| Autor |
Zpráva |
corin
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 17:04
- Nahlásit
Ahoj,
poradíte, kdo se v Brně a blízkém okolí specializuje na hlídání psů v domácím prostředí? Myslím tím, ubytování v domě, ne v kotci, venčení volně na zahradě. Jedná se o delší dobu ,- v řádech měsíců (odjezd do zahraničí) a fenky jsou tři ,- dvě labradorky a NO.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 18:05
- Nahlásit
Ahoj,
můžu říct, že sehnat něco podobného se mi prostě nezadařilo. A hledala jsem dlouho a intenzivně. Všechny psí hotely plné. Nakonec jsem svá psiska dala sem: www.caniscentrum.com. Bydleli v apartma - čili v samostatném pokojíčku v budově, venčeni byli 4x denně, většinu dne trávili v kanceláři, s dětmi na zahradě nebo tím venčením venku na vodítku. Domů jsem je skoro musela tahat, jací tam za dobu 3 neděl byli kámoši s personálem.
Můžu se zeptat, na jak dlouho by to hlídání mělo být, jak jsou psi naučení na hygienu a tak?
Intercanis na Kociánce hned ze startu nedoporučuji. Prý odtud vracejí psy nemocné psinkou a pod. nemocemi.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 19:47
- Nahlásit
corin
Není to úplně v Brně, o kousíček dál. Alfa v Kojetíně
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2010 20:25
- Nahlásit
Biluška
Hele já o tom inzerátu vím. Už jsem ho někde četla. Nedoporučovala jsem ho náhodou tobě?
Jinak teda si moc neumím představit, jak bych sem nasáčkovala TŘI velký psy.
Kor s rozestavěným barákem.
Nějaká kačka by se hodila, ale myslím, že tady rozum převáží.
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2010 06:22
- Nahlásit
http://www.vycvik-vychova-psu.cz/vycvik-vychova-ps u-sluzby.html
|
corin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:25
- Nahlásit
Díky za odkazy !
Ne, ne, mně jsi to nenabízela ,- vkládám dotaz na hlídání po prvé.
Myslím, že s čistotností psů je to v pořádku ,- bydlí v RD a venčí se na zahradě. Nejsou to moji psi, ale majitelka je "kulturní člověk"
|
corin
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2010 23:29
- Nahlásit
Ještě jsem zapomněla dopsat, že se jedná o cca 6-12 měs.její nepřítomnosti.
Hmmmm.....tak to jsem netušila, že s tím hlídáním je to v Brně tak špatné....
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:28
- Nahlásit
corin
Tak od Brna jsem docela daleko, ale když tak se zkus ozvat na mail - libuse@canisterapie.net . Rok je teda docela dlouho, pokud ty čuby nejsou opravdu bezproblémové a vychované tak do toho nejdu
|
impact
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 07:54
- Nahlásit
corin
Není náááhodou jedna z nich canisterapeut?
Jinak pokud bych vybírala na tak dlouho, tak bych jistě nehledala podle vzdálenosti od Brna, ale podle kvality. On je rok docela dlouhá doba...
|
corin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 11:07
- Nahlásit
Ne, ne canisterapii paní určo nedělá. Má ty fenky jen na mazlíky.
Určitě, souhlasím, ale je potřeba zohlednit to, že paní není momentálně mobilní a je potřeba si to všechno projet, kouknout, domluvit se a pokud jí známí nevyjdou vstříc s odvozem psů, tak se bude složitě dopravovat....
V prvé řadě, ale zkouší jiné možnosti a vézt psy někam na hlídání mimo její dům je naprosto krajní a poslední řešení.
Ale přesto je potřeba mít tuto možnost v záloze, poněvadž fenky jsou na sebe zvyklé, rozdělovat je nechce a málokdo ze známých má takové možnosti, aby Vám pohlídal na ráz tři velké psy.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:08
- Nahlásit
corin
začínám mít dojem, že chcete nemožné, ne-li skoro zázrak. Chápu-li to správně tak paní chce rok hlídat tři velké psy a to nejlépe v sousední ulici? Pravděpodobnost úspěchu je asi tak stejná jako by chtěla při zítřejší procházce nalézt valoun zlata . Tak tedy hodně štěstí
vézt psy někam na hlídání mimo její dům je naprosto krajní a poslední řešení.
To znamená co? Že chce, aby jí psy hlídala rodina bydlící s ní, nebo že tam má rok někdo běhat a starat se jí o ně?
|
corin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 12:39
- Nahlásit
I zázraky se dějí.....
I když v tomto případě.... Za pokus to stálo!
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:02
- Nahlásit
corin
I zázraky se dějí.....
kdyby šlo o hlídání jednoho pudlíka, nebo jorkšíra tak bych tomu věřila . I to je na rok docela záhul. A tři velké psy... to už je opravdu zázrak . Nehledě na finanční stránku věci. Mám snad nejlevnější hotel v republice, za psa umístěného v kotci beru akorát 80,- Kč. Ale když to vynásobím třemi na rok tak 85 tisíc a nějaké drobné....plus jídlo těch psů... to bych osobně dost váhala essi se mi cesta někam do zahraničí vyplatí
|
corin
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:43
- Nahlásit
Pořád je ještě možnost, že někdo ze známých s kladným vztahem ke psům bude potřebovat ten jeden rok někde bydlet a to může právě v jejím RD. Podmínkou je dobře se postarat o psy.
Slíbila jsem, že se zde zeptám, páč Vy se vyznáte...
|
ajmila
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2010 13:45
- Nahlásit
Ahojky,
mrkni se na strány www.vycvikpsu.net
Valentin Miroslav
|
moll
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 06:49
- Nahlásit
známých s kladným vztahem ke psům bude potřebovat ten jeden rok někde bydlet a to může právě v jejím RD. Podmínkou je dobře se postarat o psy.
zkuste hodit nabídku na veterinární fakultu - tam by se mohli najít studenti ochotní za slušné bydlení se o pesany postarat.....přímo za vrátnicí tam mají inzertní nástěnky s poptávkou/nabídkou na všechno možné
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 16:28
- Nahlásit
BULLY
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 16:29 - Změnil/a: reneeska
- Nahlásit
AD moll si myslím, že tohle by bral každý pejskař. Hodím to kamarádce, za tu bych dala ruku do ohně. Otázkou je jak chce řešit krmení, a finance vůbec, veterinu...
|
corin
Člen |
# Zasláno: 15 Čen 2010 17:23
- Nahlásit
Reneeska - to nevím, nechám to na majitelce...
Já se měla pozeptat na hlídání psů v "domácím prostředí".
Za všechny odkazy děkuji! Co vím, tak v BULLY se byla podívat a své psy tam z nějakého, jí známého důvodu nedá, i když ceny prý mají super.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:02
- Nahlásit
corin
a kontakt na majitelku? Nebo jak se má člověk s ní spojit?
|
corin
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:19
- Nahlásit
Reneeska - majitelka tuto diskusi čte, čili, pokud zde zanecháte kontakt , případně se ozve.
|
reneeska
Člen |
# Zasláno: 16 Čen 2010 11:22
- Nahlásit
corin
Nejde o mě právěže ... ale kontakt na onu kamarádku je raczova@jarcovska-tlapka.cz
|
antenka
Člen |
# Zasláno: 14 Úno 2013 17:00 - Změnil/a: antenka
- Nahlásit
Dobrý den,
my hlídáme psy s individuálním přístupem v Praze. Podívejte se na naše stránky www.hlidanimazlicku.cz
|
maari185
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 18:38
- Nahlásit
Dobrý den...nabízím své služby,venčení,hlídání,můžu s pejskem chodit i na cvičák...Bydlím kousíček od Brna,je mi 23 let...Zvířata miluju a jednoho hafana doma mám,odmalička sme chodili na cvičák,takže i s výcvikem mám náké zkušennosti...Takže pokud nemáte čas venčit svého miláčka nebo ste si pořídili štěně a je toho na Vás příliš,tak neváhejte...Bydlím v rodinném domku se zahradou,pokud by ste potřebovali i na náký čas pohlídat... ,můj e-mail:maari185@centrum.cz
|
maari185
Člen |
# Zasláno: 5 Bře 2013 18:44
- Nahlásit
hlídání,venčení Brno
|
maari185
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2013 13:01
- Nahlásit
hlídání,venčení pejsků,chození na cvičák Brno,Ostopovice,Starý lískovec,Nový lískovec,Brno-Bohunice,Modřice,Rajhrad u Brna..Můj e-mail: maari185@centrum.cz
|
kapral
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2013 12:47
- Nahlásit
Určitě doporučuji www.leonek.cz , pejsci jsou v pěkně vybavených pokojích a nikam je nezavírají, venčit je chodí na dvůr nebo zahradu, podle počasí.
|
patnov
Člen |
# Zasláno: 12 Led 2015 15:20
- Nahlásit
Nevím jestli to někomu pomůže ale stejně objevila jsem stránky www.averto.cz - je to fajn, můžete se zaregistrovat a pak někomu hlídat pejska nebo najít hlídání, členství je zdarma takže v pohodě
|
EliškaLI
Člen |
# Zasláno: 13 Úno 2015 16:45
- Nahlásit
nově hlídání, venčení, ubytování dostupné pro celé Brno
www.hlidanipromazlicky.cz
|