| Autor |
Zpráva |
Artemis
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 08:55
- Nahlásit
Objevilo se v knize návštěv Artemis:
30.08.2005 16:33
Dana Semotánová
Prosím o pomoc, při hledání nového majitele pro Kerry Blue Teriéra, 3 roky starý, s PP, je bohužel problémový neuznává vůdce smečky ( tedy paníčky ) a mají již hodně jizev po těle od jeho zubu. Jsou rozhodnuti, že psa nechají uspat. Bydlí na Praze 6, kontakt 607749045 paní Novotná. Prosím o pomoc pro tohoto psa. Záchranná služba veterinární SEJIDA TRANS, 602 322 212
Vzhledem k tomu, že mám všechny kotce i pokoj plný psů, nemohu tohoto psa v tuto chvíli řešit přímým azylem u sebe. V současnosti tady se mnou pobývá jedenáct psů, z toho asi polovina by ho v tichosti odstranila a nemohu je pozavírat do kotců, jelikož pro ně žádné nemám, tam je dalších sedm psů. Byl bych rád, kdyby jste tento text rozšířili na všemožná fóra zabývající se psy a zvláště pak těmito teriéry. Jsem ochoten novým osvojitelům nebo lidem, kteří mu poskytnou azyl pomoci s jeho převýchovou a následným návratem do normálního chování. S majiteli teď hrajeme o čas!
Rudolf Desenský - Artemis
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:31
- Nahlásit
Nechápu proč to chtěj udělat. Je to jako kdyby byl člověk který by se pořád rval a oni ho kvulitomu zabili.
lidi totiž nechápou že i pes má duši a je to živý tvor.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:34
- Nahlásit
ještě jak mám článek přeposlat na další adresy. toto budu muset celé opisovat?
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 09:47
- Nahlásit
Pupy
Oznacis mysou, stlacis Ctrl+c, ides tam, kde to chces vlozit a das Ctrl+v. Ja som to uz rozsirila i tu na slovensku...
|
Artemis
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 10:06 - Změnil/a: Artemis
- Nahlásit
Paralelní fórum je zde na mém fóru , tam jsou poslední informace a podrobnosti o situaci kolem tohoto psa.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 11:01
- Nahlásit
Artemis
Já sem to poslala ma mazlicci a faunanet. Ještě to někam pošlu.
|
moll
|
# Zasláno: 31 Srp 2005 11:11
- Nahlásit
vím, že akce spěchá, ale kdy je deathtime?
Artemis - neumím vložit příspěvek do diskuse na tvém webu, tak píšu sem:v případě NAPROSTÉ nutnosti bych ho mohla na čas přichýlit k nám a trochu se mu věnovat, ale zůstat na delší čas nebo natrvalo by nemohl - do sehrané smečky 5 psů bych ho těžko rovnala a sousedi by nás asi vystěhovali (už teď jsme za blázny). myslím, že si vzpomeneš, kdo teď píše - podpis moll a heslo "psí kurs na čzu" před asi 4 roky(?) by mohl napovědět.
|
Artemis
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:06
- Nahlásit
moll
vím, že akce spěchá, ale kdy je deathtime?
Ti lidé jsou rozhodnuti nekompromisně. S paní veterinářkou hrajeme o čas, tak bych byl rád, kdyby se to vyřešilo do pátka dopoledne. To snad ti lidé ještě vydrží, ale nevěřím, že s ním budou chtít pobýt další víkend.
|
moll
|
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:13
- Nahlásit
z odpovědí na tvém fóru vyplývá, že během dnešního odpoledne/večera by se situace mohla pohnout k lepšímu. Budu sledovat www a když tak dej na maila vědět - do prahy bych dojela (auto mi snad pes nesežere) a na krátko by mohl "pobejt".
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:19
- Nahlásit
Artemis
proč ho nedá do útulku? Zbaví se ho, nic nezaplatí a bude víc času najít mu nové majitele...
|
petl
|
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:20
- Nahlásit
Snad se mi to podaří poslat..
Moll: podle informací majitelky je pes "zlatíčko" jen na manžela vyjíždí kdykoliv se mu zamane. Ona sama prý mu může dělat cokoliv, takže to nejspíš nebude vyložený agresor na kohokoliv a kdykoliv a auto snad žrát taky nebude... Moc mu držím palce!
|
Artemis
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:27
- Nahlásit
Anonymní
proč ho nedá do útulku?
Končí prázdniny a útulky už teď praskají ve švech, jako každý rok touto dobou. Nehledě na to, že žádný útulek netouží po psovi, o kterém už předem vědí, že je to rozmazlený trhač.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:43
- Nahlásit
Opravdu ty lidi jsou vypatlaný, na jednu stranu rozmazlený, na druhou ho chtěj utratit, místo aby zvedli prdel, psa vzali na cvičák, snažili se sním pracovat a bla bla bla...škoda slov...vzala bych si ho, ale na našich 38m2 se pochybují dvě dospělé osoby a 40kg pes, takže je už tak těsno, chodím do práce, nemohla bych se mu věnovat a s našim psem by se zabili.
Ach jo, snad to dobře dopadne.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2005 12:51
- Nahlásit
toho keryčka je mi líto, hodím tu zprávu i na choďácké fórum....kéž bych mohla pomoci osobně, ale 3 psy už mám, už víc nezvládnu...
|