| Autor |
Zpráva |
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 07:11
- Nahlásit
PetraK haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa no to jooo takle podobne umi cumet ma ketty snad to taky nekdy vyhrabu se tvari jak blbec se ji kazdy smeje
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 07:29
- Nahlásit
PetraK hele ale jinak vyborny moc pekny fotkyyy chudak se snazi a ona..niic zuzanarosakova je mi to jasneee tak az budu s tvejma hafi .. tam na ni pujdu pocihat grooggyno parada NikisekX
tak sem to nasla PetraK vypada ketty opravdu inteligentne jeste chybi aby ji z huby kapala slina
mileneckej par se pripravuje na hudlana teda mi to tak prijde jinak sem cpala badika a ketty tycinkama v podnapilem stavu sem byla u kamaradky na vycvikovem vikendu
jooo a neco sem jeste naslaaa
a nazev tomu dali takovito "výcvik probíhal 24 hodin denně za každého stavu psovoda alias paní Agresorová se svými psy " joo v te ruce v tom pullitru je viino
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 07:31
- Nahlásit
jinak jeste tu je par fotek http://piskotopavia.rajce.idnes.cz/LVT-2008,_ostat ni_foto/#album
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 07:35
- Nahlásit
ketty
na mě nemáš,s tím líbáním,dasty mi ,když mu to dovolím,dává doslova francouzáky ,ale já mám pusu zavřenou
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 07:49
- Nahlásit
a jeste tuuu http://www.vaspes.com/fotoalbum/nezarazene/lvt-200 8---poslusnost
a tuu http://piskotopavia.rajce.idnes.cz/LVT_-_2008_obra ny/#album
nacvik reviru bo co sme to vyvadelli
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 07:50
- Nahlásit
brezen2008 nooo tak mam foto ze sem otevrela hubu a badik toho vyuzil takze mi vylizl i mandle ale to sem davat nebudu
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 07:58
- Nahlásit
brezen2008 specialne pro tebe
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 08:06
- Nahlásit
jooo a jeste neco ze zivota pro zasmani vam sem daam jinak prezdivku pani agresorova sem dostala potom co sem udelala prednasku o trhacich a podobne a po odtrhnuti par pejsku od sebe a jdnou to bylo asi po litru vina ale ani se poradne nestacilo nic stat se divim ze sem tak rychle vylitla ale zachranila sem maleho pejska pred ovcounem stacil jen nepatrnou disrku na krku udelat ...nastestii a od te chvile sem byla pani agresorova
Nezapomenutelné hlášky, omlouváme se za některé neslušné výrazy.
Paní Agresorová při snaze rozdělat oheň - " Kurva vítr jeden zajebanej"
Paní Kessíková zmatená při obranách:
Figurant: jedničky, nebo dvojky?
paní Agresorová: No 80C
Paní Ebbyšová: Proč můj pes je tak pomalej týýý voga?
Instruktorka Iveta k paní Agresorové: Přesně vím, kdy jsi vzhůru a vylejzáš na plac, tvoje sprosté klení nejde přeslechnout.
Paní Ebbyšová k instruktorce Ivetě: Tý woga, to je fůrt samé pomalu, pomalu ... tak mám pomalého psa tý voga no! (je mi líto, že nelze vystihnout intonaci a zabarvení jejího hlasu)
Figurant Pavel názorně ukázal přiřazení psa k psovodovi při vyštěkávání a fenka ihned a zcela přesně poslechla, paní Kessíková na to měla svůj názor: To neplatí, já nehraju!
Paní Ebbyšová měla trošicku naváto a ne a ne se strefit klackem na opékání do buřtu: ?Utíká co?"
"Ta Lenka se ale kvůli tomu figurantovi strojí co?" ... "Tak já jí jdu říct že zbytečně, je zadanej"
Figurant Tomáš zařval na Kessy při revíru povel štěkej z davu se ozvalo - Ty wole, po tomhle bych štěkala taky.
Kessíková: Jako to je co říct, já jinak jako nepiju, chápete? Jsem abstinent.
Ebbyšová: Co teprve já, vždyt já kojim!
Kessy vylétla při hlídání figuranta a figuranta napadla, figurant jí vrátil zpět, Kessíková jak jinak než zmatená: " Mám něco dělat? "
"Hééj podívejte já mám na videu jak paní Agresorová týrá psy".. "Ukaž" ... "Dívej jo, hele,... teď to přijde, dívej jo.. tak ještě ne.. jo teď hele .... a mrd ho! "
Nácvik aportu - paní Agresorová s Buddym :On to neumí, on proto vyběhně a poběží dál"
Instruktorka: Tak to zkusíme, uvidíme, co udělá"
Pes pro aport v podobě míčku vyběhl a rychle se vrátil k majitelce i s aportem, nadšení majitelky bylo zřejmé : Ty vole to je idiot, on to normálně neumí.
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 08:10
- Nahlásit
ketty
tohle nic není,to je slabééééééééé ,kdyžtak mi to pošli namjel,tu jinou fotku
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 08:10
- Nahlásit
brezen2008 neneenene nic enbudeee
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:32
- Nahlásit
tady taky ještě z prochajdy skoro jak superwoman
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 10:57
- Nahlásit
NikisekX haa ty usii dokonalii
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 11:03
- Nahlásit
ketty
to joo ještě chvíli a bude moct plachtit
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 11:47
- Nahlásit
NikisekX to rozhodneeee
joo a pridavam fota kamose juknete jako to je frajer ma zkousky se psem a je na vozejku (teda muze jeste o berlich) ma i neco z obedience hotovo
http://daviddrozd.rajce.idnes.cz/Shadow_pri_trenin ku/
http://daviddrozd.rajce.idnes.cz/Sui_v_1_roce_zivo ta/
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 15:17
- Nahlásit
|
brezen2008
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 16:28
- Nahlásit
ketty
tak to klobouk dolů
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 16:59
- Nahlásit
brezen2008 no je to sikulaaa
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 17:26
- Nahlásit
ketty
je mi to jasneee tak az budu s tvejma hafi .. tam na ni pujdu pocihat
jojo, myslim zase 28.4 budu potřebovat, ještě ti dám vědět. Jinak už jsem konečně vyzrála na Rockyho. Cvičíme ráno před snídaní a jako odměny syrové masíčko. A masíčko do něj padá jedna radost a přivolání se zlepšujeee
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 18:09
- Nahlásit
zuzanarosakova no supeer vidis tooo u me chteli taky vzdycky enbyl problem a to hovezi nebo co to bylo to mi trhali ruce jojo ok dobre zapisovat nebudu v pameti to nak mozna vydrzi
|
hankah
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 19:59
- Nahlásit
dneska mne dostal kolega od manžela z práce, když viděl toto
tak se divil, proč chodíme do práce, když na nás ty psi vydělávají, on si myslel, že to je jak u lidského sportu, co výhra to peněžní obnos
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:33
- Nahlásit
hankah
Hezká sbírka..To my máme pohárek jen jednen..
Letící Dixinka
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:36
- Nahlásit
Porcování Annie..
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:38
- Nahlásit
Siesta - Annie s Miňonkou..
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2010 20:45
- Nahlásit
Barča85
ta Anní je tak rásná, jak je světloučká. Mazlík krásnej fakt!
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 08:18
- Nahlásit
hankah chaa no to je dobry teda ..no bylo by fajn ale kdyby to tak bylo...ikdyz uz vidim ty idioty co to maj prave jen na prachy jinak pekna zbirkaa Barča85 pekne jako vzdyyy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 18:56
- Nahlásit
tady snad nikdo nefotí nebo co ?
tak přihodím jednu trubku pruhovanou
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2010 19:38
- Nahlásit