| Autor |
Zpráva |
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 08:46
- Nahlásit
Ahojda po ránu,ráda bych tu nadhodila téma včerejšího pořadu Na vlastní oči,konkrétně toho záhadně oběšenýho kluka. Jde mi hlavně o ta moudrá slova pana policisty,který tvrdil,že policejního psa nenasadili proto,neboť pes ujde tři metry a už není k použití-co se stopy týče! Psi jsou prý na drogy a bomby?! Trošku mi vyrazil dech... Co vy na to?
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 09:00
- Nahlásit
ola
Ten pořad jsem neviděla-byla jsem cvičit se psem
Nechci se dotknout borců z Grabštejna a jiných elitních záležitostí. Ale běžný policejní pes z běžného okresního oddělení, to je někdy bída a utrpení. Když nám před několika lety vykradli kancelář a viděla jsem toho chudáka psa, hubeného, špinavého, zanedbaného... Opravdu ušel pár metrů a konec.
|
janina
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 09:01
- Nahlásit
ola
Taky jsem čuměla jako blázen!
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 09:16 - Změnil/a: Evik
- Nahlásit
taky jsem na to koukala a ten policajt kecal takové nesmysly, že bych skoro věřila, že v životě neviděl správného čmuchala v akci. V Americe kdysi na jedněch stopařských závodech dokázal jeden policejní chodský pes (mimochodem jako jediný z přítomných) vypracovat kompletně dokonce třídenní stopu "pachatele" , takže ať mi nikdo nevykládá, že by v případě toho kluka byl dobře vedený a zkušený pes bezradný...to co mlel policajt o těch třech metrech může platit tak akorát o těch "policejních psech z běžného okresního oddělení" u kterých se s výcvikem příliš nepárali, jak píše Ketrin.
JInak mimo...myslím si, že ten případ je jasná vražda a někdo (ať už policie či někdo shora) se to snaží zahrát do autu..
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 09:34
- Nahlásit
Absolutně jsem nechápala. Proč teda já-laik dělám s čubou stopu o několika desítkách metrů,když policejní spec.cvičený pes upadne na třech metrech?! Je to jasná ptákovina a snaha zašumovat pochybení. Souhlasím s Evik,že šlo o vraždu a pánům policistům se holt nechtělo dojít pro psa nebo k tomu byl i jiný důvod,aby to nechali ležet. Každopádně lituju ty rodiče,který nemají dovolání,aby se vůbec dozvěděli,který hovado jim zabilo dle reportáže solidního a hodnýho syna...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 09:43
- Nahlásit
Nejvíc leváren dělají bohužel policajti-stačí sledovat zprávy. Vydírání, únosy, loupeže, společné mafiánské partičky s drogovými a kuplířskými gangy... Vždycky když mám to neštěstí přičichnout k tomu, jak pracují, tak jen žasnu, že se tu nekrade a nevraždí ještě daleko víc. Příklad-když nám ukradli v Praze auto, reakce při sepisování protokolu: No jóóó, tam se kradou pořád, tam jste ho neměli nechávat...! (Dotaz, proč to tam teda nehlídají)-no když oni už nás znaj...! Nohy na stole, pohodička.
|
Martina
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 09:45
- Nahlásit
A to si vemte, že takových případů jsou stovky, kdy člověk nezmůže vůbec nic a nikde se nedovolá. Lidé jsou pak zoufalí a zavolají i televizi, aby se s tím konečně něco začalo dělat. Stojí to všechno za ho....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 09:54
- Nahlásit
Taky si přihřeju polívčičku čistou kuriozitkou. Jeden známý - policista zaměstnáním - hajzl člověk založením si chtěl přilepšit, neboť stát jako chlebodárce mu přišel málo štědrý a spravedlnost daleko. A tak když narazil jednou na nějakého opilce (sťatého na mol) jak se snaží odemčít své auto a odjet to (čti "tu") domov, sebral mu papíry a klíčky od auta (ač se to nesmí) a odkázal jej na cestování za použití MHD (čti Městskou Hromadou Dopravou). Sám si jeho autí pak odemčel a "to" domov se odebral tak trochu vypůjčeným (lze říci možná i kradeným autem). Rozhodl si je vypůjčit na pořád a způsob jak zfalšovat čísla a papíry pro něj jako policajta asi zas tak obtížný nebyl. Nevím, co je na tom pravdy a co kec, ale údajně to prasklo tak, že to pak někde zaparkoval a když se vracel (v uniformě) k autu, viděla ho nějaká paní a začala jásat: "Jéžiši, vy jste to auto našli, no to je úžasný, víte to je moje auto, oni nám ho nedávno ukradli, a tak jsme to nahlásili a teď se dívám, že je to snad to naše auto... No to je náhoda!!!" Nadšení a touha fandit polici ji přešla v ten moment, když policistovi ztuhl výraz, došla mu slova a z rukou mu vypadli její vlastní klíčky od jejího vlastního auta. Neboť jsem známého zahlédla, tak už je asi na svobodě, kupodivu nebyl v uniformě.
|
elvira
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 09:58
- Nahlásit
tak to je dost DOBRÝ!!!!!Hajzlík jeden
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:00
- Nahlásit
Garfield
Takže něco jako happy end
Naštěstí pro majitele auta byl ten policajt sice hajzl, ale ještě větší blbec
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:04
- Nahlásit
Ketrin
Jistě, za prvé vyměnil jen čísla, ale už ho nenapadlo přelakovat auto nebo ho okamžitě prodat a koupit jiný. Každý brňák ví, že Brno je strašně malý a všichni se tu znaj a na konkrétních místech potkáváš ty samý lidi a stojí tam ty samý auta atd. Takže pokud auto s opilcem našel na své pochůzce, i debilovi by došlo, že se tam někde opilec vyskytuje a je jen otázka času, když na to auto někde v dané městské části narazí. No prostě debil, ale on tak běžně končil každou hádku s námi střílením, střílel po psech, po koních, po své přítelkyní... Škoda slov, ani byste nevěřili.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:06
- Nahlásit
Garfield
Doufám, že ten pán už policajtem není... syn momentálně studuje a pracuje v Brně, abych se o něj nemusela bát
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:10
- Nahlásit
Nejhorší na tom je,že takový pochybení ať už umyslný nebo kamuflovaný je jasnou tečkou při pátrání. Pakliže to policajti podělají na místě činu,tak už to těžko někdo došetří. Bohužel mi často připadá,že jsou lidi moc měkký a nechají to radši být. Jak je např. možný to,že na začátku vyšetřování je uveden nějaký důkaz (v případě oběsenýho kluka videokazeta z toho baru) a najednou po pár dnech se předmět doličný vypaří???
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:11
- Nahlásit
Nejhorší na tom je,že takový pochybení ať už umyslný nebo kamuflovaný je jasnou tečkou při pátrání. Pakliže to policajti podělají na místě činu,tak už to těžko někdo došetří. Bohužel mi často připadá,že jsou lidi moc měkký a nechají to radši být. Jak je např. možný to,že na začátku vyšetřování je uveden nějaký důkaz (v případě oběsenýho kluka videokazeta z toho baru) a najednou po pár dnech se předmět doličný vypaří???
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:15
- Nahlásit
To prostě smrdí. Vemte si Stodolovi - nebýt různých náhod, tak se na nic nepřišlo a všechno to byly "sebevraždy"
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:24
- Nahlásit
Ketrin
Co Tvůj syn studuje? Já jen, že do Brna se jezdí zdaleka obvykle jen kvůli veterině či právům...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:28
- Nahlásit
Garfield
Informatiku na FI MU.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 10 Srp 2005 10:42
- Nahlásit
Já nevím,ale pokud se mně,nebo komukoliv z mé rodiny děje nějaká křivda, a to jakákoliv-třeba i ze strany úřadů,státních orgánů atd.,tak po tom jdu nekompromisně a tvrdě. Jsem sice "slabá žena",ale v tomhle si nenechávám s.át na hlavu!
|