| Autor |
Zpráva |
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:45
- Nahlásit
Nevíte někdo, kdo by prodával otočné koule s tvarováním? Kliku nám pes otevře, koule zase skoro nejde otevřít ani nám, ale tvarovanou kouli, nebo kříž, malý oválek... nemůžu nikde sehnat
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 12:48
- Nahlásit
kachna_
Kliku nám pes otevře
I když jí máte namontovanou svisle?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:06 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Walda
no, to se mi zase nelíbí, navíc, jsou-li háravky doma, náš pes na zahradě, bála bych se i toho (aktuální postřeh)
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:21
- Nahlásit
kachna_
A projizdela si nabidky zamecnictvi a tak? Ja nasla na netu hnedka treba TOHLE, tam je kouli otocnych spousta.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 13:31 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Fifi
Díky, tam je trojhran , to už je posun dopředu - projížděla, ale asi blbě (edit. zkoušela jsem zadat do googlu kliky, dveřní kování atd., zadat otočná koule mě jaksi nenapadlo)
|
jfi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2009 13:33
- Nahlásit
kachna_: nebo řešení zadarmo - z klasických klik větší části držadel odříznout a takto "kupírované" kliky namontovat svisle.
|
Pupy
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 17:00
- Nahlásit
Taky tam máme koule, ale ne ty typické dveřní, ale mám pocit že z nějakých kohoutků (měl je doma)...už před mnoha lety to dal na všechny dveře táta, protože naše Hokynka si také ráda dveře otvírala:o)
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 30 Říj 2009 17:09
- Nahlásit
Walda
ja kliku svisle mam, a pro psy to neni zadna prekazka.
|
Walda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 13:27
- Nahlásit
argosek
Ja kliku svisle mam, a pro psy to neni zadna prekazka.
Já mám psy naučený, že můžou otvírat jen ty dveře, který mají na klice šňůru. Ostatní jsou tabu.
Ale potvory to taky někdy nerespektují.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2009 14:54
- Nahlásit
Psíček
neni treba - jsou to hlavni dvere v dome a jsou uz ted porad zamcene. dovnitr a ven se chodi pres prosklene dvere, ktere jsou v obyvaku - ty neotevrou, protoze maji tuhou kliku.
Walda
|