně nic a teď odmítá úplně.
Nechápu, co ta Eukanuba ma za divný složení....celkově je to divný...je na ní velká reklama, všude ji propagujou, je drahá, prý krásně voní a pesanům chutná!! Cha!! Slyšela jsem většinou negativní názory...a to jsou praxí osvědčené!!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 11:39
- Nahlásit
Já se přidám se svým názorem:
Všude na fórech čtu, jak je Eukanuba zatracovaná, nejsem ani podpůrce, ani odpůrce. Ale začala jsem s Hillsem, za chvilku nezájem, po Royl Caninu mi zvracela, pak jsem přešla nejdřív na veterinární Eukanubu abych jí zklidnila žaludek a střeva a baštila, poté jsem změnila na Eukanuba pro štěňata, Jehněčí s rýží, mohla se přetrhnout. Po přečtení několika názorů jsem usoudila, že je jí dělaná zbytečná reklama atd. a koupila jsem Purinu Pro Plan. A ejhle, můj pažrout jí sice žere, ale hromádky se změnily v hromady příšerně smrdící, občas průjmové atd. Takže já budu tady asi jediná, kdo se zase vrátí k Eukanubě...
|
haha
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 12:09
- Nahlásit
Niko
nedávám celej ,půl kostky na litr vody, chutná jim to ,jinak já krmím takovym krmivem jako třeba darling, bono, chappi,to dostávaj ráno a večer maso /hlavně krky kostry apod/ konzervy zas ty levnější a těstoviny , rýže , rohlíky do toho zelenina prostě to co si se spotřebou mejch psů můžeme dovolit, jinak nevím co máš za pejska?
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 12:27
- Nahlásit
haha
Já ho chci krmit převážně granulema a sem tam mu dávám něco navíc Problém s jídlem s ním nemám, akorát tu Eukanubu nechce Chtěla jsem co nejkvalitnější granule a nakonec to takhle dopadlo...teď mi volal přítel a prý mrňousek zase nechtěl papat. Couvnul od jídla a běžel pryč!!!! A to je VELKEJ JEDLÍK!!! Ta Eukanuba se mu prostě hnusí Dnes jdu na veterinu a domluvím se o tom vrácení Eukanuby a radši si vezmu víc pytlíků se vzorkama papů...pro jistotu. Mám Německýho pinče....viz. galerka
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 12:29
- Nahlásit
haha
http://www.cz-pes.cz/gallery.php?akce=galeria&gallery_id=453
|
haha
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 12:44
- Nahlásit
Niko
ten je hezkej, když máš jenom tohohle jednoho tak to bych ho tim papánim rozmazlovala až by sme našli co mu chutná .
u nás je spotřeba tak 30 kilo na měsíc tak to nelze
|
Niko
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 12:46
- Nahlásit
haha
a co ty máš za hafíky??? 30 kilo měsíčně je šílený...ale co bysme pro svoje miláčky neudělaly, viď....
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2005 13:00 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Ja sa tiez pripojim. Mne Eukanubu pes proste zrat nechce. Ale aj tak nou krmim, resp. dokrmujem posledne balenie. Rano ju sice zozere, lebo dostava Pnagamin, vecer mu ju vsak musim davat s konzervou alebo rybickami. Mam jej tam este tak na dva tyzdne, tak musim rozmyslat, ze co teraz. A ja mam pocit, ze vsetko ostatne zdrazelo okrem Eukanuby (ked som si priniesla stena, bola najdrazsim krmivom). Royalka zdvihla ceny Purina Pro Plan... s tou Eukanubou nieco bude...
Myslim, ze prejdem na Acanu, je lacnejsia, pes aj tak pomimo dostava klbnu vyzivu...
|
haha
|
# Zasláno: 19 Zář 2005 17:30
- Nahlásit
niko
mám trošku přerostlýho dlouhosrstýho NO ten baští jako mlejn, středoasijata ten má kupodivu menší spotřebu, křížence labradora a pita , tomu taky chutná všechno a malýho voříška Míšu ten je nejmlsnější ze všech
|