| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:41
- Nahlásit
Ahoj všem, nevíte o někom, kdo by chtěl občas venčit moje dva zlaťáky, když jsem v práci? Samozřejmě za poplatek. Pracuju nárazově, takže mám buď uplně volno nebo jsem naopak třeba týden v kuse v práci od rána do večera. Takže venčení by nebylo pravidelné, prostě jen, když by bylo potřeba. Do teď mi pejsky venčila naše paní uklízečka, ale od poslední procházky má otřes mozku (na konci ulice byla háravá fenka), takže už se jí jaksi moc nechce.... dik
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 15:58
- Nahlásit
prosííííííííííííím! Potřebovala bych někoho najít co nejdřív
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:38
- Nahlásit
zuzanarosakova
Do teď mi pejsky venčila naše paní uklízečka, ale od poslední procházky má otřes mozku
simte kdyz napises, ze po venceni tvych psu ma minula vencitelka otres mozku se nediv, ze se ti zajemci nehrnou
Ja bych rada pomohla, ale dva zlataky fakt neudrzim(dve civavy bych brala), navic do Pruhonic bez auta se dostavat je pro me opruz.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:40
- Nahlásit
Já bych taky ráda pomohla, ale bohužel bydlím daleko
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 16:48
- Nahlásit
A kolik by to venčení koštovalo? Neptám se jako zájemce,nejsem z Prahy ale jen ze zvědavosti
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 17:30
- Nahlásit
zuzanarosakova
napiš mi nějaký kontakt na sebe domluvíme se
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
zuzanarosakova
to bude fotek z vencenii hele a jak si zpusobila uraz ? tu premyslim jestli to vzala hlavou o sloup bo kde?? jinak se ji nedivim noo ...jeste ze si nic nepolamala
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 20:57
- Nahlásit
už mám, dííííky všem zájemcům jináč pro všechny, koho to zajímá: paní uklízečka šla s nima na procházku a na druhym konci ulice byla paní s háravou fenkou. Paní rychle s fenkou utekla, ale naši psíci prostě chtěli za ní....no a potom si paní uklízečka už nic nepamatuje, až to, že ležela na zemi a Rokánek jí olizoval. ....no a pak měla bouli na hlavě velkou jak půlka tenisáku a to nekecááám ))))
|
impact
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 21:05
- Nahlásit
Do teď mi pejsky venčila naše paní uklízečka, ale od poslední procházky má otřes mozku (na konci ulice byla háravá fenka), takže už se jí jaksi moc nechce..
Muheheeeeeeeeeeee.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 21:09
- Nahlásit
Dva tahouni... fenka.... živě si to umím představit
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 23:39
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
jojo asi se pani uklízečka trochu projela ))
|
Hanusha
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 00:21
- Nahlásit
bydlet blíž klidně...
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 07:46
- Nahlásit
zuzanarosakova tyy voeeeeeeeeeee mazeec parada jako
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:12
- Nahlásit
www.vencenipejsci.estranky.cz
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:17
- Nahlásit
Bejt zima, kdy mám míň práce, tak to hned beru. Já bych jim to tahání umožnila, až bych jim to znechutila
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:25
- Nahlásit
ketty
hele a moji psi tě mulujou už teď
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:27
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
no to já bych taky uměla je udolat tak, že by dva dny chrápali a na tahání by neměli ani pomyšlení, ale když oni nemůžou kvůli těm nohám
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:29
- Nahlásit
zuzanarosakova jeziis jak tooo?? ale ja koukala ze zamnou cumii roky ze nejdu a ramba uz si taky pamatuju ale uvidim zejtra teda to zabudnu ktery svalovci to sou vlastne
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
zuzanarosakova na utahani staciii poradne pocvicit dyt oni nic nemusej se nediv ze se neunavej kdyz jen litaj to je musis zamestnat tedajejich mozkyyy
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:31
- Nahlásit
ketty
Buď v poho, maj to napsaný na obojkách akorát teda když budou zdrhat, tak si to zrovna na těch obojkách asi nepřečteš
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:36
- Nahlásit
zuzanarosakova voee zadny zdrhani nebude budou mit vojnuu jim tak zamestnam mozky ze budou liny vstat te uvitat vecer si videla ja je porad ukoluju a to jako sem sem se krotila kdyz sme na ne byli ve ale zejtra nebudou mit cas myslet na nic pri venceni maximalne na plneni poveluuu a ze pri povelu k noze se nesedaa ale jinak sou uzasny i spolu jen je to chce korigovat to dle popisu sem si predstavovala horsi dabliky oni sou celkem vpoho teda pokud se rambovy nesunda ten postroj to je pak jak utrzenej ze retezu
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:43
- Nahlásit
ketty
joooo, oni jsou hodný mazlíci, třeba si pani uklizečka něčeho přihnula a flákla sebou a pak to svedla na psy
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 18:46
- Nahlásit
zuzanarosakova no to je jasneeee buh vi kdo koho vencil
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2010 19:04
- Nahlásit
a ze pri povelu k noze se nesedaa joo pro ostatni mam na mysli pri chuzi ...........aby nedoslo k mejlce
|
ota
Člen |
# Zasláno: 4 Čen 2011 07:58
- Nahlásit
Ahoj, doporučiji navštívit web maníka který psi venčí i v Průhonicích. Info zde. Je tam i foto.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 00:00
- Nahlásit
dik za tip
|
stetisek123
Člen |
# Zasláno: 5 Čen 2011 10:54
- Nahlásit
Jinak jestli to venčení ještě platí, nabízím se. Bydlím kousek, pár kilásků od Průhnic a jsem doma.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 11:51
- Nahlásit
stetisek123
Platiiiiiii, nemàš pod členem mail, můžeš mi prosím poslat na sebe kontakt? Muj mail je zuzanarosakova@seznam.cz dik moc
|
kovaldik
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2015 14:59
- Nahlásit
Nejlevnější venčení psů v Praze, ale i hlídání a výcvik a nejen psů nabízí www.vencenipsupraha.cz
Vlastní zkušenost je dobrá.
|