Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jablečný mošt
<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 228 . 229 . >>
Autor Zpráva
jbat
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:21
- Nahlásit

Grin
Dokonce mě sere i chudák SkoroPerfektní, a nemůže za to

Může! Chlap za to vždycky může! To mu hned vysvětli. Ohýbej proutek, dokud je mladej.... Vim, o čem mluvim. Já už to nevohnu ani násilím.

Grin
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2012 15:22
- Nahlásit

jbat
Ohýbej proutek, dokud je mladej
tak jasně že jsem mu to hned dala sežrat, žejo, bez toho by to ani nešlo a vlastně máš pravdu, asi za to může

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 16:58
- Nahlásit

Grin and all

Takže pokračování příběhu s jackrusselem z baráku, včera přijela ségra se šampony a ten malej hajzlík navolno samo před domem kousnul Rambíka, ten je ale nad věcí a nechal to bejt, pak jdeme dtuhej den ráno ven a já jsem na louce s nyx(na vodítku) a vidim jak ta pani pouští čoklíka zas se dveří navolno a ten běží až k nyx a snaží se jí kousnout do nohy s řevem...no tak jsem trochu povolila vodítko, nyx na ruslici vyjela,ta se připo a s řevem odběhla k paničce. Já nasraná na maximum jde zpátky k domu a paní na mě volá...myslíte že by jí ta vaše něco udělala? A já, jo ta moje by jí asi zakousla,kdyby nebyla na vodítku,protože váš pes jí neustále kouše do nohou a je agresivní jako prase a chodí na volno a paní...vždyť já vám nic neřikám a já,ale já vám ano, jak jí můžete nechat navolno když se tak chová? A paní jako už nic neřekla.....taky začnu chodit se psem na volno u domu i v domě...tim pádem tak do týdne bude Nyx jedinej pes v domě a bude klid

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:14
- Nahlásit

Sízra Milanová
nesnášim tyhle kreténoidy. Paní s venouškem mi včera hlásila, že trénují teď - ovšem velmi vlažně -venouška na náhubek, protože cituji: "když ho pustím k deseti psům tak je v pohodě a jedenáctýho pokouše. Tuhle mě jedna paní strašně vynadala, a přitom měla velkýho psa, kterýmu se nic nestalo... tak jsme mu začali teď radši dávat náhubek... jenže já se bojim aby mu to nějakej nevrátil, teď, když bude mít ten náhubek.." :blink:

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:22
- Nahlásit

a s. chce jít se mnou v neděli ven se psama, nevím co tím sleduje a nevím, proč jako slušný lidi nemužeme jít na kafe

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:26
- Nahlásit

kejtlin
to je ale super!!!!!!! náhodou na procháyce je to lepší, nemusíš na něj furt čumět a říkat si "co teď udělám s rukama" a "nepiju to kafe jako debil...? Kruci teď jsem se polila!!!" a tak.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:44
- Nahlásit

Grin

to je ale super!!!!!!! náhodou na procháyce je to lepší, nemusíš na něj furt čumět a říkat si "co teď udělám s rukama" a "nepiju to kafe jako debil...? Kruci teď jsem se polila!!!" a tak.

tohle jsem nedělala nikdy, to se fakt takhle někdo cítí?
no jo, tak si holt vezmu lepší tepláky , vytahaný tričko a půjdeme ven no

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:45
- Nahlásit

Grin

nesnášim tyhle kreténoidy. Paní s venouškem mi včera hlásila, že trénují teď - ovšem velmi vlažně -venouška na náhubek, protože cituji: "když ho pustím k deseti psům tak je v pohodě a jedenáctýho pokouše. Tuhle mě jedna paní strašně vynadala, a přitom měla velkýho psa, kterýmu se nic nestalo... tak jsme mu začali teď radši dávat náhubek... jenže já se bojim aby mu to nějakej nevrátil, teď, když bude mít ten náhubek.." :blink:

já soufám že lehký připomenutí že by další setkání nemusela ta miničuba přežít na babku zapůsobilo už konečně

kejtlin

tak to je fajnové, venčení bude dobrý..jen se pokus neřvat tim nej hlasem jak umíš, mohl by to nedat a utýct do lesů

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:47
- Nahlásit

Sízra Milanová
tak to je fajnové, venčení bude dobrý..jen se pokus neřvat tim nej hlasem jak umíš, mohl by to nedat a utýct do lesů

Tessa je napůl hluchá, to budu muset občas zvýšit kadenci hlasu

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 17:59
- Nahlásit

kejtlin
Tessa je napůl hluchá, to budu muset občas zvýšit kadenci hlasu

tak ho na to nejdřív upozorni radši

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 18:59
- Nahlásit

kejtlin
no tak byla to trochu satira, ale jo, čék je takovej v rozpacích, když jsem se psem, tak se cejtim líp jako že v tom nejsem sama

Sízra Milanová
jen se pokus neřvat tim nej hlasem jak umíš, mohl by to nedat a utýct do lesů

Když u mě SP přespával, tak jsme leželi v posteli a čuměli na telku a Grin se asi půl hodiny blemcal na péru, já to nesnášim tak jsem nakonec vybublala a houkla celkem normálnim hlasem "neblemcej se!" a SP úplně nadskočil

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 19:17
- Nahlásit

Grin
no tak byla to trochu satira, ale jo, čék je takovej v rozpacích, když jsem se psem, tak se cejtim líp jako že v tom nejsem sama

já na randeti nebyla nikdy v rozpacích

Grin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 19:26
- Nahlásit

kejtlin
kejtlin lidi sou různý prostě. Já jsem byla v rozpacích na randeti i po pěti letech vztahu.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 20:36
- Nahlásit

čuste, co děláte? Rambík dnes venku ztratil obojek a přinesl nám ho soused

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 21:00
- Nahlásit

Adiddaska
čuste, co děláte?
jsem v práci

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 22:15
- Nahlásit

kejtlin

fuuuuuuuj

kejtlin
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 22:36
- Nahlásit

Adiddaska
fuuuuuuuj

je to megahnus, ale od zejtra rána mám 4 dny volna!!!!! a v neděli to rande, jestli ovšem dobrovolně neuteče až mě uvidí

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2012 23:48
- Nahlásit

kejtlin
jestli ovšem dobrovolně neuteče až mě uvidí

si dement akorát..už spíte jo vy imbecility?

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 07:37
- Nahlásit

Sízra Milanová
si dement akorát..už spíte jo vy imbecility?

no a ještě navíc.já jdu spát až ted´

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 10:06
- Nahlásit

all

tak ta bába s jackrusselama už mi ale leze krkem, nejnom že její agresivní dementek napadá lidi i psy kolem domu i v domě a chodí di navolno,ale i kálí(píšu velice slušně)tědně kolem domu, kolem dvěří vchodových atd.... pomalu se tam nedá projít!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 11:57
- Nahlásit

je u nás stále megahnusně, tak aspoň pojedu ke kadeřnici a nakoupit

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 16:00
- Nahlásit

ted´ jsem přijela, no jsem ostříhaná, mám tam něcojakobarvuaněcojakomelír, mě se to líbí, uvidím co o tom usoudí protistrana, jsem totiž pankáč už nejen z přesvědčení

Sízra Milanová
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 18:39
- Nahlásit

vy sprostý čupky kde jste...já vim teda kde!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 18:43
- Nahlásit

Sízra Milanová

já sem tu, já tak kde ste zatím nemůžu

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 21:16
- Nahlásit

Sízra Milanová

já se koukám na film, co jsem si stáhla za odměnu za hotový třetí protokol z genetiky. A piju víno u toho. Tak!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 21:27
- Nahlásit

Adiddaska
já koukám na horror a taky piju víno, dneska ale děsně brzo půjdu spát, no spát, musím dočíst tu detektivku, protože mě fakt zajímá, kam se poděly ty děti.....

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2012 23:45
- Nahlásit

kejtlin
kam se poděly ty děti.....

páni je snědli! A gde sou ty páni?? Na hřbitově zakopáni vole!

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:08
- Nahlásit

Adiddaska
páni je snědli! A gde sou ty páni?? Na hřbitově zakopáni vole!

ne, ne, unesl je bývalý manžel ale nestačil je udusit igelit´ákama přes hlavu, tamty první jo.
all
dneska vypadá že bude krásný den, proto až se krapet zmátořím půjdu ven

jbat
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 08:34
- Nahlásit

kejtlin
ne, ne, unesl je bývalý manžel ale nestačil je udusit igelit´ákama přes hlavu, tamty první jo.

škoda, no...

Ahoj cuchty, jsem unavenééééé a nevim z čeho, kurde.
Uvažuju, že přestanu chlastat, ale ještě nevim, nepromyslela jsem detaily... takže asi ne... nevím no.

Co děláte? Já su v práci a piju kafe a u toho si divoce smskuju s mušem, takže to dnes asi nebudu přehánět s tou prací....

kejtlin
Člen
# Zasláno: 13 Dub 2012 10:46
- Nahlásit

jbat
Co děláte?
přišla jsem z venku, dám si asi kafe, dneska první, jsem nějaká přejetá a bolí mě kostrč, jak jsem ji měla naraženou a nevím proč mě bolí-asi změna počasí

<< 1 ... 36 . 37 . 38 . 39 . 40 . 41 . 42 . 43 . 44 . 45 . 46 ... 228 . 229 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání