Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Divný hlasový projev psa
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2005 12:05
- Nahlásit

Dnes mám rejpavou náladu a tak píšu blbiny, ale... ....u obchodu byl teď uvázanej pes. Já ho napřed neviděla, jen slyšela nějaký divný hrozný zvuky. Podle zvuku někde kvičelo zabíjené prase, což mi na parkovišti hypermarketu Globus přišlo docela divný, ale prase tam rozhodně bylo a kvičelo a takhle kvičí jen prase před smrtí, když to ví No a aby té agresivity nebylo málo, tak tam někde někdo ještě škrtil hrdličku. Ona chtěla vrkat, ale měla asi přišláplý hrdlo a tak jí to šlo těžko, vrkala hrozně vysoko a sem tam chraptěla... No a nakonec jsem došla před vchod obchodu, kde byl uvázanej pes, dle mého to byl Stafordšír či takového něco malého, těžkého s tupými rysy. Na tlamě měl kožený koš, ale jeho hlasový projev byl ohlušující a netopýrům velmi nepříjemný.

Mel
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2005 12:16
- Nahlásit

Garfield
Stafordšírský bulteriér má takový speciální projev. Mě to zase vždycky připadá jako husa a děsně se tomu směju

Anonymní
# Zasláno: 11 Srp 2005 14:38
- Nahlásit

Jednou se k nám do útulku dostal staford Ikar, páč utekl svému pánovi. V kotci tak šíleně kvičel, až jako hystericky, že jsme byli radostí bez sebe, když si ho majitel odváděl. Dostal se k nám ještě párkrát a podle toho kvíkotu či jekotu jsme ho vždy poznali. Náhodní návštěvníci se vždy s údivem ptali, co to tam máme za divný zvíře. A on to staford IKAR.

Sali
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2005 14:45
- Nahlásit

Garfield
jsi ještě nikdy neslyšela kokrhat dobrmana?

Garfield
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2005 14:49
- Nahlásit

Sali
Ne, dobrmana jsem zatím slyšela jen hrčet, bublat a vřít 0,1 cm od své zadinky (čti prdele), otočit jsem se neodvážila, neboť nesnášel pohled z oka do oka. Pak mi ale taky ten samý bublal, hrče, vrčel a hřměl z oka do oka, když stál na lavičce, hlavu na úrovni hlavy mé a koukal mi do očí, jako optik vyšetřující zornice. To mě sranda už fakt přešla a jen jsem řvala se stupňující kadencí na majitelku: Věruško! Věrko, prosím můžeš jít sem? Věro, kde jsi??!! Sakra Věrušo, pocem!!! K...a do pr.... Věro neser mě a okamžitě si odvolej toho psa!" No jo.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání