Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Spoluvlastnictví, kupní smlouvy
Autor Zpráva
gabifi
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 16:33
- Nahlásit

Ahoj, bylo to už tady několikrát, ale zajímá mne, co si myslíte o spoluvlastnictví, na jaké úskalí může prvomajitel štěňátka narazit v kupních smlouvách a ve smlouvách o spoluvlastnictví. Pokud prodáváte štěně s nějakými podmínkami v kupní smlouvě (například povinnist absolvovat zdravotní testy, výstavy atd.), řeknete to zájemci o štěně předem, nebo natvrdo až při jeho příjezdu k vám domů pro pejska? Podepsal jste někdo z nevědomosti a zaslepen krásou štěňátka smlouvu, která byla pro vás velmi nevýhodná? Je to dotaz na chovatele i majitele.

Zdenka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 16:40
- Nahlásit

Já jsem dostala smlouvu o tom,že mi byla poskytnuta devítiměsíční fenečka náhradou za uhynulou fenečku a vzhledem ke kvalitě této fenky si vymiňuje účast na výstavách,na výstavy jsme chtěly stejně jezdit takže mi je to úplně jedno šlo mi spíš o zdraví,ale je dobře,že se smlouvy sepisují bez ní bysme asi těžko požadovaly nějakou náhradu za feňulku která byla nemocná

shiba
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 18:13
- Nahlásit

Věci typu chození na výstavy bych si do smlouvy nedala. Připadá mi to jako přílišné zasahování do "práv" majitele.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2006 19:36
- Nahlásit

My jednou podepsali smlouvu, že budeme čtrnáct dní hlídat docela debilního ovčáka a pak z toho vyšlo vlastnictví Ašopsa

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání