| Autor |
Zpráva |
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 30 Srp 2008 22:27
- Nahlásit
Hola,poradíte?Máme ohavnou registrační známku z úřadu a ještě ohavnější známku vakcinace, obě korodují. Víte někdo v Ostravě nebo po netu o možnosti výroby psí znáky na zakázku?Taky by mě zajímalo, jestli musím mít povolení úřadu na použití vlastní visačky, když by obsahovala registrační číslo, kontakt majitele i údaj o vakcinaci. Díky za odpovědi
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 13:04
- Nahlásit
Hanulaov
Já jsem z Ovy, známky psům nedávám, stejně mám známky z vesnice, kde mám trvalé bydliště, ale fyzicky bydlím jinde. Gravírování máš v Hornbachu, v Tescu ve Futuru (u vchodu), snad i u Tesca v Porubě u lékárny a rádi ti poradí.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 13:05
- Nahlásit
Hanulaov
Udělají ti to kdekoliv,kde dělají klíče.
|
Evik_Rony
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 20:49
- Nahlásit
Hanulaov
Já jsem nechávala dělat psí známku v Tescu v Porubě, mají tam na výběr různé tvary té známky (kolečka, jiné tvary, kostičky atd.). Nemáme tam ale registr.číslo z úřadu, jen jméno psa a kontakt na mě jako majitele. Poptej se a určitě ti poradí. bylo to hotové za necelou hodinku. V Hornbachu jsem se na to taky ptala, pán říkal, že by to trvalo cca týden, ale to se taky dá
|
Hanulaov
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:36
- Nahlásit
Tak to všem děkuji za rady, hledala jsem na netu jako šílenec a nenašla sama nic.Zítra ještě zavolám na úřad s dotazem, jestli můžu jejich známku nahradit vlastní visačkou - pak sem dám vědět, možná se ta informace bude hodit i dalším. Na webu jsem našla jen jeden kontakt na výrobu psích známek z mosazi, vypadá to hezky, ale chtějí 290,-Kč, což je dost, tak snad třeba v tom Hornbachu to bude cenově lepší.
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 31 Srp 2008 22:59
- Nahlásit
Ahojky,já známky psům nedávám.Už nám dvě ukradli i s obojkem.Na plastovou známku o vakcinaci mi muž vždy vyreje číslo známky a město.Děláme to tak od té doby co na naší ukradenou a odlhášenou známku se něco stalo.Přišel za mnou pracovník úřadu,že náš pes někoho pokousal.Naše ukradená známka byla na jiném psu.Známky mám doma v krabičce a nedávám jim je.Důležité údaje mají na té plastové a číslo na nás na obojku.Zatím nikdo nic neříkal.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 09:56
- Nahlásit
jitka HS
a už tě kontrolövala policie? nic neříkali? u nás první co bylo,chtěli vidět známku...........
|
jitka HS
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:29
- Nahlásit
žanda
Zatím ne,ale bydlím na malém městě.A tak znám policajty a oni znají mě.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 1 Zář 2008 14:40
- Nahlásit
jitka HS
pak to máš jednodušší, mě už párkrát stavěli....ale zase na to,kolikrát je potkám do týdne (ne ty samé tedy) je to nula nic procento )
|