Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Vetamix - z tohohle jsem trochu v šoku
Autor Zpráva
dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2008 09:06
- Nahlásit

http://ifauna.cz/rubriky/diskuse/vypis.php?r=7&the ma=690524

jablunka
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2008 09:21
- Nahlásit

dejavu
Já to taky teď taky četla a je to docela nářez.Já sem brala od Vetamixu jen jednou,od řidiče sem dostala fakturu "placeno hotově",ale rozhodně jsem si ji neschovala,tak nevím,jak bych to teď dokazovala.

dejavu
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2008 09:29 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit

jablunka

takovych lidi je vetsina, ale podle mne tohle by pravnik u soudu rozmetal.

Navic praktika, ze mi nekdo slozi zmrzle maso za plot, kdyz nejsem doma nebo teoreticky muze rict, ze to udelal a ani o tom nebudu vedet, ktera je zminovana ve vyse linkovane diskuzi, to mi vubec nepripada normalni.

Minule, kdyz tu prijel ridic, me o jeho vyslani Vetamix ani neinformoval a bylo ciste nahodou, ze jsem tu byla.

V kontrastu s jejich neustalym volanim, kdy mne kazde utery nahaneli jako Svedci Jehovovi kvuli objednavkam, ac jsem jim nejmene 4x rikala, at porad nevolaji, ze si objednavam po netu a zavolam sama, at jen daji vedet po objednavce, jestli je vsechno a kdy zavezou, mi to prijde absurdni. Teprve asi na 5 -6. urgenci s tim telefonovanim prestali.

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2008 10:19
- Nahlásit

Já teda vždycky dostanu od řídiče dodák, který musím podepsat a je tam podpis i razítko od Vetamixu. Pak mi chodí poštou faktura, resp. chodila mi, ale pak jsme se domluvili, ze ji nepotřebuju, takže už mi nechodí... Pravda je, že si ty doklady neschovávám.

bea
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:33
- Nahlásit

Mel
Mel. až budeš objednávat, nezapomeň na mne - 15 kg krůtí ořez
Díky

Mel
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:38
- Nahlásit

bea
teď bohužel tak cca dva měsíce objednávat nebudu... mám plný mrazák odjinud.

mac1
Člen
# Zasláno: 18 Zář 2008 11:44
- Nahlásit

jablunka
faktury také neschovávám, ale vzhledme k tomu, že nepodepisuji žádný dodák, tak mě to nechává zcela klidnou

bea
Člen
# Zasláno: 19 Zář 2008 23:26
- Nahlásit

Mel
OK, tak na mne pak nezapomeň

hluchomurka
Člen
# Zasláno: 20 Zář 2008 09:52
- Nahlásit

ablunka
Člen # Zasláno: 6 Zář 2008 09:21
Citát

dejavu
Já to taky teď taky četla a je to docela nářez.Já sem brala od Vetamixu jen jednou,od řidiče sem dostala fakturu "placeno hotově",ale rozhodně jsem si ji neschovala,tak nevím,jak bych to teď dokazovala.
---------
No myslím, že dokazovat by museli oni, pokud by neco chteli
A taky myslím, že netřeba si dělat hlavu z výkřiků potroublého mongolského děvčete, které se takové záležitosti snaží řešit pomoci pubescentů na ifauně )))

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání