Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / nezodpovědnost
Autor Zpráva
Pupy
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2005 19:39
- Nahlásit

U nás na sídlišti chodí lidé s malim pudlikem(nevim kolik let ale je tu docela dlouho)a oni s ním jdou ven a tam ho pustí z vodítka a ten pes vubec neposlouchá a když nepřichází odejdou domu a psa tu nechají. On tu celý den běhá a pořád běhá za psama a obtěžuje majitelé a psy. Sice nevrčí ale některé lidi to prostě obtěžuje. Na večer jdou ven psa chytí a jdou domu. ten pes neposlechne vubec tak nechápu proč ho pouští z vodítka.

elvira
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 09:07
- Nahlásit

Ala
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 10:35
- Nahlásit

Pupy
Tohle dělali jedni lidi v paneláku když jsem ještě bydlela u našich. Ty měli malého křížence a venčili ho tím způsobem že ho ráno než šli do práce vypustli ven a odpoledne když se vraceli už na ně pes čekal před barákem tak ho vzali domů. Někdy mu otevřel někdo z paneláku a pustil ho dovnitř, to pak pes lítal zase po chodbách. Jim to taky bylo uplně jedno

Eimy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 10:39
- Nahlásit

Pupy
Noo nevim, ale já bych zkusila zavolat odchytovku, možná kdyby si pro něj párkrát museli zajet do útulku a zaplatit peníze za očkování a pod. Tak by si ho příště líp hlídali

elvira
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 13:07
- Nahlásit

no Eimy já myslím,že by ho tam spíš nechali,takoví

Hafina
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 14:20
- Nahlásit

U nás v baráku jsou lidi, kteří dělají to samý. Prostě pán vyjde před barák, feny vypustí a hotovo. Když se na zavolání nevrátí, prostě je tam nechá. Je dost nepříjemný, když venčíte za tmy a odněkud ze křoví na vás vrčí pes a nevíte co se jako děje.

Maya
# Zasláno: 24 Srp 2005 15:27
- Nahlásit

Je fakt, že tady to není zvykem, ale když jsem byla pár dní na jihu Francie v Nimes, tak jsem koukala jak blázen - v 6 ráno se otevíraly dveře, snad z každých vyběhl pes, na ulicích ani jedna lidská noha, zato přepsováno, ale do 8 byli všichni psi pryč, asi zpátky doma a teprve vylezli lidi a šli do práce. A to každý den, takže je to tam asi běžné, že se psi venčí sami.

Pupy
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2005 15:46
- Nahlásit

eimy...taky mě sem na to puvodně myslela. je to docela hrozné. I když je to malý pudl tak otravuje tak i tak. Je to fakt děs

haha
# Zasláno: 24 Srp 2005 20:56
- Nahlásit

nesnášim když tohle někdo dělá zrovna dneska jsem šla po ulici tam byli otevřený vrata a před barákem volně běhal německej ovčák jinak nikde nikdo ani živá duše, samozřejmě na sebe z mym psem začali vrčet pak se do sebe dali a teprve potom když slyšela kravál obtěžovala se z garáže vylézt nějaká pitomá kráva která se chvíli snažila na psa volat a teprve když jsem jí nazvala tak jak píšu tak si ho šla chytit, prostě jenom hovada nechávaj pobíhat svý psy po ulici bez dohledu

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání