| Autor |
Zpráva |
allík
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:45
- Nahlásit
První předjarní sluníčko mě přivádí na myšlenku začít uvažovat o dovolené. Kam budete v létě s psiskama vyrážet? Nějaké osvědčené místo? Ubytování? A kam byste už se psem nejeli? Za tipy moc díky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 11:56
- Nahlásit
ja se psem i pritelem vyrazim v kvetnu do noveho mesta nad metuji, do chatek. Vede to tam sympatický pán, a v okolí je toho spousta, adršpach, broumovsko a nebo jen tak si prostě vyrazit na výlet.
Byla jsem tam teda před cca 6 lety bez psa, a letos se vracím se psem a polovičkou.
A doufám, že v květnu bude ještě pes ochotnej chodit ven, v červenci už bych s tím snad ani nepočítala...
|
Vikula
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:20
- Nahlásit
allík
sjeli jsme se psem kde co, ale jednoznačně vede atc Rozkoš u České Skalice.Žádná buzerace pejskařů ze strany majitelů kempu.Psi můžou na pláž i do vody.Asi proto tam jezdí i hodně cizinců s velkými psy.Nikde jinde jsem neviděla tak velkou koncentraci Holanďanů a Belgičanů se psy.Poplatek za psa jen 30kč.
Další v pořadí je sporthotel Barborka v Hluboké nad Vltavou.V areálu taky nebyl problém se stálým vláčením psa na vodítku. Majitel příjemný, poplatek města za psa je poměrně vysoký, ale majitel sám navrhl, že psa městu hlásit nebudem.Takže zadarmo.Ale na koupání je tam jen bazén.
A ještě další naše oblíbené místo jsou ATC Sedmihorky v Českém Ráji.Pes tam ale musí být na vodítku, nesmí na pláž a do vody.Je tam ale tolik možností výletů, že jsme stejně celý den v tahu, takže nás ty zákazy ani moc neomezují.
|
Lucie Kratochvílová
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
allík
Penzion Hamr v Terčině údolí u Třeboně, naprosto bombastický výborný jídlo, klid, výletů habaděj
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2014 16:30 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Neměl byste někdo tip na nějaké fakt levné ubytování (já vím, že to je relativní ), jižní Morava nebo Vysočina?
ideálně dojezd vlakem, busem.
nebo aspoň tip na nějaký šikovný vyhledávač? nějak se v tom ztrácím
edit: třeba něco jako je statek Henychových v Blatinách.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 26 Čec 2014 17:29
- Nahlásit
Vero
Vysočina?
na jaře jsme byli na treku na Vysočině a bydleli v takový hospůdce s úbytkem a jmenuje se to Lucký vrch...ted si nezpomenu přesně kolik to bylo ale vím že velmi levné, žádnej luxus ale pro nás pejskaře v pohodě hned dole byla hospůdka kde vařili a dalo se posedět...
http://www.lucky-vrch.cz/
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2016 13:28
- Nahlásit
Obnovím staré téma s novým dotazem:
Máte někdo típa na pěkný ubytování v bungalovu či něčem podobném? Stará feňule už s námi nemá šanci dát větší výlet . Takže někdy bude muset zůstat doma, coooož nevím, jestli vždycky dá, protože teď co je starší, reaguje někdy na věci jinak. . Tak kdyby štěkala, ať někoho nerušíme. Něco fakt hezkýho s vlastním soc.zařízením - v klidným prostředí, kdybyste někdo měl odzkoušeno.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2016 16:02
- Nahlásit
Halooo nikdo žádný nápad - myšleno jiný, než už tu padnul, prolezla jsem obě fóra s tímhle tématem
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2016 16:33
- Nahlásit
PetraK
Pokud jí nevadí jízda autem a je to pro ní pohodlný, s klidným srdcem ti doporučím Holandsko na lodi. Loď se nehoupe, stará čuba v ní může přes den odpočívat, nemusí se přetahovat žádnýma vycházkama, může si ležet na lodi a koukat na to, co se děje na břehu. Je to právě dobře pohodlný i pro starýho psa, Mařena byla před dvěma lety. A když jsme cárali městečkama, zůstávala v lodi. Naopak, když jsme zakotvili na pěkném místě, proběhla se s ostatníma. Prostě po libosti
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2016 16:46
- Nahlásit
Gerda já nabízela Petře třeba Balt či Dánsko (tam ubytovávají v domcích uprostřed písečných dun - krásné prostředí pro psí důchodce a ubytování přízemní vlastní a na psy zvyklé) - ale ona se dlouhé cesty s Bubicí už bojí. Takže asi tuzemsko je podmínkou...
Holandsko je taky země psům přívětivá... to je fakt
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2016 17:12
- Nahlásit
Xerxová
jasný, rozumím, proto hned radši v začátku píšu o tý vhodnosti cestování, je jasný, že to u starýho čokla prostě zásadní podmínka je.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 09:19
- Nahlásit
Gerda
dík za nabídku, i by to nebyl marnej nápad, uvažovali jsme o něčem podobném tu v Čechách jen....
, může si ležet na lodi a koukat na to, co se děje na břehu
tohle by asi nevyšlo
ta koza by hodila šíbru za mnou a já bych jí musela lovit, to neprojde
Předevšírem surfovala po schodech.
Já se v zahraničí bojím jen toho, že kdyby se tam něco přihodilo.... bylo by to blbý. A ono už musím počítat s tím, že se přihodit může. Je jí 14 a....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 09:21
- Nahlásit
Xerxová
ale ona se dlouhé cesty s Bubicí už bojí. Takže asi tuzemsko je podmínkou...
já se hlavně bojím toho, že by se něco mohlo fakt přihodit tam, tu cestu by ona asi zvládla - kdyby nebylo horko - líp než Rumenige, kterej by hned na hranicích začal jódlovat , pak bych jódlovala já a pak bychom se zbláznili
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 14:35
- Nahlásit
PetraK
jo, taak, 14...no to už je hodně, to už je moc běsnej výlet pro geronta.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 14:52
- Nahlásit
Gerda
to už je moc běsnej výlet pro geronta.
tak ona doteď právě ten geront nebyla - a tvrdě pracuju na tom, aby zase rychle zapomněla na to, že nějakej geront je , ale přiznám se, že fakt mám strach, že tak daleko od domova by se mohlo něco stát. Záleží mi na ní a nejistota, že bych se v takový situaci dostala do potíží, mi nedovolí riskovat. Ona by si to užila, miluje vejelty a nový prostředí....ale zas je vlastně jedno, jestli to bude nový prostředí tu nebo za hranicema všedních dní.
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 10:20
- Nahlásit
PetraK
Vždyť jo, to je jasný, nenapadlo mě, že už je vlastně stará, že už ji máš dlouho. Já ten výlet honila kvůli Mařeně, aby na něj mohla jet ještě v dobrý kondici. A byl to její poslední výlet takhle daleko, teď už jí ani autem nikam neberu, prostě se cáráme poblíž baráku.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 10:26 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
Gerda
Já ten výlet honila kvůli Mařeně, aby na něj mohla jet ještě v dobrý kondici
já si to pamatuju, někde jsi to psala a přišlo mi to obecně jako dost dobrej nápad, kterej mi zůstal v hlavě. Hele myslíš, že by se to finančně dalo zvládnout v jedný jednotce - teda jako že pojedou dva lidi? Jak moc to bylo drahý? Teď přemýšlím hodně do budoucna.
vím, že i tady na Moravě je něco podobnýho zrealizovatelný- kdysi jsem na to narazila, musím zkusit pohledat znovu.
My donedávna - vlastně ještě teď o velikonocích s ní lozili po horách, Dostávala "čočku" jen ať "maká" , což jí drželo pohromadě. Teď se to tak nějak prostě vysypalo a sečetlo - ty ATB a to s tou nožičkou. Ale honit mě kolem stolu a stopovat na chalupě zvládne . A jak Mařenka moje oblíbená, jak se jí daří? Stále sundavá ponožky a mlátí ščenátka?
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 13:50
- Nahlásit
PetraK
Myslim, že ve dvou se to zvládnout dá, jen už to pak patří do kategorie dražší dovolená. Spíš záleží, jakou loď a v jakém termínu si vybereš.
Jen jí nech, ať tě prudí, co by neprudila, a dávej jí pořádně najíst! Mařena nic moc, ale nebrání jí to být stále vzteklou a nerudnou babičkou.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 11:10
- Nahlásit
Dík za info. Tak my bychom určo jeli mimo hlavní sezónu. nesnášíme lidi
Jen jí nech, ať tě prudí, co by neprudila
zrovna ráno si užila, už hrozilo, že jí přetrhnu vejpůl a budu jí mít dvarkát. Strašná představa
a dávej jí pořádně najíst!
si zas na mě někde stěžovala, co?
Mařena nic moc, ale nebrání jí to být stále vzteklou a nerudnou babičkou.
nic moc- jako ty záda?
tak aspoň že si užívá toho vztekání se
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 12:24 - Změnil/a: Gerda
- Nahlásit
oprava, už nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 14:10
- Nahlásit
Gerda
Gerdo! To ne! Do p..... Maruška malinká. držíš se? Držíte se obě?
|