| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2012 21:43
- Nahlásit
http://www.fromlilachouse.cz/index.php?str=fotogal erie.inc&adr=fotogalerie/odchovy/odchov_A/majitele /angel/
jestli se neobjeví přímo mé fotky tak klikni na Angel - v novém domově
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 15:28
- Nahlásit
jeee, moje oblíbené téma zase vytáhnuto nahoru, něco tady zase později přidám
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:10
- Nahlásit
Tak já zkusím vložit Béďu z dneška - už nám brzy budou 3 roky. Je to velkej fešák....a cvok
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:13
- Nahlásit
Vydra převlečená za psa, poradí si i na zahradě
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2012 21:15
- Nahlásit
Tak a ještě utřít
A Bufča si myslí svoje
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2012 07:22
- Nahlásit
naši kamarádi
a my
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2012 11:40 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
[IMG=http://img16.imageshack.us/img16/4457/mesic11 17.jpg][/IMG]
[IMG=http://img341.imageshack.us/img341/2/15103.jp g][/IMG]
<script src='http://img341.imageshack.us/shareable/?i=1510 3.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript> </noscript>
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2012 11:41
- Nahlásit
Monty
krasnyy fotaaa
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2012 11:43 - Změnil/a: ketty
- Nahlásit
uz zas to neumim v mali formatu DDD
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2012 21:20 - Změnil/a: Aramis
- Nahlásit
Pokud vám nebude vadit jedna krvelačná bestie navíc, tak se rádi přidáme do psího fotoráje
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 1 Čec 2012 22:47
- Nahlásit
Aramis
Zdravím zabijáka.
Co je zač?
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 07:42
- Nahlásit
Aramis
krásný je čím fotíš?
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 10:53
- Nahlásit
pawLINka
Zabiják taky zdraví Je to APBT (pitbul) je mu rok a pár dní
Monty
Děkujem, fotím s olympusem fe47 myslim ... Ten foťák jsem dostala od táty a hooooodně moc dlouho trvalo než jsme se skámošily a začali jsme fotit tak nějak na úrovni, ale můj sen je zdcadlovka od Canonu
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:15 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
.
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 11:16
- Nahlásit
Aramis
Myslela jsem původ hafáka a ne plemeno. ;)
Asi jsem se blbě vyjádřila.
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 16:58
- Nahlásit
|
twingas
Člen |
# Zasláno: 2 Čec 2012 16:59
- Nahlásit
http://twingas.rajce.idnes.cz/Jack#DSC07908.jpg
3 měsíce
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:06
- Nahlásit
pawLINka
Aha promiň ... Občas my nemyslí No on není s PP, ale rodiče má papíráky. Rodokmeny jsem sice viděla, ale nepamatuju si psy z jejich rodokmenů. Pro mě to ani není podstatný, nehodláme připouštět když jsme bez PP takže to ani nepotřebuju vědět.
Možná to někomu přijde padlé na hlavu, ale já ho miluju i bez nich
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 12:19 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Aramis
No on není s PP, ale rodiče má papíráky. Rodokmeny jsem sice viděla, ale nepamatuju si psy z jejich rodokmenů. Pro mě to ani není podstatný, nehodláme připouštět když jsme bez PP takže to ani nepotřebuju vědět.
No, ono je to u pitů trochu jinak s těmi papíráky a bezpapíráky než u jiných plemen...
Ale to je fuk, protože chválím toto: nehodláme připouštět
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:01 - Změnil/a: Aramis
- Nahlásit
pawLINka
Já vím že jo, nejsou uznaní zmetci jedni
Ovšem pro ně tím líp protože se lidi nesnažej z nich vytáhnout to nejlepší a tisíckrát to znásobit (jako je zvykem u šlechtitelů)
Máš taky nějakýho šmějda zabijáckýho nebo vlastníš jinou psí hysterii?
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:05
- Nahlásit
Aramis
Mám 3 pitbully a jednoho německého pinče.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:27
- Nahlásit
Aramis
Prosím tě, můžeš mi vysvětlit, proč zde prezentuješ, že nechceš krýt, když na svém webu jasně píšeš, že jste se s majiteli Honey (jiná apbt bez reg.) dohodli, že ji nakryjete, ptž mít doma potomka vašich psů by bylo nejvíc úžasný? To mě baví toto. A to předešlé nechtěné nakrytí Honey nebylo tvým psem? Hele si to ujasni napřed.
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 13:40 - Změnil/a: Gi a smečka
- Nahlásit
'Panička s pánečkem Honey plánuje, že by nás mohly nechat aby jsme spolu měli štěnda Myslím že to je skvělej nápad, neboť mí doma kámoše co by měl moji a Honey krev, tak to by byl ten nej pes pod slunce '
A rodiče má papíráky, ale jména si nepamatuješ? Ta matka Akira bezPP a otec Ares bezPP jsou ti rodiče papíráci? Nás tady trochu taháš za nos, ne? :-D
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:24
- Nahlásit
Gi a smečka
Hm, tak jsem webovky taky pročetla...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:36
- Nahlásit
leopard
Guliver, skoro jako u moře
moje zlatka u Ostravice
pozór, běžíme
Soph
Guliver
Faith
Naše kamarádka JRT Vanilka
V cíli na coursingu
Jess (kříženečka) a Caja Gordonsetřice
Faith a Soph - coursing se mi blbě fotí
běžící Guliver
|
Aramis
Člen |
# Zasláno: 3 Čec 2012 14:58 - Změnil/a: Aramis
- Nahlásit
pawLINka
3 pity? ... Psy nebo feny? Týjo a pinč k nim Jak se to snáší taková smečka?
Gi a smečka
Tak abych vše uvedla na pravou míru ...
1) Bohužel k nechtěnému spojení opravdu došlo s mím psem, ale naštěstí fena nezabřezla a kdyby náhodou ano tak by stejně šla na potrat jelikož i ona je dost mladá ... Byla to naše chyba, která se naštěstí nemusela nijak řešit ...
2) co se týče webovek a napsaní o těch štěndách, mluvily jsme o tom s tím pánečkem Honey jelikož on ji chce nechat nakrýt. Po sálodlouhé debatě doma jsme se rozhodly s Arim nepřipouštět a proto to zde prezentuji. Super by sice bylo mít štěndo po svém pejsánovi, ale když se člověk ohlídne zpět po nezjištěných chorobách a nemocích v minutě člověka opustí touha po takovém štěndu a množením takových psů
3) rodiče, no to je trochu oříšek ... Když jsem byla u chovatelky viděla jsem mámu i tátu. U obou mi byl podán rodokmen s tím že to jsou jeho rodiče atd. Chovatelka měla připuštěné dvě feny ABPT jednu s PP a druhou bez PP. Mě to bylo tak nějak jedno protože jsem nehledala psa s PP rodiči. Každopádně Ariho jsem měla už vybraného z fotek přidaných u inzerátu.Když jsme odjížděli bylo tedy jasné, že Aram má PP rodiče, když jsem dojeli domů přišla mi SMS že se sekla a že Aris je z vrhu bez PP a že se omlouvá. Na volání bohužel neodpovídala a tak jsem si teda stáhla fotky z inzerátu např u táty uvidíš ještě vodoznak bazoše. Následně mi přišla SMSka s tím že se ještě jednou omlouvá, ale že to zkoumala blíž a že Ari je ze správného spojení ze kterého mi ho prodala. Bohužel u inzerátu nebyly fotky obou rodičů a tak má Aris na stránkách pořád nePP rodiče. Chovatelka jak jsem psala se mnou nekomunikuje ani po emailech ani po telefonu a tak se nemůžu dostat k jeho pravým rodičům. No to je asi vše na vysvětlenou snad jsem to vysvětlila správně a nezamotáš se do toho.
Pokud jsem tu tím nekoho pohoršila (mimo sebe) tak se omlouvám Ještě jen zvěřejním že pokud se podíváš na stránky už asi měsíc (možná déle nejsou aktualizovaný) není čas opravovat stránky spíše se věnuji čoklísovi.
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 16:38 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
.
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 17:11
- Nahlásit
jindra 22
to je slovo do pranice, Jindro
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 18:52 - Změnil/a: jindra 22
- Nahlásit
Sízra Milanová
Hele, nedělej si prču ze starýho kmeta, jó? Zkoušel jsem dát pár fotek a nebylo to ono. Fotky z rajčete se jevily neostré. A příliš malé. Nevím proč. Rozlišení z rajčete neovlivním...
|
Gi a smečka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2012 19:12
- Nahlásit
jindra 22
Rozlišení z rajčete neovlivním...
No to bohužel není rajčetem, ale rukama.
|