Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Nabízím psa (za odvoz)
Autor Zpráva
Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 12:50
- Nahlásit

Za odvoz nabízím do dobrých rukou psa NO, 11 měsíců a 3 týdny starý, vlkošedý. Hodný a přátelský k jiným psům. Silně vyvinutý teritoriální, ochranářský a majetnický pud. Výborný stopař. Nemá rád koně - psychicky je vydírá. Nemá rád cizí osoby na "svém území" - kouše je do nohou. Nemá rád osamocené postavy ve tmě - štěká na ně. Nemá rád granule - nežere je. Nemá rád plyšové medvídky, balónky - trhá je. Nemá rád jakékoliv zařízení bytu - okusuje skříně, trhá koberce, vyrvává lino, servává tapety ze zdí, rozkusuje šňůry elektrického vedení. Velmi rád konverzuje - na jakékoliv výtky neustále odpovídá a musí mít poslední slovo. Baví jej cvičení poslušnosti - prvních 5 minut. Má těžkou DKK (stupěn 5-6). Líná. Rád cestuje autem. Má rád maso - jakékoliv. Má rád pohlazení a pochvalu - kdykoliv. Má rád svou paničku - kupodivu trvale. Nemá rád malé děti - kupodivu trvale. Má všechna očkování. Nemá PP. Nemá klíště ani blechy. Movitým majetek čili příslušenství (2 misky, pelech, vodítko, řetízkový obojek a koš, 1 balón, plyšový medvěd, gumová ryba, tucet žvýkacích kostí). Berete?

Brigitta
# Zasláno: 5 Srp 2005 12:54
- Nahlásit

Garfield
NE, ať si s ním panička, kterou tolik miluje, pěkně užije!!!

P.S.: Copak Ti zase provedl?

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 12:57
- Nahlásit

Při přátelské hře včera večer (válení, převalování, kousání se navzájem, útěk přes stůl, postel, okolo celého bytu, rvačka o kost, rvačka o misku, rvačka o místo na posteli, rvačka o místo u televize, tahání za packy, ocas, škubání vlasů apod.) mi rozkousl nosní přepážku, já se svíjela bolestí a on mi čuchal k zakrvácenému nosu a olizoval krev se slovy: "Mňam mňam, jak ty to děláš?"

Anonymní
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:01
- Nahlásit

Garfield
Za odvoz jo? To bys musela zaplatit pěkně tučnej balík, aby to stvoření někdo chtěl.

Brigitta
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:30
- Nahlásit

Garfield
[/i]a olizoval krev se slovy: "Mňam mňam, jak ty to děláš?"[i]

No, a jak Ty to děláš, že Tě tak zřídí???? Já jsem na sebe docela opatrná. Ne, vážně si dávám bacha, aby mi štěndo nešlo do obličeje.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:32
- Nahlásit

Upřímně řečeno, já ho při našich hrátkách koušu do šňupáku a do uší a tak a občas to prostě nestihnu a uhnu později, než kousne on. Kouše s citem, hravě, na kamošsko, ale ona ta měkká tkáň v nose, když se do ní zasekne ovčáčí špičák, není nic moc.

Anonymní
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:34
- Nahlásit

Garfield
Ono se říká, jaký pán takový pes. A jestli ty seš "trošku" hyperaktivní, tak pes vyvádí jako ty.

Anonymní
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:35
- Nahlásit

Garfield
To jsem si myslela, že provozuju se psem divoké hrátky - modřiny mám neustále, občas nějaký drobný šrám - ale prokousnutá přepážka, to je něco! Ještě, že to nečtou naši psi, zas by se nějakou neplechu přiučili
To všechno dělá z lásky, dej mu ještě šanci

Brigitta
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:36
- Nahlásit

Nejsem žádný kynolog, a proto bych se ráda zeptala, co to znamená, když pes je "NO", nebo jak píše Garfield, že pes má těžkou DKK?

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:36
- Nahlásit

Já jsem hlavně uhozená při hrátkách ze psem. Občas se nechám unést, jako bych byla taky čoklida. Párkrát do toho přišel přítel a jen si klepal na čelo, nechápal.

Anonymní
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:41
- Nahlásit

Brigitta
NO je německý ovčák a DKK je dysplazie kyčlí

Brigitta
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:41
- Nahlásit

Garfield
Je fakt, že když si s naší malou hraju, tak mám taky sto chutí ji občas "ňafnout" do ouška, ale bojím se, abych jí neublížila, ale když to tu čtu, ..... Jinak se mi občas stane, že naši malou někde přišlápnu, nebo se k ní třeba sehnu a hlavou nebo kolenem ji bouchnu do hlavičky. Pochopitelně nechtěně, ale ona chudák uteče a neví, co se děje. Tak jdu k ní a pohladím ji a ještě se jí omlouvám. Připadám si jak trotl, ale když se mi naplete pod nohy, tak fakt s tím nepočítám a moje "nožka" nese přeci jenom větší váhu těla, než její tlapička.

Evicka
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:42
- Nahlásit

NO je německý ovčák a DKK je dysplazie kyčelního kloubu.
Jau jau, to muselo strašně bolet. Naši psi teda taky okusují ruce a občas se sanží dostat k obličeji, ale odmalička je pro ně obličej ke kousání tabu, můžou jen ruce. Naše malá Nulis je v tom odborník. Opatření bylo učiněno hlavně kvůli naší tříleté dceří, která se smečkou žije odmaličk, tak aby nepřišla na svojí malé tvářičce k podobné úhoně z přemíry psí lásky.

Brigitta
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:43
- Nahlásit

Anonymní
Díky, ještě jeden blbej dotaz, co je ta displazie kyčlí?

handula
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:49
- Nahlásit

Garfield

ok beru, provedeme výměnu...! Hovawart, 3,5let starý, plavý.
Zlý a nepřátelský k jiným psům. Silně vyvinutý teritoriální, ochranářský a majetnický pud. Špatný stopař. Nemá rád ukrajince, cikány, pudly, babky z holí, matky s kočárkem, lidi na vozíku, lidi s hrubým hlasem, silnější postavou, lidi na motorce, lidi na kole, lidi na inlinech a naši sousedku. Ostatní miluje. Má rád granule a taky maso, zeleninu, ovoce, buchty, pečivo, jogurty, sýry, pribiňáčky - nutno nakupovat ve velkém nejlépe v Makru.Varování: nesahat na misku, do misky, vedle misky, ani pod misku, nesahat na ocas, nekoukat do tlamy, nekoukat na zuby, nevytahovat klíšťata, neprovádět ani jiné veter. úkony - myšleno tím v bdělém stavu, pokud možno neočkovat. Nemá PP, nemá ČIP, ani OP, ani ŘP. Za kus žvance si ho získá kdokoliv, kdekoliv a kdykoliv. Bereš?

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:50
- Nahlásit

To je strašně hnusná nemoc, kdy stehení kosti zadních nohou špatně sedí v pánvi, protože má špatně vyvinutou kloubní jamku, pes se nesmí přetěžovat, těžko vstává, nemůže skákat, po větší námaze má bolesti a zhoršenou pohyblivost. Obvykle se to věkem zhoršuje a vede to až k ochrnutí psa na zadní nohy. Stav a výdrž psa záleží na osvalení, krmivu, dobrém pohybu, šetření a dopování speciální výživou.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:53
- Nahlásit

handula
Boduješ

Brigitta
# Zasláno: 5 Srp 2005 13:58
- Nahlásit

Fuj, takhle mladý a takhle hnusnou nemoc?

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 14:00
- Nahlásit

Brigitta
Je to vrozená degenerativní změna. Na něm to bylo poznat v půl roce, pak jsem na to díky rentgenům přišla a začala se podle toho chovat. Dnes nemá absolutně problém. Zatím. Doufám, že ještě dlouho mít neubde.

Anonymní
# Zasláno: 5 Srp 2005 14:02
- Nahlásit

handula
Ostatní miluje
Takže ostatní jsou všichni co jsou doma a ne zrovna na ulici????

handula
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 14:06
- Nahlásit

Anonymní

nee a taky přece ty co jsem nejmenovala

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 14:14
- Nahlásit

handula
Škoda, že nemáš fenu. Mohly jsme je dát dohromady a pak se napakovat na zabijáckých štěnatech ve špatném zdravotním stavu, se špatným předpoklady socializace, bezpapírových křížencích co nemaj ani řidičák a občanku. Kromě toho by sice nebyli moc hezcí, ale za to zajímaví.

Garfield
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 14:17
- Nahlásit

Založili bychom chovnou stanici NeMoWart.

Anonymní
# Zasláno: 5 Srp 2005 15:02
- Nahlásit

ISDPCH
no a dostat francouzáka kovovým košem, to je teprve zážitek (dodnes nechápu, že mi zůstaly zuby)

nefer
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 15:03
- Nahlásit

Tak to znám taky, s tím rozdílem, že já dostala tlapou. V první chvíli jsem myslela, že mám po zubech. Pak taky párkrát po nohách, když mi potvora o ně přelomila klacek, jak se nevešla a taky po koleni, když mi do něj vrazila se zakrlsým labradorem.
Ale že by mi prokousla nosní přepážku...to naštěstí ne

to ti fakt nezávidím

handula
Člen
# Zasláno: 5 Srp 2005 15:15
- Nahlásit

Garfield

tak to je dobrý, chovali bysme nový plemeno Hovčáky

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání