| Autor |
Zpráva |
koala
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 20:28
- Nahlásit
Já mam ovcaka ale je moc hubeny.cim ho mam krmit aby byl trochu mohutnejsi. Ne tlusty ale aby trochu zesilil.
|
Usanda
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 20:46
- Nahlásit
Kup mu zátěžový granule.To by mohlo pomoct.A až zesílí,tak zase přejít na normální.
|
koala
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 21:34
- Nahlásit
Jo ale problem je v tom ze on granule neji. Pouze smichane s masem.
|
Hanka
Člen |
# Zasláno: 24 Srp 2005 21:53
- Nahlásit
Ahojky,my měly stejný problém a hrozně moc nám pomohla rada od zdejších skušenějších pejskařů.Kup mu zátěžovku a zamíchej mu do ní škvařené nesolené sádlo,možná to zní hrozně,ale opravdu to pomáhá a prý to pejsovi nemůže uškodit.Já dávala naší feňuli tak dvě až tři lžíce(polévkové) do každé krmné dávky.
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 22:02
- Nahlásit
A jak ho tedy krmíš?
|
koala
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 22:33
- Nahlásit
Já ji krmím 3x denně granulema s masem. A sem tam dostane něco janého-kolínka...
|
pigie
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 22:43
- Nahlásit
koala
A aky je stary?
|
Anonymní
|
# Zasláno: 24 Srp 2005 22:47
- Nahlásit
Tak zkus nějaké granule s vyšší výživnou hodnotou, maso můžeš zkusit tučnější, třeba vepřové.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 25 Srp 2005 06:41
- Nahlásit
Taky krmím mlaďocha, který byl okolo roka na hranici hubenosti zátěžovkou... do ní maso, trochu vývaru, občas vajíčko, jindy tvaroh, jogurt, lipánek, těstoviny, piškoty... klidně i knedlík se svíčkovou.
|
koala
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 10:09
- Nahlásit
je mu 2,5 roku. Skusim rady co jste mi nypsali a pak se ozvu. Včera a dnes měla kolínka s masem. No snědla toho docela dost.
Taky jí sem tam dám nějaký knedlík, vejce. I ten policajt když jsme si ji brali říkal že jim dávají omáčky a všechno možné.
Já sem jí ale do 1,5 roka krmila pouze granulema.
Díky moc za rady
|
pigie
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 10:13
- Nahlásit
koala
To mas pravdu, v tomto veku by uz moc vychrtly nemal byt Verim, ze rady vsetkych pritomnych ti pomozu. Ja mam teraz tiez "chrta", ale ma len 13 mesiacov, tak to je normalne, ze je chudy. Chovatelka povedala, ze novofundlani mohutneju az po dvoch rokoch. Tak si s tym nelamem hlavu
|
Maya
|
# Zasláno: 25 Srp 2005 10:31
- Nahlásit
Zkus změnit granule, já když krmila pesu Pro pacem, tak byl pořád jak chrt, tak jsme přešli na Eagle pack a vypadá mnohem líp.
|