Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Obojek se jménem
Autor Zpráva
krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:37
- Nahlásit

Ahoj, někde jsem viděla odkaz na různobarevné barevné nylonové obojky se jménem psa a telefonem na majitele - objednává se na zakázku. Ta firma dělá myslím i postroje a vodítka s výšivkou, i návleky s číslem na obojky....Jen teď nemůžu daný odkaz nikde najít a vzpomenout si na název té firmy Neporadíte někdo, please?

inu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:38
- Nahlásit

krecinek
něco takovýho?

http://www.bulterier.websnadno.cz/

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:39
- Nahlásit

www.4dox.cz

krecinek
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:40
- Nahlásit

Monty

Joooo, to je ono,díky moc

inu
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:40
- Nahlásit

tak jinak:

http://www.neztratimse.cz/

Monty
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:43
- Nahlásit

krecinek
nemáš zač, já mám od tama obojky, vodítka a rozdvojku a spokojenost, mají pěkné barvičky a jsou moc ochotní

miisha
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 17:58
- Nahlásit

delaj i v pitbullshopu

corgi
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 18:06
- Nahlásit

krecinek
Ano, to bude 4dox.cz - můj pes od nich právě dostal k narozeninám "norský" postroj, sice bez jména, ale stejně perfektní. Nevydržela jsem do konce března a obdarovala ho už v únoru, aby si s ním ještě stihnul zatahat sáně

Tutuli
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 20:51
- Nahlásit

corgi
Monty
Také máme obojky od 4dox a velká spokojenost

wami
Člen
# Zasláno: 2 Bře 2011 22:20
- Nahlásit

výšivky teď dělaj i u DC Zera

jinak my máme přes web neztratimse.cz teď taky norský postroj od 4dox, sice bez nášivky, ale vypadá celkem dobře... jen ta cena

PeKrato
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 08:20
- Nahlásit

výšivky dělají i v MAGu - MAG

Nexxi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 10:51
- Nahlásit

My máme obojek od této firmy a jsme moc spokojení, je to taková klasika
http://www.voditka.cz/obojky/vysivane.html

corgi
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 15:01
- Nahlásit

wami
My máme norský taky černý, podšívku bordó a ta bordó je o dost tmavší, než se mi zdála na monitoru. Příště (až třeba přibyde fenka?) koupím s růžovou nebo teď jak vidím s tou fialovou

wami
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 16:51
- Nahlásit

corgi
no já chtěla fialovou a původní návrh (na obvrázku) mi přišel s něčím, co bylo jednoznačně růžový... to jsem se hodně bránila, tak mi paní nakonec zařídila tenhle fialový flauš, ale prý to bylo napsled, už to dělaj jen s jiným typem podšívky...

Tery89
Člen
# Zasláno: 3 Bře 2011 17:06 - Změnil/a: Tery89
- Nahlásit

Já mám pro feňuli z www.neztratimse.cz obojek se jménem a tel. číslem a vodítko se jménem. Je to pěkně ušitý, pečlivě. V uchu vodítka máme podšití voduodpudivou podšívkou, na obojku mělo být to samý, ale spletli to. Musela bych to posílat zpět, aby mi to podšili. Tak jsem to nechala tak. Takže až na tohle nedorozumnění jsem spokojená

terituc
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2018 18:26
- Nahlásit

Dobrý den, nechci zakládat novou diskuzi, když tu jedna s podobným tématem je. Jde o postroj. Hledám nějaký pěkný originální, kde by bylo našité jméno pejska. Mám ovčáka, takže nějaký pořádný. Nevíte někdo o nějakém obchodě, kde šijí i na postroje??

Paja127
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2018 16:53
- Nahlásit

Ahoj, někdo už to tady psal, zkus se mkrnout na 4dox. My odtama máme obojek a výcvikovou vestu. Na obou máme našité jméno naší jezevčice. Takže předpokládám že šijí i na postroje. Na to že ho máme docela dlouhou dobu tak pořád vypadá téměř nově, nášivky drží, je lehce očistitelný, celkově tam je kvalita moc dobrá.

Fousisko
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2018 15:51
- Nahlásit

Věci od 4 dox taky mohu doporučit. Objednávala jsem si toho u nich už dost a vždy s maximální spokojeností. Úplně nejspokojenější jsme s polstrovaným obojkem se jménem a tel. číslem. Dá se vyprat i v pračce, aniž by ho to nějak poznamenalo...snad jen ten reflexní prvek kolem obojku se holt za ty tři roky už "trochu" odřel....

sofiekaraskova
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2018 15:01
- Nahlásit

Dobrý den, já zrovna sháním nějakou mikinu/vestu kde by mi našili jméno a podobiznu pejska. Chodím s naší border kolií na výstavy a něco takového by se mi hodilo. Mohu se zeptat kolik to tak stojí? A jak to vypadá, je to čistě jen vesta nebo to má nějaké vychytávky???

Paja127
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2018 18:48
- Nahlásit

Je to taková vesta z mikrovlákna, materiál je měkký, heboučký, výhoda je že se do ní nezapichují chlupy, já na ní mám i uši. Vzadu mám nášivku jezevčíka a vepředu jméno naší Arri. Vypadá to bezvadně, nosím ji hlavně na cvičák, má velké kapsy, takže se mi tam vlezou i pamlsky a míček a další blbosti. Když s enáhodou někde s někým zakecám tak mi ji hned chválí a ptají se kde se to dá udělat. Cenu nevím, jelikož jsem ji dostala jako dárek, ale myslím že do 1400 max. Ono určitě bude záležet, co vše si na to buceš chtít dát.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání