| Autor |
Zpráva |
Pavel
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 19:18
- Nahlásit
Prosím o radu někoho, kdo má skušenosti s podáváním vitaminovích prostředků typu mořská řasa. Myslím tím vitamínové prostředky na lepší zbarvení srsti psa. Funguje to?
V minulosti jsem používal Fitocol, pro zčernání srsti u vlkošedého NO. Psovi v krátké době zčernala srst. Nevím zda to bylo způsobeno uvedeným prostředkem, nebo přirozeným vývojem psa. Nyní mám psa typu Rex a chtěl bych vyzkoušet nějaký prostředek pro zhnědnutí ( červenání ) srsti. Děkuji za rady.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 20:36
- Nahlásit
Pavel
Nechci dělat reklamu,ale já používám řasu od firmy Canina-mrkni na www.nutripets.cz ! Bylo mi to doporučeno tady na diskusce na ztmavnutí nosní houby. Čuba měla po zimě čenich světlejší než je třeba a po tomhle přípravku ho má zase jako uhel. Je to boxerka,tudíž na barvu srsti to má taky velice pozitivní vliv. Je tzv. červenozlatá! Lesklá! Každý tu její barvičku obdivuje! Nevím, zda je to přímo důsledek braní té řasy,ale vzhledem k tomu, že čenich zčernal až po pravidelném užívání, tak na tom něco bude! Cena není zrovna z levných (obzvlášť větší balení pro většího hafana), ale nelituju!
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 21:12
- Nahlásit
Díky moc za užitečnou radu. Mrknul jsem na stránky, co jsi psal. Určitě si vyberu. je fajn, že tam mají i poradnu. Super a díky!
|
RoSa
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2005 22:24
- Nahlásit
Protože taky přidávám své RR-zrzce do granulí řasy a jsem zvědavá baba, podívala jsem se na odkaz od Oly, a fakt to teda není zrovna levné.
Já používám sušené mořské řasy SUSA algin a taky ještě SUSA karoten (ten bych Ti, Pavle, možná taky doporučila). 700g balení mě stojí 106 Kč/126 Kč a kupuju je na http://allpet.cz (jinde jsem je neviděla). Nevím ale, jestli je ve složení řas od Susy a od Nutripets nějaký rozdíl (?). Jinak mám pocit, že od té doby, co to přidávám, tak srst hezky ztmavla a má výraznější červenou barvu.
|
Pavel
Člen |
# Zasláno: 2 Zář 2005 08:18
- Nahlásit
Super, díky moc! Je vždy lepší mít na výběr a každá kačka dobrá. Dneska se firmy předhánějí v reklamácha, ale složení přípravků je většinou podobné. Jdu na to kouknout.
|
Sali
Člen |
# Zasláno: 3 Zář 2005 10:15
- Nahlásit
Pavel
ty máš výstavní ambice?
Já se orientuju čistě na práci,a radši bych se starala o maximální tonisaci a regeneraci organismu,a nechala srst ať se vybarví jak chce,hlavně když bude hustá,lesklá a pevná...čili svědčící o kvalitní kondici psa.
|