Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Zkušební řády - Evička
Autor Zpráva
Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 07:08
- Nahlásit

Ahoj Evi. Napadlo mě, že snad budeš vědět toto: když se mění zkušební řády, zda jsou pro to nějaká pravidla - kdo vypracovává nový návrh, kdo se k němu vyjadřuje, kde se to zveřejní...atd. předtím, než se to definitivně schválí. Totiž, pro retrívry budou od nového roku nové řády a vypadá to, že si to pár jednotlivců v tichosti upeklo aniž dali šanci jiným se k tomu vyjádřit a jsou tam některé dost nešťastné a nejednoznačné formulace a taky dost pitomostí.

Evicka
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 08:16
- Nahlásit

Ježiš, Ketrin, tak o tomhle nemám ani páru, ale zeptám se svého muže co by rozhodčího z výkonu. Třeba bude vědět něco k postupům. Ale taky pochybuju. Někam se ti juknu nebo se zeptám. Ale fakt nezaručuju.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 8 Zář 2005 08:25
- Nahlásit

Mně to prostě přijde dosti divný, tento postup, byť jde asi o klubového výcvikáře, pořád je to zřejmě jen jednotlivec popřípadě s nějakým svým fanklubem. Je kolem toho zatím dost nejasno, nikdo se k tomu nehlásí, ale s kýmkoli jsem mluvila, všechny to štve. Spousta lidí léta vodí psy a měli by k tomu fundovaně co říct, a byli úplně ignorováni. Na ty nové řády se dlouho čekalo, dosavadní podle malých plemen v lecčems nevyhovovaly, a takhle to dopadlo. Tak zatím dík.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání