| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 09:06
- Nahlásit
http://ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7&the ma=690524
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 09:21
- Nahlásit
dejavu
Já to taky teď taky četla a je to docela nářez.Já sem brala od Vetamixu jen jednou,od řidiče sem dostala fakturu "placeno hotově",ale rozhodně jsem si ji neschovala,tak nevím,jak bych to teď dokazovala.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 09:29 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
jablunka
takovych lidi je vetsina, ale podle mne tohle by pravnik u soudu rozmetal.
Navic praktika, ze mi nekdo slozi zmrzle maso za plot, kdyz nejsem doma nebo teoreticky muze rict, ze to udelal a ani o tom nebudu vedet, ktera je zminovana ve vyse linkovane diskuzi, to mi vubec nepripada normalni.
Minule, kdyz tu prijel ridic, me o jeho vyslani Vetamix ani neinformoval a bylo ciste nahodou, ze jsem tu byla.
V kontrastu s jejich neustalym volanim, kdy mne kazde utery nahaneli jako Svedci Jehovovi kvuli objednavkam, ac jsem jim nejmene 4x rikala, at porad nevolaji, ze si objednavam po netu a zavolam sama, at jen daji vedet po objednavce, jestli je vsechno a kdy zavezou, mi to prijde absurdni. Teprve asi na 5 -6. urgenci s tim telefonovanim prestali.
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2008 10:19
- Nahlásit
Já teda vždycky dostanu od řídiče dodák, který musím podepsat a je tam podpis i razítko od Vetamixu. Pak mi chodí poštou faktura, resp. chodila mi, ale pak jsme se domluvili, ze ji nepotřebuju, takže už mi nechodí... Pravda je, že si ty doklady neschovávám.
|
bea
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:33
- Nahlásit
Mel
Mel. až budeš objednávat, nezapomeň na mne - 15 kg krůtí ořez
Díky
|
Mel
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:38
- Nahlásit
bea
teď bohužel tak cca dva měsíce objednávat nebudu... mám plný mrazák odjinud.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:44
- Nahlásit
jablunka
faktury také neschovávám, ale vzhledme k tomu, že nepodepisuji žádný dodák, tak mě to nechává zcela klidnou
|
bea
Člen |
# Zasláno: 19 Zář 2008 23:26
- Nahlásit
Mel
OK, tak na mne pak nezapomeň
|
hluchomurka
Člen |
# Zasláno: 20 Zář 2008 09:52
- Nahlásit
ablunka
Člen # Zasláno: 6 Zář 2008 09:21
Citát
dejavu
Já to taky teď taky četla a je to docela nářez.Já sem brala od Vetamixu jen jednou,od řidiče sem dostala fakturu "placeno hotově",ale rozhodně jsem si ji neschovala,tak nevím,jak bych to teď dokazovala.
---------
No myslím, že dokazovat by museli oni, pokud by neco chteli
A taky myslím, že netřeba si dělat hlavu z výkřiků potroublého mongolského děvčete, které se takové záležitosti snaží řešit pomoci pubescentů na ifauně )))
|