Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / hladam pelech do bytu pre velkeho psa :))
. 1 . 2 . >>
Autor Zpráva
Mika
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 22:11
- Nahlásit

Dnes som definitivne vyhodila stary pelech, ktory psovi vydrzal necely rok. Nebol najlacnejsi, potiahnuty takym kozenkovym materialom, ktory sa mal udajne dobre udrziavat, vo vnutre take to vlakno (skelne??) - a malo to izolovat Znacku si napamatam, ale to nie je podstatne. To sklovlakno sa uplne rozpadlo na chuchvalce, takze izolace nulova, a kozenka sa zacala parat. Proste hnus.
Takze hladam novy pelech. Chcem aby sa mohol dat prat. Nemusi byt nutne extra hrejivy (mam zlataka, chlpov mam dost), ale byt mame na prizemi, podlahy su studene, takze by mal aspon trosku izolovat od zeme.
Jo a nemusel by ma financne zruinovat Nejaky na ktory nebudem musiet pol roka setrit - Tak do 1.500

Mate nejake tipy: Odkazy na stranky, hocico Diiiik

duli
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 22:20
- Nahlásit

Mika

http://www.libami.policka.net/pes/vyrobky/index.ht m

naprostá spokojenost

Mika
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 22:33
- Nahlásit

duli

sama mam prikryvku z ovcej vlny a uplne ju milujem, tesim sa az sa do nej vecer zachumlam.
Ovsem mam par otazok - ako tazko sa z toho dostavaju psie chlpy? Terajsi pelech normalne povysavam, toto si neviem dost dobre predstavit.
A hlavne, teraz v lete pod nou nespavam, pretoze som sa rano pod nou budila uplne spotena. Nehreje to toho psa prilis? - hlavne dlhosrsteho.
A ked si na nu lahne mokry (napriklad po vykupani) - nezapari sa, ked ten pelech neabsorbuje vlhko?

Inak je to skvely napad, cena je uzasna, urcite to kupim minimalne nasej kratkosrstej fenecke, ta je strasne zimomriva, ta ho bude milovat

duli
Člen
# Zasláno: 5 Čec 2010 22:45
- Nahlásit

Mika
mam RR a beaucerona a bucaji na nem oba...v lete samo kdyz chcou zchladi se na podlaze...mam ale ten pelech dany v takovem tom plastovem lavoru, pac u nas trochu tahne a uz jsme meli problem se zanetem mocaku....zapareni jeste z toho nebyli a super je taky ven na trave, nepromoci se.....a chlupy z nej obcas vysavam se zapnutym kartacem

koblizenka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:13
- Nahlásit

Pro naše štěně máme od stejné značky pelíšek, plánujeme koupit kanape, protože z pelíšku nám trošku vyrostl Každopádně pes je prase, ale pelech se opravdu dobře čistí. Pračku nemám, tak jsem ho drbala ručně ve vaně.

URL

LucieS
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:34
- Nahlásit

Včera jsem koupila pelech v Hornbachu, má to sundavatelný teflonový povrch, prý nepropouští vodu (ještě jsem nevyzkoušela), ale každopádně to vypadá, že se bude dobře udržovat, zároveň od země izoluje, není příliš hluboký aby se do něj pes bořil, takže se mu na tom bude dobře ležet. Stál cca 1.100.

Lola1
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:41
- Nahlásit

Věnuji košík (velikost na dobrmana), bez polštářku, za poštovné nebo osobní odběr v Jižních Čechách nebo 10.7.2010 v Jílovém.

Biluška
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 09:43
- Nahlásit

Lola1
Košík - myslíš proutěný?

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 10:34
- Nahlásit

Mika
Já jsem max.spokojená s Drybedy

laguna
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 10:45
- Nahlásit

Lola1
Pokud nabídka proutěného košíku stále platí tak bych měla zájem.

Alka
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 11:20
- Nahlásit

tyhle pelechy jsou super, v různých velikostech, opravdu odolný
http://www.zbozi.cz/items?r=hint&itemType=new&q=pe lech+praktik

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 13:26
- Nahlásit

Mika

V PetCentru maji super pelechy se sundavacim a pracim obalem, zespodu jsou nepromokavy. A maj všechny velikosti, já kupuju tu nejvētší a psy ho maj dohromady nevim, jestli je na Slovensku PetCentrum

Mika
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:27
- Nahlásit

zuzanarosakova

v Brne urcite je Zijem v Brne uz pat rokov Na jazyku sa to ale zatial neprejavilo :-D

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 15:30
- Nahlásit

Mika

Brno Pet Center NC Královo Pole 541 246 060 Cimburkova 4, Brno, 612 00 krpole@petcenter.cz
Brno Pet Center Avion Shopping Park Brno 543 214 268 Skandinávská 2, Brno, 619 00 ikeabrno@petcenter.cz
Brno Pet Center Extra Campus Square Brno 547 210 036 Netroufalky 770/14, Brno - Bohunice, 625 00 campusbrno@petcenter.cz
Brno Pet Center Brno Bystrc (Albert) 546 210 355 28.dubna 2, Brno, 635 00 bystrc@petcenter.cz
Brno Pet Center Brno Židenice (Kaufland) 545 216 255 Bubeníčkova 4405/1, Brno, 601 51 zidenice@petcenter.cz

Tam jich je

duli
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:51
- Nahlásit

Mika
jsem taky z brna a cca v srpnu budu objednavat ten ovci pelisek, tak jestli se ti zamlouva chtela by jsi objednat muzem se rozdelit o postovne

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 06:40
- Nahlásit

Biluška
laguna
košík je proutěný, nabídka platí. Mám ho vzít do Jílového?

Lola1
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 21:35
- Nahlásit

Biluška
Mám vzít ten košík s sebou? On totiž zabere půl mýho auta, tak abych ho nevezla zbytečně.

laguna
Člen
# Zasláno: 7 Čec 2010 22:47 - Změnil/a: laguna
- Nahlásit

Lola1
Já odjíždím na dovolenou takže si ho v
Jílovém nevyzvednu.Ale kdyby si ho náhodou Líba nevzala tak bych si ho vyzvedla po dovče.Dík

Sylva
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 06:00
- Nahlásit

Mika
Pelech pro psa? Ty nemáš postel??

Biluška
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 07:59
- Nahlásit

Lola1
Bohužel, mě se do auta taky asi nevleze . Můžeš ho změřit,prosím tě?

Mika
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 08:25
- Nahlásit

Sylva

v posteli uz jeden pes bydli a jemu by tam bolo stejne hrozne horko, a tie jeho dlhe chlpy vsude kolem tiez moc nemusim On je spokojeny na zemi, do postele sa nehrnie, a ked ho tam uz zavolam, tak do 5 minut otravene zlezie

Nahoda
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:36
- Nahlásit

Mika

K Vánocům jsem koupila jsem feňulím tento pelech EWJUL Ponton LUX 155 x 110cm a velká spokojenost.
www.agatka-eshop.cz

Skvělá údržba, řekla bych téměř nezničitelný...

EvaK
Člen
# Zasláno: 8 Čec 2010 09:39 - Změnil/a: EvaK
- Nahlásit

http://pelechy.webnode.cz/produkty/

koupila jsem pelech na flatici, vejde se tam asi 4x a je super, krásně vysoký a pevný. sice se asi do běžné pračky nevejde (je fakt kvalitně nacpaný sutým vláknem), leda do větší, ale to vyřeším vanou nebo do jednou az čas mrsknu do čistírny jako spacák.
no a cena neuvěřitelných 360Kč za pelech 120x85x12cm

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2010 00:55
- Nahlásit

Já si občas od kontejneru přinesu staré matračky z postelí. Když jsou čisté. Je to molitan tlustý cca 10 cm, teplý tedy dostatečně. Dají se "obléknout" do povlečení, které se normálně vypere. Je to levné, účinné, snadno udržovatelné a s lehkým srdcem se to pak zahazuje. Dobře se to převáží na návštěvy. Akorát se člověk nesmí stydět bufetit...

Katka52
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2016 11:24
- Nahlásit

V dnešní době je široká nabídka pelíšků pro naše chlupaté miláčky, já jsem nakonec vybrala pelíšek tady:
Každý má jinou představu, jaký pelíšek by pro svého pejska chtěl. Myslím si ale, že tady si pelíšek najde každý, opravdu široký výběr.

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2016 13:23
- Nahlásit

na stránkách elektrických obojků kupovat pelíšky ?? Neprobíjí ??

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2016 14:07
- Nahlásit

Xerxová

ale tak chápej . reklama se musí prostě rozhodit všude, ne? a copa na to admin?

Neumi
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2016 18:11
- Nahlásit

Každý má jinou představu, jaký pelíšek by pro svého pejska chtěl. Myslím si ale, že tady si pelíšek najde každý, opravdu široký výběr.
no,já si vybrala tady :
molitan-metraz.cz/molitanove-desky-na-matrace/
a dokonce se mi na něj pes i vejde

HaZa
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2016 18:44
- Nahlásit

a něco z cerina

Xerxová
Člen
# Zasláno: 14 Bře 2016 19:14
- Nahlásit

dvojkřeslo bývá dost těsné

tohle už je lepší

i na venek je fajn mít měkko třeba pro inhalaci vinných krabic...

. 1 . 2 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání