Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Barf-odkud brát maso
Autor Zpráva
Pupy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:13
- Nahlásit

Znáte ještě nějaké jiné stránky než vetamix a masopropsy? A které jsou tak nejlepší? O vetamixu jsem ted neslyšelo moc kladných věcí a nejhorší je ten min.odběr. Pak jsem slyšela i o falcu ale nemohu nikde najít jejich stránky.

Baysha
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:43
- Nahlásit

Falco, Ravell, Pošvář, Baron

a koukám, že je i docela dost menších firem, které zavážejí jenom ve svém okolí - stačí si dát do googlu "krmné maso", "maso pro psy" a podobně

Pupy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:10
- Nahlásit

Nemůžu u falca najít kolik je tam min. odběr.
Jinak děkuji

Nori
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:43 - Změnil/a: Nori
- Nahlásit

Pupy
Myslím, že je to min. za 2500kč s nebo bez DPH teď nevím.

kobroor
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:32
- Nahlásit

Já si taky myslím, že u Falca mají min. za 2500 bez DPH! Beru u Vetamixu 100kg a 2500,- to rozhodně není ani s DPH... Všude mají blbý podmínky, nebo k nám nezaváží, nebo drahý maso - masopropsy.
Já doporučuju Vetamix, 50kg se dá, nebo se s někým spojit, široký výběr. Beru 2 roky a za tu dobu asi 3 špatný balíčky.. jsem spokojená

jindra67
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:14
- Nahlásit

Pupy
Taky záleží odkud jste. Ale nejlepší je opravdu společný závoz. Myslím si, že se vždy někdo najde. Třeba Ravell má ohromný kuřata vcelku, krůtí s kostí a krmné maso. Ale snad zaváží Moravu a od 50kg. Možná je dobré napsat odkud jste , třeba bude někdo objednávat

Calleb
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 21:49
- Nahlásit

Můžu se jen zeptat ... neobjednává si někdo maso z Vetamixu z Ústí nad Labem. Chtěly bychom zkusit krmit barfem - dva NO, ale zatím jen na zkoušku tak bychom vzaly třeba 20 kg ... pokud tu je někdo takový pls napište mi a domluvily by jsme se děkuji moc

Pupy
Člen
# Zasláno: 11 Dub 2011 22:12
- Nahlásit

Jsem z Českého Brodu a právě bych z Vetaximu klidně objendala jenže máme fakt malý mrazák a mamka říká že se tam nevejde ani ta polovina

kobroor
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 08:50
- Nahlásit

Pokud máte malý mrazák, anebo to chcete jenom zkusit, tak já bych spíš zkusila najít zverák, kde berou maso a nemají to moc předražený a nakoupila tam. Anebo najít řezníka nebo ještě líp nějaký jatka a koupit tam..

Pupy
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 08:54
- Nahlásit

Už se vidim jak já lezu do jatek a něco tam vyjednávám. Zlatý internet
Ale asi řeknu někomu z rodiny kdo by se mohl poptat.

kobroor
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:04
- Nahlásit

http://www.jatkycb.cz/05-cenik-prodejen.php
anebo
http://www.dux.cz/index.php?nid=3513&lid=CZ&oid=20 72170
a máte to vyřešený

Nori
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:06
- Nahlásit

U Falka jste z mletinama, hlavně těma extra, spokojení? Nesmrdí to jako u Vetamixu?

Díky

Alexa
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:31
- Nahlásit

Nori
zatím co sem měla tak v pohodě, ale nevím jestli to byly extra, většinou beru hovězí s drobama

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:45
- Nahlásit

Nori

mletý nesmrděj beru skoro všechny, ale kuřata smrděj celkem často, prsa, křídla i stehna

Fifi
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 21:51
- Nahlásit

Adiddaska
Fakt? Ja beru kurata cely a nesmrdelo ani jedno, nikdy. Narozdil od vetamixu.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 22:12
- Nahlásit

Adiddaska
Mě od Falca smrděly jen teď ty kuřecí kostry,chovatelský balení,jinak nikdy nic.

Adiddaska
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 22:16
- Nahlásit

Fifi
Jebloň

tak já mám teďka várku od Falca po delší době, chvíli jsem brala z krmme.cz a rozdělala jsem zatim troje prsa a jedny křídla a všechno smrdělo, ale jako zkrmila jsem to, bylo to poživatelný, ale smrdělo to prostě. Ostatní kusovky a mletý nesmrděj

Nori
Člen
# Zasláno: 14 Lis 2012 22:30
- Nahlásit

Je to asik jak kdy...

liskulka01
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2012 21:09
- Nahlásit

Zkuste pokud máte FB se přidat do skupiny Barfování. Je tam i seznam stránek a lidi se sdružují a nakupují najednou

AlexxAla
Člen
# Zasláno: 30 Čen 2016 14:03
- Nahlásit

Dobrý den,
vím, že je tento příspěvek starý, ale pro případ zájmu nově příchozích doporučuji url se vším Vám poradí a mají široký výběr masa

zbrnd
Člen
# Zasláno: 1 Čec 2016 09:28 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

AlexxAla
No syrova strava je fajn, ale podle myho na tutani neni zaruka, ze maso je opravdu raw.
Takze doporucuji dat prednost masu, ktery je zarucene raw jako treba tady:
url
Jinak muj odkaz doporucuji, je to opravdu hezka ukazka toho, jaci my lide v realu jsme ... a ne ze jen nekteri, proste skoro vsichni.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání