Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Laryskovo fotomaniactvi klido sem cpete i svoje fota :D
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 50 . 51 . >>
Autor Zpráva
ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 13:43
- Nahlásit

nemethova5 jojo no ja o hodne fotek taky prisla letos v listopadu ale diky tomu ze mi vyloupili domek kdyz sem s trhacema byla pryc behem dvou hodin vedet ze policajti envemou ani psa mohla sem vzit po stope bada a nasla bych ty krypli sama nez oni vubec se uracili prijet ......
JOOO lara je pit vrespektive byla deset dni na to co se vyfotila tato fotka podlehla nadoru o kterem me nekolik vetu presvedcovalo ze je to jen zvetsena uzlina pak uz bylo pozde na cokoliv ...................byli ji jen 3roky cerstve to bolelo a hoodne ...a dlouho
Jinak polepsovna nese meno po ni vlastne na jeji pocest ,a me prave rikaj normalne znami larysku taky po nii ty co me sni zazili ,mi byli jak jedno telo jedna duse renata davidkova zna laru osobnenapriklad a brezen taky a nevim kdo jeste ..

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 13:51
- Nahlásit

kettyach jo pani,je to moc smutny,tak to je mi lito,co vam na to rict,utesovat te nebudu,pac to nema cenu,ja mela takoveho sveho prvniho ovcouna ajaxe,taky rakovina,to byl pes jak mel byt,no konec narikani,musime se venovat dalsim nasim hafum,ti na spotrebujou,no cajti,kapitola sama o sobe,nebit hajana,tak uz tu davno nejsem,cajti jsou upa kreteni,nic navic delat nebudou,to nevis?

Lure
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 13:52
- Nahlásit

nemethova5
čas holka, čas

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 13:53
- Nahlásit

Lureno jo je mi to jasny

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 14:00
- Nahlásit

nemethova5 jojo jasnee jen vesele nebo se tu jeste rozplacuuuu a myslim ze sem ji oplakala dost a ji by se to enlibilo neb ta kdyz mi bylo smutno hned vymyslela jak me rozveselit a nuchala cumakem a lizala a lizala dokud sem se aspon nerozcilila .....vim ale no ja zuriiila a jeste se tu bali prej a ty psi zavrete nee jak sem mohl nekdo vlizt sem policajty strkala domu bezte a nebojte se to byla prca zase celkem noo
policajti dovnitr psi ven policajti ven psi dovnotr jeste pak videli tady tu zoo anduly hady pavouky gekony tak cumeli na zver misto aby fotili a pak fotili psi v okne vyfovceny to sme zas slavny barak psu a vyloupenej a to uz tu byl ralf skoda ze ty hajzli nesli doolu dobrej odber dna by byl kus zadku hlavy atak no ikdyz si rikam mozna lepsi ze doma zustali ty mali co nenapadaj ja bych neprezila kdyby se jim neco staloo ... tady sekery atd co ja vim co ty hajzli by napadlo kdyb bad nebo ketty po nich sli ..veci me sejrili ta elektronica atak ..ale byla sem rada ze psi zivi a celi teda vrespektive mali cuby co zustali doma a nesli ..........

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 14:13
- Nahlásit

kettyneboj,ze by se velci nepostarali,sama by jsi se divila,tsee sekerka a dalsi veci,neznaly zlodej veme hnaty na ramena,jestli vubec,to se vubec neboj,vzdyt rikam,jsou to debilove ti policajti,bezduchy mozky,mali jsou sikovni.

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 14:17
- Nahlásit

nemethova5 jojo too joo ale neco jim udelat stejne museli neb byli zalezli a vylezli az na treti moje zavolanii tak asi branili ............................milackove moji

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 14:18
- Nahlásit

tsee,nevis co mas v psikach!

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 15:17
- Nahlásit

nemethova5 cernooch peknej ..........ale joo viim

ogi kamosky haf

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 15:35
- Nahlásit

Gery muj psi dedecek je mu uz 12let a je u maminy na duchode ,byl to vlastne muj treti pes druha byla ovcanda ryta prvni taktez york gyrius ktery se dozil 17let ...no ateda uz dopisu ten zbytek pak prisla lara ..ketty ..bad ..flly, laura ,liska no rafaela asi uz muzu taky pocitat

prepadeni

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 15:41
- Nahlásit

kettycernoch jde zitra na vystavu,se jen podivat,hele fota mas uzasny,jo akolik jich vubec mas,ztracim v tom nejak prehled!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 15:51
- Nahlásit

ketty

ta Lara byla fakt moc krásná!

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 15:53
- Nahlásit

nemethova5 momentalne mam jen sest psuu zuzanarosakovajoj diiky najdu nekde hezci fota mam ale nevim kde na kterem cd

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 15:55
- Nahlásit

kettysest???taky pekny pocet!

zuzanarosakova
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 16:05 - Změnil/a: zuzanarosakova
- Nahlásit

když jsme je k nám vezli, byli trochu vyděšený chudinky

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 16:14
- Nahlásit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:34
- Nahlásit

takhle to ztovna vypada u nas doma...
s tim netem od o2 pres mobil je to fakt hruuuuza na ty vase fotky koukat a to uz nemluvim o tom nahrani toho myho jednoho ubozaka...

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:42 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit

nemethova5 jojojo 6pejsu sdili semnou bydleni a nebo ja se psi?? a jsou to tito(zatim) at mas teda v tom poradek

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:52
- Nahlásit

cernej caj
peknyyyyy no tak pevne nervy a je hezke ze najukavas teda obcas

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:54
- Nahlásit

no a nasla sem jednu hezkou laryska
to bedlive pozorovala v aute jestli jedeme dobre a co se deje pred nami tak ma krk natazenej jak zirafa

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 17:59
- Nahlásit

zuzanarosakova
no to je vyraz umucenej to teda chudaacii

brezen2008
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:06
- Nahlásit

ketty
téééédy larysku ty jedeš tady ,člověk tu není pár hodin a další stránky přibyli ,jen tak dál

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:13
- Nahlásit

brezen2008
jojo to viis vsak me znaas jojo snad jooo snad i ostatni taky budou prispivat i nadale at je na co koukat

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:49
- Nahlásit

cernej cajtak ted jsem dostala zachvat smichu,to mi neco pripomina,jak u nas doma????
kettysuper fota,ne ty domacnost sdilis se psi,ne psi s tebou!

makrel
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:51
- Nahlásit

ketty
no a nasla sem jednu hezkou laryska
nádherná

ketty
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:57
- Nahlásit

makrel diik jojo byla to krasavice

nemethova5
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:02
- Nahlásit

a tady mate,jak si hajan vzdycky dachne i se zofkou.

hankah
Člen
# Zasláno: 10 Dub 2010 19:11
- Nahlásit

Aisha na návštěvě v Praze u kamarádů Kamala a Kulicha

cernej caj
Člen
- Nahlásit

nemethova5
ten tvuj hajan svymu jmenu taky dostoji, co

zuzanarosakova
Člen
- Nahlásit

ketty
nasla sem jednu hezkou laryska

krásná fakt!

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 50 . 51 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání