Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Mastery
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 22 Srp 2005 15:28
- Nahlásit

Asi mě praštíte - zase ta věčná debata o granulích - já bych potřebovala jen vědět, jestli je "Mastery" opravdu takové, jak uvádějí --- to: Nejedná se o typické granulované krmivo, ale o směs heterogenních kousků, které v misce tvoří lákavou pochoutku. Bez barviv, bez kafilerních tuků, bez geneticky upravených surovin. Jednotlivé složky krmiva jsou vyráběny odděleně a poté smíchány při zachování přirozené kvality komponentů. Garantována stravitelnost ve výši 85 - 91%. - a pak bych také ráda věděla, když se nejedná o typické granule, jak to vlastně vypadá. Za odpovědi na tuto otázku moc a moc děkuji, je mi jasné, že už to všem musí lézt na nervy .....

Garfield
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2005 15:30
- Nahlásit

Anonymní
Teče to, při nízkých teplotách zamrzá, při vysokých teplotách se to vypařuje, nemá to barvu, chuť ani zápach. Není to okem postřehnutelné ani rukou uchopitelné. Tak nějak si to představuju já

Anonymní
# Zasláno: 22 Srp 2005 15:44
- Nahlásit

Garfield [b][/b]

jenže mě by vážně zajímalo, jak to vypadá a jeslti s tím někdo krmí tak jak to přijímá psisko a podobně, mě to totiž přijde jako zááááázračný krmivo podle výše zkopírovaného výňatku

Anonymní
# Zasláno: 22 Srp 2005 15:47
- Nahlásit

Já jsem to viděla ve zverimexu nasypaný v misce, vypadalo to jako červíci, nemělo to tvar granule a vypadalo to mastně, ale nevím, jaká to baly varianta.
Jestli jsi z Prahy, tak na Senovážným náměstí, v tom cípu podél tramvaje (skoro u Opletalky) je zverimex a tam mají občas i vzorky.

Anonymní
# Zasláno: 22 Srp 2005 15:56
- Nahlásit

jé díky, se tam mrknu a uvidim červíkama se mi pesana krmit nechce

Ala
Člen
# Zasláno: 22 Srp 2005 16:04
- Nahlásit

Anonymní
Krmím tím svého pesana. Nejsou to klasický granule. Spíš takový malý válečky nebo kuličky, nebo jak bych to popsala a je to trochu vlhčí než granule a takový sypký. No nevim jestli tě to něco dalo

Anonymní
# Zasláno: 22 Srp 2005 16:53
- Nahlásit

[b]Ala[/b]
Díky .o) jojo, dalo - ukojilo to mou zvědavost :biglol: nee, zvažuju, či s tím nemám začít pesana krmit, když je to "taaak opěvované" :o)) takže uvítám o tomto krmivu jakoukoli informaci ;-) N.N.

Náhoda
# Zasláno: 22 Srp 2005 22:32
- Nahlásit

Já tímto krmivem, krmila moje štěndo. Byly to jediné granule, které jsem do ní dostala (strašně mizerně baštila)
Asi se mému přirovnání budete smát, ale připomínalo mi to větší morčecí bobky ))
Teď je mojí feňuli 14 měsíců a jsme na Purině proplan, jsem i radši, protože je podstatně lacinější.

Tina
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2005 09:17
- Nahlásit

No mě tyhle granule připomínali křupky. Podle mě vypadají moc lákavě, je to zase něco jiného než klasické granule. A jsou určitě velmi kvalitní.
Já bych s nimi krmila, ale pro mou fenku jsou Mastery moc tučné a výživné. Krmím Christopherem od Baron.cz a nemůžu si stěžovat. Vynikající granule prý i pro nežravce jsou BioMill

Zany
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2005 11:37
- Nahlásit

Já taky krmím Mastery,jsem zatím spokojená a pejskovi taky docela chutná.Mně zaujalo,že vypadají mastnější ,protože muj pes měl zácpu.Jediné co mně vadí,je ,ževe větším balení je hrozně drtě z granulí,takže to musím prosívat pres cedník,aby to z toho opadalo.Popis odpovídá.

Anonymní
# Zasláno: 23 Srp 2005 13:06
- Nahlásit

Děkuju všem za odpovědi ) moje štěndo je právě nežravec a je docela pohybově hodně vytížený, tak mu ještě vařím, jinak bych z něj měla vyžlátko - mastery jsem viděla jako řešení, že by to mohl žrát, když je to něco jinčího než granule - Belcando taky nežral a to je prý pro nežravce jak dělané - no nic, holt budeme hledat dál. Ještě dík za odpovědi ) N.N.

Anonymní
# Zasláno: 23 Srp 2005 13:14
- Nahlásit

a jééééééje co to tam je za smajl to jsem nechtěla N.N.

Tina
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2005 13:31
- Nahlásit

Belcando moje mlsounka taky nechtěla. Ale jak jsem psala, ten BioMill je určitě moc dobrý, protože ten jí moc chutnal. Měla jsem doma vzorek řadu Sensible a jen se po něm zaprášilo
Doporučuju vyzkoušet

Anonymní
# Zasláno: 23 Srp 2005 13:44
- Nahlásit

Určitě vzorek zkusím koukám, že píšete, že krmíte christopherem - o tom jsme také přemýšlela - teda spíš o konzervách, vypadají moc dobře, už jsme jich pár objednala i se vzorkama granulek, tak uvidíme, něco mu přece chutnat musí

Tina
Člen
# Zasláno: 23 Srp 2005 14:50
- Nahlásit

No já jsem taky přešla na konzervy Christ. a míchám je s přílohou taky od Barona "lehký dietní mix Rýže+zelenina+jehněčí"
Hrstku zaleju vodou, nechám nabobtnat, přimíchám trochu konzervy a fenka je nadšená. Nedávno jsem ještě koupila mrkvovou přílohu, kterou do tohoto přimíchám obden.
Zatím nám toto stravování moc vyhovuje

Anonymní
# Zasláno: 23 Srp 2005 15:24
- Nahlásit

jé dietní to já nemůžu, bych měla psisko kost a kůže, má hodně pohybu - zatím teda u mě vyhrává ten bláznivej christopheus se svejma konzervama a přílohama a granulema N.N.

klára
# Zasláno: 12 Zář 2005 16:38
- Nahlásit

byla jsem se podívat na Senováž. nám. na ten zázrak - vypadalo to jako sušené maso v pytlíkové gulášové polévce. Paní prodavačka na mě působila jako militantní členka Greenpeace (ale to bylo možná jen zdání), byla milá a zároveň agresivní a žádné krmivo nesahá Mastery po kotníky.... vzala jsem kilovku mastery na ochutnání, pejsovi šmakuje, ale až doma jsem zjistila, že je v něm sůl, takže ho určitě nebudu dál kupovat

fromeli
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2005 17:29
- Nahlásit

Kláro, já tam chodím pro bonbonky od fitmin, páč je má zaslušnou cenu a mně zase prodavačka vychvaluje Bosh nebo Bosch ale já si koupím pamlsky a jdu, jsem na tohle imunní

klára
# Zasláno: 13 Zář 2005 11:57
- Nahlásit

fromeli
já bohužel, imunní nejsem, strašně mě to vytáčí, sice se vždy při setkání s takovým prodavačem ovládnu, ale v tom krámě už mě nikdy více neuvidí

Anonymní
# Zasláno: 22 Zář 2005 12:10
- Nahlásit

Klara: Pre Greenpeace - Mastery je konzervovane karcinogennymi latkami BHA,BHT,Propylagalaty...
To je akoze nature produkt? Neuvedene % proteinisolatu?

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání