Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Psi se nejí :-)
Autor Zpráva
Mucholabka
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2008 21:41
- Nahlásit

http://azpravy.centrum.cz/z-domova/clanek.phtml?id =625128

ankaras
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 07:12
- Nahlásit

Mucholabka
tady v obci je bandička romů, co se psíkama živí, ptala jsem se na to jednoho známého policajta a bylo mi řečeno, že týrání je trestný čin, ale jedení psů ne

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:31 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Mucholabka
vcera jsme za to bojovali (ja, dr. Pacltova, Maruska Lokingova) a Tejc a Seich, predstavili i moji koncepci vet. policie a jine zmeny, se kterymi jsem je obeslala a kontaktovala, souhrnne jsou zde http://www.utulky.estranky.cz/stranka/navrhy a snad se zadari i prosadit cipovani a registraci cipu veterinarem, tak drzte palce. Jinak tedy bylo husto, nikomu bych tohle neprala.

Dalsi clanek bude ve 12 hod. zde http://zpravy.idnes.cz/mfdnes.asp?v=295&r=z_domova a&c=1105341 a 2.1. bych to mela predstavit kratce ve Chcete me, bude u mne i Tejc, ale bude to kratky a vysilat se to bude asi za 14 dni po tom nataceni, jinak castecne jsem o tom uz mluvila tady http://www.ceskatelevize.cz/vysilani/1095970013-ch cete-me/208562221300033-03.12.2008-18:40.html

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:39
- Nahlásit

dejavu
Jinak tedy bylo husto, nikomu bych tohle neprala

Zasloužíš si ne metál, ale dovolenou na Havaji.
Dejavu - prosím-známá ušila asi dvacet psích oblečků - budu je mít k dispozici po novém roce- chci se zeptat v Dášence u Liberce, jestli se jim něco šikne, protože tam pojedu, ale - myslím, že by se to dalo podělit, nebudeš nějaký chtít abys je udala tam,kde to je nejvíc zapotřebí?

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:41 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

PetraK
dekuju, poptam se, hodily se loni v Chebu, poptam se taky v Kralupech a Decine. Na miniaturni holoprdelnicky staci i lyzarska fusekle s dirami na nozky. Jsi noc hodna

Meta
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:44
- Nahlásit

Psi se jí! A svému psovi to řádně zdůrazňuji!!!
Před každou zkouškou nakupuji česnek a výmluvně mu ho ukážu...(Funguje to - letos nás z žádné nevykopli : )

Mucholabka
Že tos byla ty, co tu naváděl na knihu Pes, který mluvil s Bohy??? Jsem ještě na začátku a už jsem dvakrát bulela, do prčic mám to zapotřebí, teď před Vánocema

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:46 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Jinak pro psy je hrozne tezke neco vyboxovat, stretava se tam tolik protichudnych zajmu lobbystickych skupin - velkochovatelu, mnozitelu, myslivcu, vegetarianu, bojovniku za narodnostni mensiny, lobbystu proti registru atd. atd. O jedny zvlast husty, zly a vlivny babe se mi dokonce tri dny zdalo a mela jsem tejden zvysenej tlak, moc bych si prala, aby to uz skoncilo a neco se zadarilo, ale to je teprv na zacatku a posunuje se to jen po malejch kouscich.
Jinak diky tomu, ze byl vysrkrtnut vstup do obydli, se asiate jiz prizpusobili a zacali psy na porazku zavirat do sklepu.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:47
- Nahlásit

četli jste tu diskusi pod tím ? Myslím, že ten návrh neprojde, kvůli veřejnému mínění, ten vzorek pod tou diskuzí je dost široký a vypovídající a bohužel, znám dost lidí ze svého okolí, kteří by se k takovému názoru, jenž se často v diskuzi opakuje také přiklonili ....

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:48 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Kalliope
no, ani mne to neprekvapuje, psy nejedi jen asiate, 40% lidi to zde nevadi. Nikdy se nepodari prosadit vsechno, je to vse o kompromisu, ale musi se to stale tlacit kupredu a kdyz se nepodari letos, podari se za rok nebo za dva, ja nic nevzdavam, kdyz neschvali toto, schvali jine veci, co mohou pomoci

Bohuzel na ty, kteri vydavaji neuveritelne rozsudky nemuzeme, nemuzeme si stezovat soudcum ani proti nim psat petice, je to pak trestnym cinem a brano jako zasahovani do nezavislosti soudu, takze se da prudit jedine tudy a taky podavat nesouhlas s vysetrovanim policii a stiznosti na kraje na spatne reseni obci, coz moc ovoce nenese. Tam si kryji zada vsichni navzajem.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:53
- Nahlásit

Meta
Ne, to jsem nebyla já.

dejavu
Fakt, všechna čest

Kalliope
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 09:58
- Nahlásit

dejavu
tak v tomhle tě fakt obdivuju, protože já to hned při prvním neúspěchu všechno vzdávám, na tohle člověk musí mít povahu dotáhnout věci dokonce, to se musí nechat.

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:08 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Kalliope
ja mam v podstate taky takovou povahu, ale zacinam ziskavat protilatky, je to pro mne dulezite a uz jsem tomu dala tolik energie, casu a penez, ze proste nelze couvnout a kdyz se otriskam, jedine mi to bude ku prospechu, lehcejc se pak zije

Pamatuju si, ze jsem pred rokem zacala prudit Ligu na ochranu zvirat, Ministerstvo zemedelstvi, Nadaci na ochranu zvirat a Ustredni komisi na ochranu zvirat a vsude mi poslouzili jen tiradou jak to nejde, proc to nejde, jak je vse v poradku atd. Tak jsem hledala cesty, jak to pujde a zprudila cely Parlament, jedine tihle dva poslanci na to slyseli, tak jsem to hucela do Tejce, at se vybodne na pitbuli zakon, ze je potreba tohle a at se plosne pak trestaj ti, co maj problemove psy, co nekoho pokousou, at je to vorech, jorsir nebo doga a ze je treba resit tyrani a pak komunikovala s asistentkou Seicha a propojovali jsme, kde se muzem vsichni stretnout, bylo hezky najednou slyset, ze vetsina veci pujde a ze to ma smysl a ze nekdo resi, jak to pude. Bohuzel, tohle lze jen po malych kruccich menit, radikalni a drahe zmeny nemaj sanci nekde projit, vzdy je jednodussi a pohodlnejsi zachovat status quo

Kalliope
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 10:49
- Nahlásit

dejavu
víš mě by tohle ale ani nepanadlo, hnát to tkahle vysoko. Mě by vyfakovali někde, tak bych to nechala být, protože by mě ani ve snu nenapadlo, že by se mnou a mýmy návrhy zabýval někdo nahoře, prostě bych si řekla, hm tak to asi fakt nejde a byla akorát nasraná, jako zjišťovat si možnosti na koho se obrátit, přes koho a jak to chce právě tu silnou vůli - vědět, že cíl je někde totálně v nedohlednu a přesto to dělat, na tohle já prostě nemám, třeba do toho taky časem dospěju, ale vidim to u sebe na běžných věcech a pustit se do takovýho z mýho hlediska obrprojektu to je teda něco.

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:36 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

Kalliope
mne zene ta konkretni vize, ze kdyz vidim v utulcich, ze to a to funguje a da se a pomohlo by, tak kdyz to neskodi, proc by to nemelo jit, navic funguje to i v zahranici, proc ne tady a to mi asi dodava silu, ta vira, ze to je k necemu, nebo by mohlo byt.
Kdyz mam statistiku, ze diky cipum se vrati o x psu navic domu, tezko mne nekdo prevalcuje argumenty, ze bezdomaci a baby na vesnicich stejne cipovat nebudou. Rekla jsem jim, ze pokud si chteji nastavovat normy a zakony podle socialni spodiny, kt. nerespektuje zakony zadne, tak ze by tu rovnou mohla byt anarchie a ze az budou delat to, co maj, slastne si vydechnu a zacnu ve volnem case vyrabet treba figurky z kukuricneho šustí :-D

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 11:44
- Nahlásit

dejavu
moc bych si prala, aby to uz skoncilo a neco se zadarilo, ale to je teprv na zacatku a posunuje se to jen po malejch kouscich

vím, že si za to nic nekoupíš, ale napsat to musím- moc Tě obdivuju, že to vydržíš, že pořád máš tu energii.

dejavu
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:07
- Nahlásit

PetraK
dekuju, moc energie nemam, musim s ni nakladat hospodarne

PetraK
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:12
- Nahlásit

dejavu
moc energie nemam

já vím , fakt Tě obdivuju, i to, že krom toho ještě stíháš normálně žít a hlavně psychicky fungovat, já už bych byla totálně dole.

Kalliope
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2008 12:13
- Nahlásit

dejavu
slastne si vydechnu a zacnu ve volnem case vyrabet treba figurky z kukuricneho šustí

ty jsi řízek

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání