Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Výkalový klip
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 14:41
- Nahlásit

blanulinka1
BTW, kdo venčí uprostřed kulaťáku
no, tohle není uprostřed kulaťáku, je to hned vedle, a divila by ses, venčí tady hoooodně lidí...
Jinak je to v těsné blízkosti areálu ČVUT, takže za hezkých dnů tu fakt posedává spousta studentů (a bohužel i bezdomovců)...

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 14:43
- Nahlásit

Mel
a některé exkrementy nejsou jen psí......

Mel
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 14:45
- Nahlásit

brut
jo, kdyby jenom exkrementy....
Zrovna včera nějaký dobrák rozmazal exkrement ve vestibulu metra, fakt úžasná vůně.. a ta estetika...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 14:50
- Nahlásit

Zrovna včera se mi štěně nahrbilo a vyrobilo slušnou hromadu přímo uprostřed hlavního náměstí okresního města. A jako napotvoru kapsy plné piškotů, ale pytlík nikde. Tak jsem výsledný naštěstí tuhý produkt stylově sebrala pomocí fólie, v níž mi právě přišel zabalen klubový zpravodaj

Eimy
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:05
- Nahlásit

Pastelka
No ono si nevybereš, buď dostaneš pokutu za to, že to necháš ležet nebo za to, že to vyhodíš do popelnice. A to v Brně tuším ještě platila (nevím jestli porad plati) vyhlaška, ktera zakazovala vstup na ty travnatý plochy (kde většinou moje psice bobky dělá)... Takže něco poruším tak jako tak

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:23
- Nahlásit

brut
některé exkrementy nejsou jen psí......
navíc ty nepsí jsou přikryté hnusnýma pokaděnýma kapesníčkama. Dyď jak jsem vzpomínala Tatry...psům vstup zakázán, ale exkrementů tam teda bylo hodně

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:26
- Nahlásit

Mel
Ještě že jsem metrem nejela..si dovedu představit....já měla po maruře na výběr, na jaký obor se dám.....věděla jsem s jistotou, že na klin. biochemii to nebude...stačila mi praxe a teď sousedi bezďáci

Terri
Nebo taky novinama a úplně nejlepší jsou hadrové kapesníky.....

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:39
- Nahlásit

brut
jsou hadrové kapesníky.....
no těch už naštěstí najdeme míň...
Pamatuju si, jak nás v Zálesákovi nabádali, ať se to zahrabe či přikryje lopucháčema. Škoda že dnešní jedinci už takové knížky nečtou
že na klin. biochemii to nebude
No, mi stačí se dívat na kriminálku Miami či tak a vidět, v čem se musí občas hrabat...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:42
- Nahlásit

Terri
Tatry...psům vstup zakázán, ale exkrementů tam teda bylo hodně .....právě, aby zbylo dost místa na hovna od lidí

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:49
- Nahlásit

Jimmi
no teď si akorát představuju, jak by na ty "zákazové" tabule jak se chovat v parku přibylo "používat jen vyhrazená wc v chatách" aneb "nezasírat park" a přeškrtnutá hromádka...

Jimmi
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 15:52
- Nahlásit

Terri

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:02
- Nahlásit

Terri

To ostatní mně nevadilo a nevadí, ale při představě, že se budu nějakých 30let hrabat v ho*nech se mi dělalo nevolno...i když vím, že bych nedělala jen s nima

evina
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:05
- Nahlásit

Já zase někde četla,že se pytlíky můžou vyhazovat do jakéhokoli koše či popelnice(samozřejmě vyjma tříděného odpadu).Takže žiju v domění,že mohu vyhazovat v podstatě kamkoli ale i tak mám problém něco najít a kolikrát to nosím v ruce několik minut(tedy ten sáček).Dokonce jsem už dostala vynadáno od jedné uvědomělé paní,že to do koše házím.Přiznám se,že jsem jí tenkrát odvětila,zda by to pro ní na zemi bylo přijatelnější.A souhlasím,že se tady řeší ho... ale kolik se sem dováží odpadu z německa je podle mne závažnější!

Terri
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:05
- Nahlásit

brut
no jo, jsou různá povolání... Vzpomínám si na jedno biochem. cviko, kterým jsem kdysi prošla, kdy se musely dávat vlastní výdobytky a my si losovali, kdo bude na řadě.
A jeden borec nás móc prosil ať to vezmem dnes za něj, neb asi týden předtím hulil trávu a ono by se to z toho poznalo

brut
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 16:40 - Změnil/a: brut
- Nahlásit

Terri
Jj, my si takhle dávali krev...tenkrát jí zřejmě měli ještě míň než dnes, či co....ale zase jsme se naučili vzájemně se moc nezranit...když jsme si i ty odběry dělali navzájem....Naštěstí biochemka od nás nic takového nechtěla, nám stačily ty laborky..
Proto jsem šla na patolku, ta mi přišla nejpohodovější

Pavliii
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 18:51
- Nahlásit

evina
ja to taky cetla - aspon v Praze teda plati, ze se "psi" kose vyvazi jako normalni...

Olina
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2006 19:23
- Nahlásit

U nás V Havl. Brodě přidělal městský úřad schránky s igelitovýma sáčkama k odpadkovým košům v parcích a pod. Jenže tam věčně nejsou...Tahají je děti v rámci zábavy. Já prostě s pejsanem nevyjdu bez sáčku a když se náhodou stane, že se zadaří 2x, vždy mám v kapse nějaký ten papírový kapesníček. Jenže mě docela štve, že já po našem malým knírkovi ty jeho malý výtvory sbírám, ale jiný lidičky po těch svejch obludách(promiňte majitelky a majitelé velkých hafušáků) tam ty hromady nechají.

slony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:18
- Nahlásit

neviem ako u vas ale u nas psie hovno nema svoju kategoriu v Katalogu odpadov ergo je zaradene medzi "iny komunalny odpad" a ako take patri do kontajnerov na netriedeny odpad

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:21
- Nahlásit

brut
Proto jsem šla na patolku, ta mi přišla nejpohodovější
No je fakt, že tam ti nikdo aspoň nekecá do práce.
Olina
U velkých hafušů to do kapesníku nedáš

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:25
- Nahlásit

slony
Pavliii
Souhlas, kdyby bylo psí ho*no skutečně jakože nebezpečný odpad, tak by se nakládání s ním muselo evidovat a posílat různá hlášení, jako se to dělá s azbestem apod.

Terri
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:26 - Změnil/a: Terri
- Nahlásit

nejlepší bude, když nějaký zdejší právník podá ten správný výklad Třeba si to Garfield přečte, byť to zavání fekáliemi

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:29
- Nahlásit

Ketrin
Ale nebezpečný odpad je přece i televize, monitor, obaly od různých čistících (agresivnějších) prostředků, ty se taky nesmí házet do normálního kontejneru nebo popelnice a i přes to se to nijak zvlášť neeviduje, ne?

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:35
- Nahlásit

Eimy
Televize, monitor, lednička apod.se teda určitě nesmí dát do normálního kontejneru. Aspoň u nás v Pr*elákově ne.
Tu evidenci azbestu apod.dělám ve firmě, takže mně poněkud rozveselila představa, že bych hlásila na referát životního prostředí vždy, když seberu bobana po svých psech.

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:36
- Nahlásit

Ketrin
No však to říkám, že se nemsí házet, protože to je taky nebezpečnej odpad, nepatří tam určitě jen azbest atd...

Ketrin
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:39
- Nahlásit

Eimy
Jo sorry blbě jsem si tě přečetla myslím že v těchdle případech tu evidenci vede obec.
Čili by evidenci hoven mohli dát na starost někomu např. v rámci veřejně prospěšných prací...

Eimy
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:45
- Nahlásit

Ketrin
No ono jde o to, že pokud to vyhodíš, tak třeba u těch čistících prostředků ani nikdo neví, že je máš doma, takže ta evidence se, myslim, nějak extra nevede. Prostě to yhodíš ve sběrným dvoře a po mně teda nikdy nikdo nic nechtěl - kvůli evidenci toho či onoho

RoSa
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:49
- Nahlásit

A jak je to s použitými dětskými plenami (Pampers)? Ty jsou také nebezpečný odpad? To je přeci podobné jako sáček s ho.nem od psa, ne? A myslím, že si s tím maminky hlavu teda nedělají...

slony
Člen
# Zasláno: 7 Zář 2006 09:56
- Nahlásit

co som napisal (psi exkrement = iny komunalny odpad) je vysledok pravnych a odbornych konzultacii Za likvidaciu zvlastneho a nebezpecneho odpadu, produkovaneho obyvatelstvom (chladnicky, televizory, akuclanky, ziarivky atd) platis uz pri ich kupe a nesmies ich vyhadzovat do kontajnerov na netriedeny komun. odpad ale mas ich odviezt na zberny dvor (alebo ich napriklad odovzdat pri kupe noveho zariadenia - odporucam vyskusat s TV , je to dobra groteska ;) )

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání