| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2011 21:15
- Nahlásit
K tomu Azylu Rita ještě tohle: http://azyl-nadeje.webnode.cz/
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2011 21:49
- Nahlásit
Podařilo se mi přesvědčit pana Klímu, dodala jsem mu k tomu nějaká data, natočil to a dnes to bylo v Soukromých dramatech. Snad to pár lidí od nákupu plyšáků odradí. Zítra to bude na webu Primy, počítám. Pro ty, co to neviděli.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 07:25
- Nahlásit
http://www.iprima.cz/videoarchiv/208717/6550/all
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 08:08
- Nahlásit
dejavu
tak sem to zhlídla.
Přesně z tohodle důvodu zásadně nedávám nic pouličním prodejcům... Ale nejhorší je, kolik lidí ve snaze pomoct nakonec jen dotujou podvodníky
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 22:05 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Já mám pocit, že se z toho staly takové novodobé odpustky pro lidi. Koupěj plyšáka za pade a ulevěj celoročně svědomí, aby se ničím už nemuseli zabývat. Pak sem tam pohladí plyšáka během roku a dojmou sami sebe, jak jsou velkodušní a jak pomohli.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2011 22:16
- Nahlásit
dejavu
Podařilo se mi přesvědčit pana Klímu, dodala jsem mu k tomu nějaká data, natočil to a dnes to bylo v Soukromých dramatech.
neviděla jsem, ale archív to jistil. Díky moc... snad to lidi odradí od nákupů.
Já mám pocit, že se z toho staly takové novodobé odpustky pro lidi. Koupěj plyšáka za pade a ulevěj celoročně svědomí, aby se ničím už nemuseli zabývat.
ten samý pocit mám i já a to u všech sbírek nejen u těch psích ... bohužel
|
kokrvnouzi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 12:19
- Nahlásit
A už jsou tu zas!!! Zas mě dneska zastavila ženská v Ústí nad Labem před poliklinikou... Zase stejná písnička...
|
Cigi
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 18:07 - Změnil/a: Cigi
- Nahlásit
Od kámošky vím, že v Litoměřicích jsou denně....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2012 09:30
- Nahlásit
Potkali jsme je v Mělníku,včera.
Co se dá dělat, volat policii? Jestli tam budou i v sobotu, můžu zavolat měšťáky na ně?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2012 13:02
- Nahlásit
Tak už se nějací výběrčí objevili i v Lounech údajně pro útulek Jimlín.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 21 Úno 2012 13:03
- Nahlásit
Ještě mě napadlo: nejsou ti lidi, kteří vybírají mentálně postižení nebo nějací bezdomovci?
|