Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Jak se teď mají vaši hafani???
Autor Zpráva
Niko
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 12:56
- Nahlásit

Založila jsem tohle nový téma, protože my si tady píšeme o našich mazlíčkách a jsem zvědavá, co teď zrovna všichni dělají.... Někdo z vás je v práci a tak tuší, co jeho hafík provádí a někdo se třeba otočí a pesan hajá v pelíšku a je spokojenej, že je páník u něj
No, můj je teď sám doma a já jsem v práci dost nervózní
Myslím pořád na něj, je to ještě malej prďolíček a tak určitě teskní. I když přítelova babička, která bydlí o patro níž řiká, že už nezakňourá ! Teď buď spínká, protože to jeho doba na schupnutí a nebo si hraje a skáče po válendě. Za chvíli za ním přifrčím a za hoďku jedeme vláčkem za našima na bésu. Zpátky pojedeme autem, který jsme tam měli na opravu a tak si prďolka zažije zase vlak a auto

Anonymní
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:12
- Nahlásit

No tak to já si živě dovedu Píďu představit. Teď se válí v kotelně na svým pelíšku, prdí a chrápe.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:13
- Nahlásit

ehm, zapomněla jsem se přihlásit. Cal

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:19
- Nahlásit

ja to mam taky jednoduchy. kdykoliv prijdu z prace driv, tak se zacne protahovat a tvari se jako ze vubec nespala, ale ma jeste zalepeny oci. takze ted zcela urcite spi. jedine ze by sel nekdo kolem dveri - to by brnkala vytrvalym stekotem sousedum na nervy. jo a hned potom by zase usnula ... jestli u toho prdi, to nepoznam, jelikoz ma v chodbe pootevrene okno ...

suesie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:25
- Nahlásit

Já zrovna obědvám a štěndo na ně upřeně kouká, loudí a sem tam si štěkne, jako jestli vím že by si taky dal (a on přitom obědval tesně přede mnou). Jsem s ním teď doma, protože mi škola začne až za týden. Pak bude dopoledne chodit k babičce ať mu není doma smutno.

Garfield
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:26
- Nahlásit

Čučí na mě jako sůva...

Evik
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:27
- Nahlásit

Naši hafové většinou chrápou když nejsem doma, mlaďoch ale občas dělá lumpárny a vsadila bych se, že i teď zrovna něco provádí. Já jsem teď nemocná, ale přesto musím sedět v kanclu a protože náš mladej už dva dni nebyl na pořádné procházce (jsem hotová a zvládám akorát tak pidi prochajdu a házení aportku na zahradě), je plný nevybité energie a tahá doma rohožky, cupuje je na kousky, nebo po zahradě roztahává misky na jídlo, zvrháva vodu, cupuje kytky....(v mé přítomnosti tohle všechno samo nedělá...)
Teď momentálně bych to tipla, že mladej dělá bordel, dědek spí a ten "prostřední" se nejpíš baví poštěkáváním za plotem...

Pupy
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:48
- Nahlásit

Já sem ted doma a moje ovačanda je hodná.....když spí na postýlce...

Tina
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 13:58
- Nahlásit

Moje skorokrysařice určitě střídavě chrni a čučí z okna jak zvědavá babka a vyhlíží paničku. Vždycky když přijdu z práce domů, tak zívá, že mám strach, že si vykloubí panty nebo ohrne horní čelist dozadu za uši
Vím, že nejraděju spí u mě ve skříni, změna barvy a materiálu mého oblečení na psí kožich ji prozradí.

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:06
- Nahlásit

Moj fundlacik urcite chrni a ked pridem domov, tak az vtedy vstane a zacne sa pretahovat. Keby som prisla o hodinu neskor, tak to bude o tom istom. Lenivec lenivy.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:07
- Nahlásit

...a Píďa prdí a prdí a prdí..........

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:09
- Nahlásit

kalliope: ty ho krmis fazolema???

Vcelka
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:19
- Nahlásit

Náš Víťa teď nejspíš skáče na zahradě a morduje nějakou hračku a nebo jestli je sousedka na svý zahradě tak jí možná přes plot psychicky pomáhá a nebo hrabe další díru a nebo morduje poslední zelenou rostlinku a stromeček který ještě nezamordoval a nebo kadí a nebo spí a nebo.........

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:31
- Nahlásit

Jirikovo

já ti nevim, on takhle prdí furt, hrůza, smradlák jeden. Když ráno sejdu do kotelny, tak se to tam vznáší, takže předpokládám, že hafík pěkně spinká a občas mu to uletí, nóó, každej neni dokonalej

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:34
- Nahlásit

To ta moje vopice teď leží v posteli a poslouchá zvuky z kuchyně (co kdyby tam náááhodou něco plesklo o podlahu?)

klára
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:43
- Nahlásit

moje příšerka doma chrní a ještě chudinka netuší, že mě neuvidí 2 dny a 2 noci - jedu na služebku, takže od večera bude sedět u dveří a toužebně čekat na můj příchod - až do soboty dopolene.Stýská se mi taky už teď

sara03
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:45
- Nahlásit

Ahojky.
Já svýho ovčouna uvidím večer tak na 2 hoďky.A pak zase až zítra.Je v kotci v psím hotýlku.Vůbec se mu tam nelíbí a určitě si ničí svůj čenich.Hrozně mi zhubnul,jsou mu vidět žebra.Ale zase dostává jen jednou deně.Doma byl zvyklý každou chvíli/když někdo z rodiny jedl/něco dostat.A nebo teď leží a vzdychá.To mu taky pěkně jde.

Kalliope:
A jakou máte kotelnu.Hlavně neškrtat.

Maya
# Zasláno: 15 Zář 2005 14:54
- Nahlásit

Kalliope
A nedostává tvůj Píďa jehněčí granulky? Můj pesa taky po nich prděl a prděl, takže od té doby, co nám vet řekl, že po jehněčím je to běžné, tak má kuřecí a je to OK.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 16:00
- Nahlásit

Maya:
nee dáváme K9 - a myslím, že snad kuřecí nebo co, jenže on je hroznej bufeťák, když jsem vpráci na dálku ho neuhlídám, bůhví co všechno venku na zahradě vyhrabe. Hrůza pomyslet.

Sara03:
hele jednou jsem to chtěla vyzkoušet - jako škrtnout sirkou, ale byl to takovej koncentrát, že jsem si netroufla, radši jsem otevřela dveře...

Kalliope
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 16:02
- Nahlásit

- jenže s nim nemůžu vůbec jezdit autobusem, protože když si uleví, tak je to hroznej smrad , ještě, že mám svojí škůdku 105S, tam otevřu okýnko a může prdět dle libosti, i když někdy je to na palici, možná změnim granule, ale spíš si myslim, že je to tim, jak bufetí celej den na zahradě.

shiba
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 16:17
- Nahlásit

Moje bobátka teď z 1/2 chrní pode mnou a z 1/2 blafkají venku přes plot na souseda. Teda spíš on štěká na ně o ony mu občas odpoví

Azoráček
# Zasláno: 15 Zář 2005 20:22
- Nahlásit

Tak Azorek nejspíš leží ve sklepě na polštáři nebo v boudičce a spí, nebo odpočívá,má hlavičku vystrčenou z boudičky, položenou na hraně a tak spinká. odpoledne se docela vyběhalAle bohužel se nemuzu jít podívat co přesně dělá, tak jen odhaduju

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 20:53
- Nahlásit

Chrápou po dlabanci a zdá se jim o procházce, na kterou za chvíli půjdou.

pigie
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 21:05
- Nahlásit

A moj Hugo teraz lezi pri mojich nohach a odpociva lebo ma ma konecne doma a za par minut ideme na vecernu poslednu prechadzku.

Eimy
Člen
# Zasláno: 15 Zář 2005 21:06
- Nahlásit

Tak moje vobluda po neuspěšným pokusu uschovat si část z prasečích nožiček na horší časi obchází kolem a vokouní, co by mohla sežrat, kde má co schovaný a tak.

Očko
# Zasláno: 15 Zář 2005 21:55
- Nahlásit

My jsme se vrátili z večerní prochajdy a psiska neomylně zamířili přímo do postele. Takže zatímco já si na p.c. dodělávám nějaký resty, pejsani funí do kanafasu a je jim skvěle.

Náhoda
# Zasláno: 16 Zář 2005 07:32
- Nahlásit

Já jsem momentálně v práci a ta moje potvůrka střídavě chrní na gauči v obýváku, nebo na křesle. Prospí celou dobu, než se vrátím z práce (nabírá síly na odpolední řádění)

fromeli
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 07:55
- Nahlásit

Tak naše špagetka se válí v posteli a spolu s manželem chrní, já jim závidím, když jsem jí po ranním venčení po půl 6 pouštěla zpátky do ložnice, chtělo se mi tam jít taky.

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 08:13
- Nahlásit

fromeli
u nás je to dneska obdobně, manžel nešel do práce, takže když jsem odcházela tak si vedle sebe s Vikoušem chrupkali a já jen suše záviděla. Řekla jsem jim že jsou jak vepříci.
Když sem jim řikala čau, tak manžel jen něco zahuhlal a pes ani nezvednul hlavu.

Niko
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 11:26
- Nahlásit

já jsem dnes taky odcházela do práce a hafínek hajal s přítelem v posteli...achjo, jak já jim záviděla!! Hned bych tam hupsla za nima No, ještě chvíli a půjdu směr domov a je konečně pátek takže hned vyrazíme na velikánskou procházku

Ketrin
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 11:31
- Nahlásit

Taky se těším na procházku, i když leje. Naši psi teď nejspíš chrní v kuchyni nebo blbnou se synem, který je výjimečně doma.

Kimina
Člen
# Zasláno: 16 Zář 2005 19:17
- Nahlásit

Ahoj, já tady pročítám Vaše psaníčka a moje dvě obludky chrní s plnejma bříškama na gauči u televize. Ale ještě než usnuly, rozrazily se dveře a s příšerným rachotem se vřítil ten mladší s hnusným, voslizlým a zabláceným 1,5 metrovým klackem a myslel si, že si ho donese do postýlky (mojí) a bude si ho chroupat. Naštěstí jsem mu to vymluvila.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání