Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Slečna Sádlo
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit

Je nám to moc líto....
na druhou stranu měla krásnej a dlouhej život a milující paničku a smečku co víc si pro ní přát ...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 12:04
- Nahlásit

to je nám líto, že už... ale aspoň se holka netrápila a má štěstí, že měla tebe, že jsi jí nenechala se trápit

Atika
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 12:06
- Nahlásit

I mě je to moc líto. Ať se co nejdřív při vzpomínkách na ni jen usmíváš.

Lola1
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 12:39
- Nahlásit

Fifi
upřímnou soustrast...

Terri
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 14:44
- Nahlásit

Fifiovic,

vzpomínky Ti přeji, a drž se. Bylo mi předevčírem k večeru a včera tak nějak blbě a neklidno...

T.

Ebony
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 16:31
- Nahlásit

Fifi
asi už bylo vše napsáno...držte se holky

Baico
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 16:39
- Nahlásit

Fifi
Upřímnou soustrast pani. Slečna Sádlo si už teď hlídá svojí vlastní hromadu kelímků, kterou jí nikdo nebere, bojovnici.

jbat
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 17:03
- Nahlásit

Fifi

Myslím, že každý moment jejího života dával smysl a byl šťastný díky tobě. Drž se.

archie
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 18:00
- Nahlásit

Fifi
Je mi to moc líto, a obdivuju Tě, že jsi jí pomohla, tam kde to bylo nejvíc potřeba. Narozdíl od nás lidí, si pséci neumí toto sami vyřešit. Myslím na Tebe.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 19:25
- Nahlásit

Fifi

už jsme si to řekly,pani...

Pavka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 20:35 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

Fifi
přídávám se k ostatním. Byla to dámá s velkým D a vždy na ni budeme vzpomínat. Taky si tu pěkně brečím a až se uvídíme, tak budu asi brečet znova. Už teď se mě nechce ani pomyslet, až to příjde k nám. Bonuška posílá poslední pozdrav své sestřičce Dorotce.
Byla jsi prostě úžasná.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:16
- Nahlásit

Dik vsem. Starsi perdelice ji stale hleda.
Pavka
Pobulime si, neboj. Jak dopadla Bonuska na vystave?

danajasa
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:21
- Nahlásit

Fifi
Tak mě nenapají správný slova

Pavka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 21:58 - Změnil/a: Pavka
- Nahlásit

Fifi
Výborná 2, ale myslím, že to teď není zrovna moc důležité. Kdyby jsme skončili na výstavě dřív, tak jsme se chtěli po cestě zpět stavit. Kdybych to věděla, tak bych se stavila i tak. Tak ji teď alespoň zapíjíme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:12 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

Pavka
Výborná 2
Kdopak vyzral veterany? Happy? Aspon doufam, tak by to melo byt, ze ten nejstarsi... A neni to moc dulezity, poradne Sadylko zapijte, ze zdravim a moc moc Bonusce drbani, tesim se na ni v lete. Ja to tak jen pocitala, Berticka 7 narkoz, z toho 6 tezkych operaci, zazrak, ze tu byla tak dlouho.
Nejhorsi jsou ted ty prvni dny, automaticky ukony, krajet mrkvu ci kedluben na 4 dily, automaticky jdes se 4 miskama kydat vecir zradlo, kteryho den predem vyndas pro 4...
a edit, dobre, ze ste se nestavovali, to by nemelo moc hostitelsky glanc

Pavka
Člen
# Zasláno: 28 Kvě 2011 22:50
- Nahlásit

Fifi
"automaticky ukony, krajet mrkvu ci kedluben na 4 dily"

si to přesně dovedu představit. Ach jo....
Taky si říkám, že když je nám již za týden 11 let, tak je to super, ale přesto doufáš, že oslavíš i další narozeniny. Ale bohužel nejde to donekonečna.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 17:05
- Nahlásit

http://www.youtube.com/watch?v=Am1kJM823Vk

Dik vsem za podporu, pomohlo to, se z toho vyblejt. Kdo jste ji znali osobne, obcas si s usmevem vzpomente.
Jdu Sadylku zasadit kyticky, krasny vzpominky zustanou. Chybet bude porad. Ale zivot jde dal, kdyby me videla smutnit dele, kousla by me do zadele. Tak pohladte svy bafany, at se jim choroby a nehody vyhejbaj na sto honu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:44
- Nahlásit

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:47
- Nahlásit

Fifi
hezký ..tak jak taková věc může hezká bejt..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 19:51
- Nahlásit

Fifimoc pekny pani,ma to tam slecna sadlo krasny.

ati
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:23
- Nahlásit

Fifi
a zase si tu bulim, ale pěkné to má.

Fifi
Člen
# Zasláno: 29 Kvě 2011 22:34 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

ati
Ja uz ani nebulim, nemam moc co... Nicmene jsme se od patka prochechtaly jejim nejdrazsim uspanim v historii kliniky, v sobotu probuleli velkou jeji nepritomnosti, co se nejen smecky tykalo, dnes uz je lepe a lepe. Dira v srdci a dusi porad zustane nevyplnena, ale automaticky ukony se meni, jiz to zacina i podvedomi registrovat. Hudlany cely smecce.

brut
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 01:32
- Nahlásit

Fifi
ať člověk řekne cokoliv, tak to nezacelí ránu a nevrátí milovanou bytost zpět. Přesto to zkusím alespoň jednou větičkou.
Je mi to moc líto a i teď, kdy mi po tvářích tečou slzy, tak se tu bavím popisem jejího uspání..... nějak mi připadá, že to tak prostě mělo být, celý život byla svá, tak prostě i ten konec byl v její réžii

PetraK
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:22
- Nahlásit

Fifi

Fšichni už napsali asi všechno a já vám ostatně taky, tak už jen, že ať se držte.

kachna_
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:43
- Nahlásit

Fifi
to je mi líto, strašně moc.

wami
Člen
# Zasláno: 30 Kvě 2011 08:51
- Nahlásit

Fifi
teta, to podstatný jsme si řekly vonehdá...

a teď jenom... drž se. A i když to bolí moc, tak jsem ráda, že to bolí s úsměvem. Myslím, že takhle je s tím Sádlo spokojená...

<< . 1 . 2 .
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání