Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / jaký pes se vám nelíbí?
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 27 Srp 2005 17:17
- Nahlásit

je mi jasné že kdo má rád psy tak má rád většinou všechny , ale určitě existuje plemeno které by jste doma zrovna mít nemuseli, tak které a proč??

Brini
# Zasláno: 27 Srp 2005 17:21
- Nahlásit

Nemusím mít ta plemena, kterým skrz srst vidět do očí.

Brini
# Zasláno: 27 Srp 2005 17:22
- Nahlásit

....není vidět do očí

haha
# Zasláno: 27 Srp 2005 17:28
- Nahlásit

taky nemusim zrovna ty psy co maj takovou tu kudrnatou srst a nejsou jim vidět oči, vůbec mám radši krátkosrsté než dlouhosrsté, no a pak nemusim takový ty přešlechtěný typy jako třeba pekinéz nebo jorkšír

Anonymní
# Zasláno: 27 Srp 2005 18:40
- Nahlásit

Mě se nelíběj ty nevychovaný kvůli kterým ty vychovaný musej chodit na vodítkách.

Náhoda
# Zasláno: 27 Srp 2005 18:59
- Nahlásit

Souhlas s Anonymní

fromeli
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2005 19:04
- Nahlásit

Souhlas - agresivní nevychovaný pes - nejhorší plemeno

Pupy
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2005 20:06
- Nahlásit

Jo to je pravda, mě se líběj včechny ale nemusim ty malý.

pigie
# Zasláno: 27 Srp 2005 22:12
- Nahlásit

Ja tiez len agresivne a nevychovane psy nemusim. Ale doma by som urcite nechcela pudla, aj ked nic proti nim.

Zany
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2005 22:38
- Nahlásit

placatý čumáčky,krátkosrstí,srst v obličeji,úplně mini,drsná nebo kudrnatá srst typu pudl.

pigie
# Zasláno: 27 Srp 2005 22:40
- Nahlásit

Novofundlandan, bernardin, irsky vlkodav, bernsky salasnicky pes, leonberger

pigie
# Zasláno: 27 Srp 2005 22:42
- Nahlásit

Ale ja som to pisala inam! Ako to, ze je to tu! Tu som prispela uz pred chvilkou. Idem spat, ide to so mnou dolu kopcom ;)

Artemis
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2005 23:29
- Nahlásit

Já zase docela nemusím arogantní a tupé majitele nevychovaných psů, s každým jejich psem jsem se běžně dohodnul.
Každý pes má své místo a je něčím tak výjimečný, že si zaslouží více či méně pozornosti. Všichni máme své favority a ti nemusí být favority pro ty druhé. Buď jsou pejskaři v celku, nebo pejskaři milující jen toho svého psa a mezi ty se neřadím. pracuji s plemeny psů, jejich zmínky se obtížně hledají i v podrobných atlasech a mnohdy jsou podobní kdejakým oříškům z útulků, přesto mě každý z těchto psů zaujal nejméně jednou, když ne hned několika zajímavými odlišnostmi, pro které je mají jejich majitelé rádi. Třeba se mi také nelíbí, proto je nemám ve své smečce, ale nikdy bych je nezavrhnul.
Co se týče agresivních psů, většina z nich se stává mými mazlíčky už jen proto, že jsem je vysvobodil ze zajetí neznalosti a špatností jejich předchozích majitelů. Máte představu o tom, jak je nešťastný a jak děsně se bojí takový agresivní pes, když zjistí, že ničemu vlastně nerozumí a má svého pána coby jeho vůdce smečky k ničemu? Přitom mu stačí jen ukázat cestu normálního žití, kde je hra, radost a spokojenost...

Anonymní
# Zasláno: 28 Srp 2005 09:07
- Nahlásit

Artemis
To máš pravdu,že za psa odpovídá jeho pán. Ale v dnešní době kdy jsou lidi krmeni bulvárem o tom jaké jsou psi krvelačné šelmy a že jsou tady vlastně jen proto, aby kousali a trhali lidi a nikdy televize nebo noviny nevysvětlí jaký je psův pán a jak pes žije. Takže vlastně nikdo nekouká na páníka, ale především na psa. A u nás po sídlišti lítá nevychovaných psů spousta. Netvrdím, že jsou přímo agresivní, ale obtěžují děti, cyklisty a taky ostatní pejskaře. Myslím, že žádnému majiteli hárající fenky není příjemné, když ji vede na vodítku vyvenčit a celou dobu po ní skáče cizí pes a majitel je někde v nedohlednu. Lidi by si měli hlavně ujasnit, proč si psa pořizují. Vždyť se psem se dá podnikat spousta báječných věcí, ne ho mít jen proto že ho má soused nebo že je to zrovna módní plemeno. Pak by asi ubylo nešťastných psů a naštvaných lidí. My máme dva voříšky z útulku, kteří to s prvním pánem asi taky moc nevyhráli a snažíme se aby znovu našli ztracenou důvěru v lidi.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání