Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Papáníčko :-D
Autor Zpráva
Niko
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:02
- Nahlásit

Co váš hafík má k papání nejraději, co přímo miluje???
Můj prcek miluje piškotky, které dostává za odměnu a tak se po nich může úplně utlouct!!!!
Pak má taky moc rád kuřecí masíčko s mrkví zamíchané v granulích. Báli jsme se, že spapá jen to maso s mrkví a granule nechá, ale neee! Sní vše
No, a dál má rád ovoce . Jablko mu vždycky držím a on ho okolo postupně dlabe a dlabe, až ho sní. Myslím, že mu to taky dělá dobře na zoubky. Jiné ovoce má taky moc rád. Má ho ale jen výmečně.

Martina
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:05
- Nahlásit

Bylo tady jednou dobrý téma zelenina a ovoce.
http://www.cz-pes.cz/bb-diskuse-index.php?action=vthread&forum=7&topic =634

Niko
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:06
- Nahlásit

Martina
Díky...mrknu se na to!

Evik
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:07
- Nahlásit

naši hafani jsou popelnice a milují skoro všechno včetně toho ovoce a zeleniny, jejich nejoblíbenějším jídlem je ale pochopitelně vždy to, co zrovna jím já

Niko
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:14
- Nahlásit

Evik
To je přesný..já když něco jím, tak pesan je jak šílenej!!! Úplně urvanej...natajuje ke mě hlavičku div mu nepraskne krk...kulí oči...a šíleně ňufá čumáčkem...sápe se na mě fakt šíleně! Ale já jsem neoblomná a nic mu nedám

sara03
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:32
- Nahlásit

Ahojky.
NIKO.
Ty jsi tedy fykt neoblomná.No to poslední sousto je u nás vždy pesy.Někdy ne jen to poslední.

Niko
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:40
- Nahlásit

sara03
Já mu z toho co jím, NĚKDY kousíček dám...ale aby neviděl, že se s ním dělím. Takže jdu do kuchyně a jakoby to vytáhnu ze špajzu Kdybych mu dávala sousto, když vidí co jím, tak by pak příště žebral ještě úpěnlivněji, protože by věděl, že jsem mu minule dala a proč bych nemohla TEĎ! Tak to radši takhle skrývám...

sara03
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:49
- Nahlásit

Mě to bylo jasné hned.To děláš chytře.Na co asi v tu chvíli,co jakoby vytahuješ něco ze špajzu myslí haf.Mě by zajímali některé jejich myšlenkové pochody.Třeba:Nevím,proč to děláš,stejně vím,kde si to vzala".Nebo myslíte,že to není možné.Když se na ty naše čtyřnožce někdy dívám,tak si to tak nějak představuju.
My se taky snažíme nedávat nic od stolu.Ale to bychom museli být důslední.

Niko
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 09:58
- Nahlásit

Já nad tím taky pořád přemýšlím.... člověk se ale stejně nikdy nedozví, co si jeho hafan opravdu myslí a v tom je to kouzlo....
Včera můj hafík nechtěl spapat svoji večeři = granulky, jinak jí teda vzorně a vždycky nezbyde ani granulka. Včera byl ale dost rozdivočenej, protože se můj přítel vrátil z práce, až pozdě večer a on si s ním chtěl pořád hrát... Tak jsem prostě vzala jeho misku a dělala, že mu z ní vyjídám papání...mlaskala jsem a "pochutnávala si". No, on byl jak šílenej...okamžitě ke mě přílítl a dral se čumáčkem do misky!!! Tak jsem mu ji dala na svoje místo a panečku jak ji během chvíle vylízal !!!!

Pupy
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 12:55
- Nahlásit

moje taky strašně miluje piškoty. stačí říct piškotka a hned je u skříně. A u stolu taky loudí. Vždy si o nás opírá hklavu. a my ji pošlem na místo. Samozdřejmě že jí vždy něco dají.

pigie
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2005 17:49
- Nahlásit

Tej moj je taky vychcanek, presne vie, co som odkial zobrala. Kedze jeho papanie je inde, ine veci su v spajzi, ine v chladnicke, tak si tvrdohlavo strci hlavu do tych dveri, ktore chce prave otvorit a vie, co je na ktorej policke a to si vypyta A ked jem nieco ja, tak sa predo mna posadi a slinta, ale to len vtedy, ak jem v obyvacke (len tam ho potajomky krmim), inak si ma vobec nevsima, v restike, v kuchyni... Ich myslienkove pochody by zaujimali aj mna

Anonymní
# Zasláno: 13 Zář 2005 18:48
- Nahlásit

ZÁKONY PSÍHO JÍDELNÍČKU

ROVNOSTÁŘSKÝ STRAVOVACÍ ZÁKON
Pes nebude ochoten jíst nic, co byste nebyli ochotni jíst i vy

ZÁKON POTRAVNÍ NEDŮVĚRY
Psí konzervy si pes oblíbí jen tehdy, uvidí-li vás ochutnat

STRANGEŮV POTRAVNÍ ZÁKON
Od cizích lidí si pes vezme cokoli, co by doma nepožil ani za použití brutálního násilí či nucené hladovky

PRAVIDLO NEJEDNOTY NÁZORU
Je prakticky nemožné donutit psa, aby jedl jen to co mu předložíte vy

PESTŮV ZÁKON SEBEZÁCHOVY
Pes si nevezme od cizího člověka pouze takové jídlo, které je otrávené

DRAGŮV DODATEK K PESTOVU ZÁKONU
Požije-li pes otrávené jídlo, činí tak pouze proto, aby vás vytrhl ze stereotypu a dopřál vám trochu toho dobrodružství

DRAGŮV ZÁKON ÚČINNÉHO ROZRUŠENÍ
Pes považuje za nejúčinnější vytržení ze stereotypu bušení na okna veterináře v půl čtvrté ráno

ZÁKON TOTÁLNÍHO ZAMEZENÍ
Zabránit psovi v tom, aby s dychtivým pohledem v očích usedl k vašim nohám během snídaně, oběda či večeře je možné jen tehdy, dáte-li mu před tím přičichnout k éteru, omráčíte-li ho basebalovou pálkou nebo odvezete-li jej na odlehlé místo v lese, kde ho pomocí nejsilnějšího řetězu zafixujete okolo mohutného stromu

HUNGRICHŮV ZÁKON USTAVIČNOSTI
Pes má hlad ustavičně, tedy i tehdy, když zrovna spí

ZÁKON NEGACE SYTOSTI
Pes se spíše užere k smrti, než by připustil, že má dost

ZÁKON OBSEDANTNÍHO BLUDU
Pes má neustále dojem, že vy se nechutně přejídáte, zatímco on hladoví

ZÁKON ABSOLUTNÍHO NEPOMĚRU
I ten nejmenší pes dokáže sníst během dne tolik jídla, ze kterého by mohlo žít deset chudých afrických dětí celý měsíc

ZÁKON ELASTICITY
Žaludek psa je schopen zvětšit se až do té míry, že jeho objem několikanásobně převýší objem celého psa

DOZNÁNÍ PROFESORA PAVLOVA
Pes sliní i tehdy když na potravu pouze intenzivně myslí, což je prakticky pořád

SKEPTIKŮV ZÁKON I PSÍ FYZIOGNOMII
Pes je vlastně jen žaludek na čtyřech nohách, pokrytý srstí

ZÁKON ZDRAVOTNÍHO DOHLEDU
Nahlíží-li pes do vašeho talíře, činí tak proto, aby zkontroloval váš stravovací režim

ZELENÝ ZÁKON DR.GREENA
S vaším stravovacím režimem pes souhlasí pouze tehdy, jste-li vegetariáni

ZÁKON ABSOLUTNÍ AGRESE
Pes považuje každé jídlo, které konzumujete v jeho přítomnosti za osobní útok

ZÁKON ABSOLUTNÍHO DOTČENÍ
Psa hluboce uráží, vidí-li vás jíst cokoli, kromě suchého chleba

ZÁKON ABSOLUTNÍ NEDŮVĚRY
Pes loudí i tehdy, jíte-li suchý chleba, pokud mu dáte ke chlebu přičichnout, znechuceně se odvrátí, ale loudí dále

BREADŮV ILUZIONISTICKÝ ZÁKON
Pes vám nikdy neuvěří, že jíte suchý chléb, v jeho představách si jej umíte během cesty k ústům nepozorovaně ochutit vepřovým sádlem nebo šunkou

Niko
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 06:26
- Nahlásit

Mám na vás otázku ohledně tvrdých sýrů - cihla apod.. Mohou se dávat pesanovi?? Slyšela jsem různé názory - budˇne, protože je hodně slaný a nebo ano?????

pigie
Člen
# Zasláno: 14 Zář 2005 08:22
- Nahlásit

Niko

Ja davam, velmi mu chuti, ale len ako malu kocku raz za cas. Raz mi mily kuchar syrom psa doslova napchal, 300g to mohlo byt a pes mal hnacku... Tak som odvtedy opatrna.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání