| Autor |
Zpráva |
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit
Díky všem, co na nás mysleli...
BERNIE, DOROTKA, SLEČNA SÁDLO
Trojice svatých
převtělená
do jednoho psího těla.
Znáte ten pocit, kdy se milovaná bytost stane Vaší součástí? Ať jde o dvounohého či 4nohého tvora, prostě ho máte tak nějak automaticky náhle v srdci, v hlavě, pod kůží… Potkáte se náhodou, mrknete na sebe a je TO tam? Netřeba tvorovi vysvětlovat, že by měl udělat to či ono, stačí jen na něco pomyslet a tvor koná, jak ovládaný telepatií. Když Vám je smutno, vycítí to a poskytne útěšný blemc či pohlazení po duši. Když je Vám veselo, nadšeně sdílí radost a rozdává další úsměvy. Když je Vám nemocno, dlí poblíž a dodává podporu. Když je Vám divno, aniž sami víte proč, přijde a rozptýlí mračna a blbou náladu.
Dorotka byla mou součástí 11 let. I když tu již fyzicky není, zůstává se mnou nadále. Bolí to, bolí hrozně moc, že jí už nepodrbem, nedá mlaskacího hudlana, nezalehne milovanou návštěvu, nebude více střežit své jogurtové kelímky, mručet na ostatní feny, že tam je Krakonošovo.
Ale hlavně vím, že ji už nebolí nic a to je to důležité.
Děkuji Ti, milá Dorotko, za to privilegium s Tebou strávit kousek života.
Díky za vše, cos naučila mě i zbytek Tvé psí smečky, kterou si skvěle vychovala.
Každé loučení je těžké, ale tohle bylo pro nás nejhorší. Snad jsem udělala včas správné rozhodnutí, přesně podle Tebe. Škoda, že si nemohla tu hnusnou chorobu chytit za prdel a pořádně s ní zatřást jako se syčákem. I tak si bojovala statečně.
Odpočívej klidně, se svým ptakopyskem. Chybíš nám.
„Slunce moje na věky hrdé,
líbezné, krásné, milé i tvrdé,
Slunce mé laskavé, volám tě k sobě,
myšlenky mé teď patří jen tobě.
Vyvěste prápory, vztyčte vlajky,
mluvím teď o někom, kdo není z krajky.
Tělo má z ocele a srdce ze zlata,
parťák můj, přítel, Dorotka Sádlatá.
Hrdina, velitel, šéfka mých fen,
ochránce statků, v noci i v den.
Zadnice natrhne nezvaným šupákům,
oblemcá ksichtíky přátelským čumákům.
Vzdávám ti příteli, vzdávám ti hold,
pro medaili běžím jak Ussain Bolt.
Vyhrálas, vítězíš na celé čáře,
vzpomínky na tebe v zlacený káře
s holkama povezem jak poklad vzácný
uvézt ten náklad budem mít pracný.“
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:32
- Nahlásit
Fifipani je mi to moc lito,ja na vas myslela,jak jste to psala vedle v tematu!!!jinak krasny fotky.
ano,nejhorsi je zvazit vsechny pro a proti,tezke rozhodovani!
|
Crysa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:38
- Nahlásit
Fifi
držte se! je to strašný, je to bolestivý, ale je to nevyhnutelný.. udělala jsi maximum a Ty to víš, teď už Dorotka běhá za Duhovým mostem s ostatními a nic jí nebolí..
Je mi to strašně líto
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:40
- Nahlásit
Fifi
Upřímnou soustrast paní
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:44
- Nahlásit
Ona to nakonec byla docela komedie.... kdyz napisu, ze musela prijet jeste sestricka s dalsi davkou Tcka, protoze Dorotka, ac jiz nemohla chodit a tak... tak tu chtela byt s nami. Dostala postupne davku na 170 kg. Rvala se do posledniho momentu, vetka to pry v zivote nezazila. Misto plactiveho udoli zde bylo spise morbidno a veselo. Slecna Sadlo se dozajista zapsala do analu kliniky.
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:45
- Nahlásit
Fifi
upřímnou soustrast, drž se
|
Falco
Člen |
- Nahlásit
Je mi to líto, myslím na vás.
|
kejtlin
Člen |
- Nahlásit
Fifi
at´ každej napíšeme cokoliv tak je to na hovno , drž se a smekám já to tenkrát včas nedokázala a dodnes si to vyčítám... , udělala jsi to nejlepší co jsi mohla
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:48
- Nahlásit
Fifi
já jsem to prožívala s tebou tu situaci a teď tady brečím jak malá holka, držte se se zbytkem smečky, musí to hrozně bolet...
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 21:54
- Nahlásit
Fifividis takovou vuli mela zit,je to hrozny,ja to zazila dvakrat,nejradsi bych byla aby pes usnul a uz se nevzbudil,to by bylo pro me,pro nej nejvetsi stesti,je to smutny,ale je to tak.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:09
- Nahlásit
Tak si tu bulím, ještě že jsem sama doma....teda s nejlepším přítelem....je mi to moc líto.
Udělala si pro ní, co bylo v tvých silách, určitě měla s tebou a smečkou krásný život, co víc si mohla přát.
Teď už jí nic nebolí.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:17
- Nahlásit
Fifi
Tak to je mi moc líto, Fifi. Včera přišel do práce jeden pán, který měl taky rotvíčka a ten mu umřel na totéž už ve dvou letech. Hned jsem si na Tebe vzpomněla, ale netušila jsem, že Dorotka to má už taky tak blízko.
Tak ať se Ti na ní jen hezky vzpomíná.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:31
- Nahlásit
Fifi
Miláčku,já už sem asi řekla všechno.....prostě to byla velká psí dáma s obrovským srdcem.
Myslíme na vás.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:37
- Nahlásit
Fifi
Velká dáma odešla s velkou pompou. Jako Taylorka. Přijmi upřímnou soustrast. Nechť slza loučení odplaví vše smutné a jen to milé a veselé zůstává, ať jsou vzpomínky jen ty nejveselejší, hodny přednesení dál. Nechci na Sádlíka myslet smutně, dám si na její počest cottage tvaroh v modrobílém kelímku a běda tomu, kdo mi na něj sáhne. Blemc od Mařeny pro tebe i kudrnáče.
|
Jezevec
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:39
- Nahlásit
Fifi
Tak já už jí neukradnu nějakej ten kelímek ?!?!?! Tak to je mi moc líto, ale na někoho, kdo měl rád jogurty, potažmo kelímky, minimálně stejně jako já, si vždycky rád vzpomenu, i když, já z ní měl strach větší než z Jebloně, a to je kurva co říct !!!!
R.I.P. Sádlová !!!
|
leyenda
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 22:58
- Nahlásit
Fifi
uprimnou soustrast
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 23:03
- Nahlásit
Gerda
Tobe moc dekuji za jeji epidural, kdyz sem ji ho onehdy cetla, tak se smala a moc se ji libil. Na ni nelze vzpominat smutne, kor po tom, co dnes predvedla... ..fakt sme se smali este az ikdyz tu uz lezela tuha. A ta jama na ni byla docela velka...
Diky vsem. Proste ona si sve samostatne tematko zaslouzila. Opatrujte sve psicky, pomazlete je a vazte si fakt kazdyho dne s nima, ikdyz vas serou a delaj hluchy a neposlouchaj a zlobej.............
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 23:10
- Nahlásit
Dokonale zarmoutit vás dokáže každý z nich jen jednou - a to když odchází naposled. Buď u něj a říkej mu, že se nezlobíš, protože i v téhle chvíli jeho oči prosí za odpuštění. Ví totiž dobře, že to neměl dělat - a jizvy pálí
(Jarda Sedlák - Brácha pes)
Ne, neměli by nám to dělat, čoklidi pitomý...
|
Hipík a Tonička a Rozinka
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 23:48 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit
Fifi
Milá Fifi, moc jsem na vás teď myslela, posíláme ti všichni pusu
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 01:11
- Nahlásit
Pověst o Duhovém mostě -
Když umře nějaké zvíře, které je tady na zemi někomu zvláště blízké, dostane se na kraj Duhového mostu. Jsou tam krásné louky, kopce a jezera, kde si náši psí kamarádi mohou spolu hrát. Mají plno dobrého jídla, pití i slunečního svitu, jsou v teple a v pohodlí.
Tam pejsek zase omládne,může volně běhat podle chuti, k jídlu má tu nejjemnější játrovou paštiku, k odpočinku ho čeká pelíšek z prachového peří. Nic ho nestraší, nejsou tam žádné bouřky ani zlí tvorové.
Naši chlupatí kamarádi zkrátka mají všechno, co jejich srdíčka žádají a po čem v životě toužili. I neduhy které je provázely, jsou pryč. Ten, kdo byl starý, je opět mladý, ten kdo byl nemocen či poraněn je zdráv a při síle, plný života. Jsou zpět takoví,jaké si je pamatujeme z nejkrásnějších snů. Jsou šťastní,až na jedinou maličkou výjimku - chybí jim jejich pániček,přítel největší. Všichni si spolu hrají až přijde den,kdy se pejsek najednou zastaví a zpozorní,podívá se do dálky. Jeho jasné oči se rozzáří,celé tělo se nadšením rozechvěje.
Opustí kamarády a rozběhne se zelenou trávou k obzoru,stále rychleji a rychleji. Objevil svého lidského přítele a když se konečně setkají,pevně se obejmou. V radostně bláznivém vítání pejsek olíže tváře,ruce pohladí jeho hlavu a člověk se znovu podívá do věrných očí které nadlouho zmizely z jeho života,ale nikdy se neztratily z jeho srdce.
Už je nic nerozdělí.
A tehdy překročí Duhový most společně …
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 01:22
- Nahlásit
Pumpa
sou tam krásné louky, kopce a jezera, kde si náši psí kamarádi mohou spolu hrát.
Zrovna Duhovemu mostu jsem se snazila vyhnout... bo slecna Sadlo bylo velkou asocialkou a esli si tam s nima hraje, tak jich moc nezustane.
Ale urcite se nekdy nekde potkame zase, treba jako dve zizaly, co se stuknou hlavama (nebo prdelama, u nich to vlastne jedno) v zemi, reknou si cuuus, jak je, ale jo, jde to, reje se fajn.
Chybi tu moc, je tu prazdneji. Ale este tu sou tri bytnosti, ktery mely dneska taky zahul na psychiku, ikdyz nic nevidely, tak vedely. Nemuzu mit nikdy jen jednoho psa. Dobre noci preju a peknyvikend.
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 01:26
- Nahlásit
Fifi
to je přirozenej výběr
si piš, že se potkáte. Tak je to totiž pro fšecky velkokynológy zařízený A esli to budou žůžaly bo slonové je fuk, oni to poznaj
|
Jezevec
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 01:36 - Změnil/a: Jezevec
- Nahlásit
Fifi
Ale este tu sou tri bytnosti, ktery mely dneska taky zahul na psychiku, ikdyz nic nevidely, tak vedely.
Jenže taky100% věděly,že Dorotka už dál jít s nima nemohla..Ony to všechno okolo pochopily líp,než by jsme my jen tušili.
edit
tady Jabloň,jezevec se nodhlásil.
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 04:07
- Nahlásit
Fifi
Je mi to velmi luto Drz sa
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 05:36
- Nahlásit
R.I.P.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 07:29
- Nahlásit
Je mi to líto,byla to velká bojovnice
|
Kalliope
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 08:03 - Změnil/a: Kalliope
- Nahlásit
Fifi
tak ani nevím co ti mám říct, snad jen že vím, jaké to je, tak se hlavně držte hezkých vzpomínek a zbytku smečky ať to štěká !!
bo slecna Sadlo bylo velkou asocialkou a esli si tam s nima hraje, tak jich moc nezustane
- zrovna jsem ti o tom přemýšlela, až budu někdy prdět do hlíny a všichni moji psi co mi prošli životem by my měli běžet naproti tak se to tam serve všechno na jednu hromadu
|
Eire
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 08:13
- Nahlásit
Fifi
Měla slečna Sádlo s Tebou krásnej a dlouhej život.Taky měla štěstí,že jsi ji pomohla odejít dřív, než ji dožene krutá bolest.Kéž by měli takové stěstí všichni....
Tak Dorotko sbohem
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 10:21 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Dodatek k Pumpě:
|
Hyena
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 11:02
- Nahlásit
Upřímnou soustrast. Tohle je největší průšvih na životě s čtyrnohými kamarády- na 90% je člověk u jejich odchodu
|