Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pomůže BARF?
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 14:08
- Nahlásit

Koko
mylíš, že ty "nedomácí" budou trošku měkčí, jako třeba kuřata z velkochovů?
myslím, že jo a dávám i se zubama, ty holky nechávají

Koko
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 16:25
- Nahlásit

corgi
já doma normálně zabíjim jen komáry a pavouky, tak mi chybí zkošenosti
kejtlin
to máš dobrý, když ty zuby sami nechaj, s naší hmižností nevim nevim, co je v žaludku to se počítá

kejtlin
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 16:56
- Nahlásit

Koko
to máš dobrý, když ty zuby sami nechaj, s naší hmižností nevim nevim, co je v žaludku to se počítá

já si to myslela taky, ale pak jsem si řekla tak co, to vykaděj a ony je chytře nechaly i z prasečí hlavy je nechávají

Tutuli
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 19:17
- Nahlásit

corgi
já Auri dávám králičí hlavy normálně, i se zuby a OK, ale však víš, ona je tak trošku nenažraná popelnice

Kachnička1986
Člen
# Zasláno: 14 Čec 2012 20:49
- Nahlásit

Take mam svoji zkusenost, pesan vzaty z utulku ve 4 mesicich, od zacatku polotekute bobky, pozdeji prujem, z koprosky toxocary, giardie, isospory, po preleceni to neustalo, dalsi dve koprosky negativny, vyzkouseny ProPlan, K-9, Acana, Bewidog, nic, vse stejne, cerne prujmy 8x denne.
Nastvala sem se a presla na syrove - ze dne na den krasne tuhe bobky...Prestal psoukat, nasvalil, krasa..
ted na dovce jsme zkusili bezobilny Orijen, ustal to, ale bobky dvakrat objemnejsi, smrdely, zlate maso no..

AlexxAla
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2016 14:17
- Nahlásit

Dobrý den,
vím, že je tento příspěvek starý, ale píši pro případ nově příchozích. B.A.R.F. si myslím je v případě zánětů žaludků dobrá cesta, ale je jasné, že nic nejde hned. Trávicí soustava psa, který je na granulích se časem "přizpůsobí" a je pak pro psa problém sníst cokoli jiného, než granule. Jeho přirozené trávení je narušeno a dochází k různým nemocem. Krmení masem postupně vrátí trávení (pokud není již nějak nezvratně porušeno) do původního stavu a záněty by měly přestat. Doporučuji url Přečtete si zde zajímavé informace a když budete chtít, individuálně Vám pomohou.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2016 15:43
- Nahlásit

AlexxAla
Ty jedeš kámo! wd bro!

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání