| Autor |
Zpráva |
bronik
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 11:57
- Nahlásit
Ahoj lidi, nedávno jsem viděl na psíkovi svítící obojek a chci se zeptat jaké s tím máte zkušenosti. Budu rád za vaše ohlasy. Uvažuji totiž o jeho koupi pro mého jezevčíka. Všude kde jsem se ale díval mají větší velikosti.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 21 Led 2012 12:10
- Nahlásit
bronik
Už jsou tady o tom asi dvě vlákna. Existuje několik druhů a výrobců, dají se sehnat od stovky snad do tisícovky, záleží na gustu každého. Sama mám obojky od dogfantasy a nacházím na nich čím dál tím víc much. Z diskuze tady pro mě jako vítěz vyšel ten nejlevnější "šunt", co se dá pořídit za 99,- v každém petshopu. Ale to už musí každý posoudit sám, co mu bude vyhovovat nejvíc...
|
Patriciaaa
Člen |
# Zasláno: 15 Srp 2013 14:47
- Nahlásit
Ahoj, my máme dva svítící obojky na naše jezevčíky odtud
URL
Myslím, že máme ty malé s obvodem do 26 cm. Svítící obojek Flashing 20o11 - obvod do 26 cm.
Zatím jsme spokojení
Ahoj
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2013 21:32
- Nahlásit
Za mě nic moc, mám BSP a obojek mu vleze kamsi do chlupů v hřívě kolem krku a ty tmavé chlupy neprosvítí....
|
Josef Malý
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2015 16:06
- Nahlásit
Já jsem měl podobný problém,ale našel jsem v tomto obchodu www.elektro-obojky.cz model,který vyhovuje,po telefonu mi poradili docela odborně,typ si nepamatuju,ale případně to otestujte.
|
Stelina
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2019 12:46
- Nahlásit
Ahoj, já koupila obojek na večerní procházky a jsem moc spokojená! Pořád vidím, kde pejsek je Kupovala jsem: https://www.reedog.cz/svitici-obojky/Reedog-svitic i-obojek-pro-male-psy-a-kocky !
|