Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / myši
Autor Zpráva
bad
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 14:27
- Nahlásit

Vím, že to sem nepatří, ale už mi ty myši ..... Nemáte nějaký osvědčený způsob? Psů mám dost takže jed radši ne. A do pastiček už nelezou. Nejsou blbý. Maximálně občas vyjímečně. Dnes ráno mi sežrali snídani (upozorňuji, že byla schovaná ve skříni) a ještě na mě ta myš tak naštvaně koukala, co že jí prý ruším. A prokousali díru pod prahem a ožrali dveře. A psi i kočky na ně pečou. Prý to jsou myši domácí . Už fakt nevím co s nima .

Ghianika
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 14:35
- Nahlásit

bad
my jsme jim taky vyhlásili válku, ale pořád ty sviňuchy malý šedivý vedou

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 14:37
- Nahlásit

Ale psi se činí, hrabou zákopy

Ghianika
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 14:41 - Změnil/a: Ghianika
- Nahlásit

se mi to poslalo 2x

sara03
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:50
- Nahlásit

Díra v podlaze:mohla by stačit sádra a do ní přimíchat hodně střepů.Ty těm malejm potvůrkám nechutnaj.
Jinak my máme myšky doma taky.

sara03
# Zasláno: 16 Zář 2005 15:51
- Nahlásit

Díra v podlaze:mohla by stačit sádra a do ní přimíchat hodně střepů.Ty těm malejm potvůrkám nechutnaj.
Jinak my máme myšky doma taky.

Kimina
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 18:40
- Nahlásit

Pořiďte si hada, jako my. Moooc mu chutnaj!!!

Usanda
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 18:47
- Nahlásit

Pošlu ti svého psa-já totiž zase řeším,jak přesvědčit hafana,že myši se prostě nepapají.

Mery
# Zasláno: 16 Zář 2005 19:04
- Nahlásit

Kimina
My máme malinkého pejska to abych se bála aby si ho ten had nesplet a omylem ho nepolk místo myšky.

Kimina
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 19:24
- Nahlásit

Mery
To jo. To já když jsem si přivezla domů to svoje štěňátko, tak mělo 11 kilo. Těšila jsem se na malou kuličku k pomuchlání a místo toho to byla obrovská nohatá potvora, která do všeho, včetně mě, kousala. Ale moje háďátko, taky ještě není úplně dospělý, má sice 2,5 metru, ale troufne si jen na myšičky.

haha
# Zasláno: 17 Zář 2005 15:11
- Nahlásit

bad
a co zkusit ten myšopísk psům to ze začátku trochu vadilo ale za chvíli si na to zvykli ovšem není zaručeno že si nemohou zvyknout i myši

Kimina
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2005 16:26
- Nahlásit

haha
No, já bych ten myšopísk rozhodně nedoporučovala. Možná, že se zdá, že si psi na to zvykli, ale nevíš, co to s nimi dělá. Znám případ, kdy to lidi používali a měli papouška. Taky si zvyknul. Jenže časem začal pouštět peří a pak chcípnul. Vet konstatoval, že mu "šiblo" z toho zvuku. Je to hnusný zvuk i pro lidi, natož pro psy s jejich ušima. To teda radši myši než zblblý psy.

Mark
# Zasláno: 17 Zář 2005 17:47
- Nahlásit

Usanda:
Mam uplne stejny problem, takze mi nezbylo nic jineho, nez to resit kosikem. Bojim se, ze sezere otravenou. Jak to resis Ty ?

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 17 Zář 2005 18:20
- Nahlásit

Já s myšma doma problém nemám protože bydlím v paneláku, ale jakmile jdu venčit a psy vypustím na louce, tak jim hrábne a celou procházku hrabou a hrabou a hrabou. Dkonce mladej, kterej nikdy tak nehrabal a občas to zkusil, teď hrabe jak pominutej.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání