Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Kauza Bohemia Acro
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
daliva
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 14:55
- Nahlásit

Radka
No, já se o to tak do hloubky nezajímám, jen mám takové všeobecné povědomí, protože je to tak velká kauza, že se o ní prostě mezi chovateli ví, nicméně ten zákaz výstav vypadá, že se vztahuje jen na klubovky. Já měla včera v rukou Svět psů (str. 43-44), kde byla fotoreportáž z MVP Brno a Bohemia Acro na dvou fotografiích...

younglady
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 15:58
- Nahlásit

daliva
já těma výstavama myslela klubovky. Nepustili ji a ona udělala strašněj humbuk, kdyby radši držela h*bu a krok udělala by líp, ale ona ještě na svých stránkách po odvisílání její kauzy na nově
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=01.07.2008&238m= d&238p=TNOVINY&238v=140202
psala na svýcg stránkách, jaká je strašná chudinka, jak není nic pravda a že jsou všichni proti ní

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 16:11
- Nahlásit

younglady
Jaký má web?

younglady
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 16:17
- Nahlásit

Mucholabka
http://www.bohemia-acro.com/ ale už to tam asi mít nebude

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 17:07
- Nahlásit

Počítám dobře? 16 samic králíků? To zajisté je jen na mazla.

leila
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 17:38
- Nahlásit

pokud myslíte tento článek tak tu je:

Protože má kynologická veřejnost stále starost ( o mě, o rodokmeny, o naše psíky a tak) proto Vám svoje slova,která jste mohli číst asi týden na úvodní stránce všech 3 našich plemen vkládám znovu sem! Můžete být v klidu, mě rozhodně může urazit nebo naštvat jedině inteligent ! Mezitím máme nové importy z Rakouska, které můžete vidět ZDE a užili jsme si spousty zábavy na Ranch rodeu - report ZDE

Přestože zde za normálních okolností nemám úchylnou potřebu Vám sdělovat své vlastní pocity (ani kydat špínu a zlo na cizí psíky a lidi) , musím Vám napsat jen pár vět! Děkuji Vám všem za velmi milé telefonáty, báječné SMS a především emaily!!!

Děkuji, že se většina z Vás neschovává do anonymity a své názory na report v TV Nova jste poslali nejen mě, ale jak jsem měla možnost vidět, v kopii také do TV Nova!

Vážím si slov, která jste mi napsali, Vašich názorů, protože jste v životě něco dokázali, a sami dobře víte, co je za chovem na úrovni práce! Rozhodně Vás mohu ujistit, že srdceryvné výjevy prostoduchých lidí, kteří své napodobeniny nemohou prodat a závidí druhým úspěch, mě nechávají klidnou. Správně jste pochopili, že terčem útoků hlupáků mohu být jednou já, příště to můžete být Vy. Děkuji paní Diamantové, která mnohým z Vás, ale i mě poslala SMS, aby tak upozornila, abych se na report TV Nova dívala! (Ocenila bych však více, kdyby se zajímala o to, že má štěňata červené barvy, po psovi z mého chovu, který NEMÁ red faktor, tudíž nemůže být otcem ))))))) a tím si zametla před vlastním prahem ! Že by námět na novou reportáž pro TV Nova? Jak fenu krýt jiným psem, a falšovat rodokmeny tím, že bude v nich uvedený jiný otec, než ten který nese DNA profil štěňátek.... a že to není takto první vrh si necvrlikají jen vrabci ) Děkuji TV Nova ze skvělou reklamu v okurkové, prázdninové sezóně, návštěvnost tohoto webu je toho jen důkazem )))! Opravdu nyní nemáme žádná štěňátka na prodej, ale plánujeme zajímavá spojení. V duchu reglementu FCI (všem potomkům jedinců, kteří mají FCI rodokmen, náleží rodokmen – a to za všch okolností, dokonce i kdyby byl chovatelem masový vrah) věřím, že zvítězí lidský rozum (a možná trochu naivně, ale také právo) nad lidskou hloupostí a závistí a jak to vypadá i nenávistí! Kdo chová psy, dobře ví, že rodokmen žádný chovatel nevystavuje sám ale plemenná kniha- servis chovatelům ve většině zemí! Já nemám žádný falšovaný rodokmen, ani jsem falšovaný rodokmen nikomu nikdy nedala! Když si paní Diamantová ode mě koupila fenu s tím, a smlouvě má, že fenu později poskytne na jeden vrh, a ona tuto úmluvu nehodlá dodržet a fenu chce prodat, nemůže se divit, že rodokmen ze zahraniční plemenné knihy, který jsem dostala již zatavený a je na něm pouze nalepená samolepka s adresou majitelů, jsem znovu nechala zatavit, aby paní Dimantová nemohla samolepku jen tak strhnout, tak to opravdu za falšování nepovažuji, možná reportéři a "inteligenti"ano !
Asi je všem jedno, že mnoho chovatelů, rozhodčích a rádoby pejskařů chová psy bez průkazu původu a prodává je překupníkům se psy, pod rouškou toho, že to dělá jiný rodinný příslušník atd. Někteří prozíravě odchovají jeden vrh v ČR, a druhý vrh v témže roce v jiné zemi, mnohdy je to poradce chovu a tak si neláme hlavu nad tím odchovat v únoru vrh v jedné chov.stanici v ČR a druhý v říjnu ve své, proč ne když si sám na oba vrhy vystavuje krycí listy! a tak bych mohla pokračovat. Také u pani Diamantové se rodí jedné feně 2 vrhy v jednom roce, a obejde se to bez jakýkoliv problémů!Mnohým pak leží v žaludku to, že v některých zemích FCI, může chovatel odchovat štěňata a ani je nemusí mít doma (takže kdo mě chce trestat za to, že odchovám štěňata s rodokmenem pro některého z mých přátel ze zahraničí, který si půjčí, nebo koupí některou mojí fenu? Jsou to přeci jedinci s rodokmenem ne? Když budete mít kvalitní psi a feny, možná si také někdo z venku půjčí vaší fenu, nebo dokonce přijede za psem na krytí. Nevadí Vám náhodou jen jejich úspěchy pak na výstavách a nebo to, že Váš plemeník má jedno krytí za život, a jiný 70 štěňat narozených v jednom roce v několika zemích Evropy?))))))))))))).................
Tak všem co to leží v žaludku, naše Kety bude půjčena do zahraničí,aby odchovala vrh dalších úspěšných australáčků,a někteří z nich budou prodáni v ČR, zájemců již máme dostatek ( na štěňátka v barvách redmerle, redtri, bluemerle a blacktri), další potomci Kety budou pak v SRN, USA , Švédsku, Finsku.... ani tolik štěňat co je zájemců se jí jistě nenarodí!Ještě si představte, že Wapík si se svojí nevěstou Sunny odletěl na svatební cestu, více než 2000km! )))))))))), tak jim to přejte! ,vrátí se asi za měsíc!
Všem hezký den a vězte: "Dobrá nálada nevyřeší Vaše problémy, ale naštve tolik lidí, že stojí za to si jí udržet! "

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 17:59
- Nahlásit

leila
Jj, četla jsem a ten uraženecký postoj je pro některé lidi typický.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:28
- Nahlásit

Mucholabka
Já bych tě opravila, 25 králíčích psisek, když počítýtám jen feny a i ty co se "připravují" do chovu pač si myslím, že nebude trvat dlouho a bude na nich chovat,....

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:41 - Změnil/a: Mucholabka
- Nahlásit

Weroniica
Já myslím králíky, jako ty hlodavce.
Zkusím to spočítat všechno.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:51
- Nahlásit

Tak psů mi vychází 40.

Radka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:53
- Nahlásit

Mucholabka
Myslím, že na webu bude jen špička ledovce

Weroniica
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:56
- Nahlásit

Mucholabka
Já počítala jen feny,.... Takže s tím, že jsem jich polovinu přehlídla toodpovíá,...
Radka
Stejně už je nemyslitelný mít 40 psů,...

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 18:57
- Nahlásit

Weroniica
A na webu mají ještě králíky, těch mají hafo, to už počítat odmítám.
Biluše se může jít schovat.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 22:35
- Nahlásit

Mucholabka
Jdu na to

Weroniica
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 22:40
- Nahlásit

Mucholabka
38 i s mladýma pokud dobře počítám, zapoměla jsem před tím započítat i tu čivavu prej mazlík,...

Co je tohle??!!!! http://www.bohemia-acro.com/stars_acro_kennel.htm

Weroniica
Člen
# Zasláno: 24 Čec 2008 22:41
- Nahlásit

Aha její dcera,.........

Mar3
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:22
- Nahlásit

Weroniica
Aha její dcera
a ta ma taky aspon 5 samyc

jablunka
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 17:36
- Nahlásit

Mar3
ta ma taky aspon 5 samyc
A mlynář mydlí mlynářku mýdlem.........
Jó holt jablko nepadá daleko od stromu.

Weroniica
Člen
# Zasláno: 25 Čec 2008 22:12
- Nahlásit

jablunka
Ták ták Cecílie,...

samain
Člen
# Zasláno: 1 Srp 2008 21:00
- Nahlásit

Zatavený rodokmen-co je to za pitomost????
Rodokmen se nechává pžeregistrovat na plemené knize a u importů není jméno majitele napsané na žádné samolepce ale hezky přímo v rodokmenu.Alespoň u všech mých importů to tak bylo,ať z Evropy nebo z USA.
Tedy tuhle paní neznám a od mého plemene je díkybohu hodně vzdálená ,ale kdyby nic tak tohle zavání.

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání