Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / pro Jitku HS
Autor Zpráva
aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 08:58
- Nahlásit

Tady jsme na diskuzi řešili Akimka:
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?action=vthr ead&forum=6&topic=3745
Zjisti, za kolik by ho ten chlap byl ochoten prodat, napiš sem své číslo účtu. Bea Ti pomůže, já taky, a třeba se někdo ještě najde.

aren
Člen
# Zasláno: 13 Čen 2006 19:50
- Nahlásit

posouvám...

aren
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 15:08
- Nahlásit

Jitkóóó ... !

jitka HS
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 23:36
- Nahlásit

Pro Aren,omlouvám se ,že jsem se tak dlouho neozvala ,ale měli jsme nějaké problémy s počítačem a internetem.Moc děkuji za nabídku jste moc hodní.Bohužel Akimek není na prodej dnes jsem se opět ptala jestli by ho neprodal,ale opět to odmítl s tím ,že nikoho jiného nemá a kdo by s nim spal.Je to postižený pán a je malý a váží asi 39kilo.Na svoji postavu vydrží hodně já vypít to co on tak úž tu nejsem.Dala jsem na radu Garfilda a snažím se být s Akimkem co nejvíc.Například dnes jsem ochmelku přesvědčila,že pro něj bude výhodnější mi Akimka nechat až do neděle.Máme zahrádku a že tam budu,až do neděle a že jestli ho má rád tak mu to dopřeje.Nakonec jsme tam nespali protože u nás byl večer slejvák.Tak spíme doma.Manžel odjel na moravu k příbuzným a tak jsem sama s psíma klukama.Ochmelka si pro Akimka má přijít až v neděli večer,tak snad bude klid.Je to pro nás oba těžké já mám ráda Akimka a on má rád mě,ale musí chodit domů.Jsme spolu až na vyjímky každý den 4-12 hodin a někdy když je páníček moc piclej tak sám uzná že by spolu domů nedošli v pořádku a pak u nás i spí.Bohužel to došlo nyní tak daleko,že Akimek když večer zazvoní zvonek tak ví že bude muset jít domů tak se utíká schovat do postele tam se zahrabe pod peřiny a nechce jít s ním domů.Musím ho vyndat odnést ho dolů a předat ho páníčkovi on se na mě tak vyčítavě kouká co jsem mu to zase udělala.Druhý den ráno už se dobívá zase k nám.Jěště že můj manžel a náš Jimmik jsou tolerantní a snáší to vše se mnou.Pomoct nám asi nemůže nikdo je to sice hrozné ale budu muset počkat až se uchlastá nebo se mu něco stane.Jiné východisko asi není.Jemu to takhle vyhovuje ví že pes se má dobře a když si na něj zase vzpomene tak mu ho musím vrátit.Je to škoda protože když je Jimmík v pořádku/což zrovna není jezdíme zase s kočárkem/tak se kluci spolu vyblbnou a na procházkách si spolu užijí.Jimmík to asi taky nechápe že jeho kamarád musí chodit pryč.Pokud tebe a ostatní zajímá jak to pokračuje tak mohu pokračovat v naší story.Jěště jednou moooc děkuji za pochopení a snahu pomoci.Jste fajn a mějte se krásně ahojky Jitka.

aren
Člen
# Zasláno: 16 Čen 2006 23:42
- Nahlásit

jitka HS
To je škoda, vůbec nevím, co k tomu říct. Určitě mně zajímá, jak to bude dál, je mi Akimka líto. Snad ten pán brzy přijde na to, že je pro něj alkohol přece jen přednější.

bea
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 11:25
- Nahlásit

Mne napadla taková v podstatě hajzlovina - jako že páníček je nespolehlivý, pije a že by mu pejsek proto mohl být odebrán, ale asi to není řešení, stejně by věděl, kde je a otravoval by.
Ach jo.

viky
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 13:22
- Nahlásit

jitka HS
a co mu rict, ze ti pes na prochazce utekl a nemuzes ho najit ? Asi blbost co ?

aren
Člen
# Zasláno: 20 Čen 2006 14:28
- Nahlásit

viky
To mně napadlo taky, ale bylo by blbý ho pak s Akimkem potkávat. To by musela jedině Jitka Akimka darovat dál, nejlépe do jiného města, aby pak už u ní nebyl. To je řešení pro krajní případ, kdyby páníček Akimka fakt týral.

jitka HS
Člen
# Zasláno: 21 Čen 2006 00:03
- Nahlásit

Ahojky,tak jsem opět zde.O ze soboty na neděli jsme spali na zahrádce kluci spali svorně spolu.Bylo to sice trochu šou,protože sousedům hárá fena a tak byl Akimek jak utrženej ze řetězu Jimmík se divil co blbne/je už asi tři roky vykastrovanej/dokonce se mi podhabal k sousedúm z druhé strany a zjistil,že tamtudy se za babou nedstane,tak se vrátil.V neděli po 20h si ho měl páníček vyzvednout,ale ani se neozval,tak spal u nás do pondělka.V pondělí dpoledne se po něm scháněl,ale to už jsme zase byli na zahradě.Tak si ho vyzvedl až v pondělí po 20h opět piclej.Jak jsem se potom dozvěděla od kamarádky,která bydlí ve stejném domě,tak byl od pátku stále opilý.Nejvíc v tu neděli to jezdil opilý na skůtru.Dneska se kurýroval z opice,protože nepřišli.Je to právě ještě problém,že já mám kamaráku,která bydlí pod ním a on má kamaráda,který je můj soused.tak Akimka nemohu zapřít.Mějte se hezky a díky za zájem.Zase se ozvu nejsem na počítači každý den.Ahojky Jitka

jitka HS
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 14:13 - Změnil/a: jitka HS
- Nahlásit

to jsou moji kluci:
odkaz na galerii

jitka HS
Člen
# Zasláno: 9 Čec 2006 14:16
- Nahlásit

C:\Documents and Settings\Owner\Dokumenty\Obrázky\oslava\IMG_0257_r esize.JPG

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání