| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:23
- Nahlásit
...sem se jako dovjeděla, že mou "nevlasní mamku (o 3 roky starší)" pokousal pes. Přes lyžařskou kombinézu aš do krve. Ošetřuící lékař byl naprosto nekompromisní a zavolal policiji, která spolu s účasníky pokousání šla navštívit majitelku psa. Majitelka psa byla majitelka ošumtělá, chabých právních znalostí, chabýho morálního základu a tak policajty poslala do slova a do písmene "do pr....!", zabouchla dveře a šla pochválit svýho kousáka psa... Odmítla ukázat očkovák, odmítla nechat psa vyšetřit na protilátky, prostě byla jako docela i krutá.
Jak to dopadlo nevím, po určitém mnošství vodek jsme jaxi odbočili od tématu a uš sme se k němu nevrátili. Vspomněla jsem si na to aš dnes ráno, že jako fůbec nevím, jak to dopadlo, tak vám to příště dopíšu.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:26
- Nahlásit
Garfield
promin, z tveho prispevku mam takovy neblahy pocit, ze urcite mnozstvi vodek mas jeste stale ve sve krvi ... a jelikoz internet mas jen v praci a do prace jezdis jen autem, tak mam takove neblahe tuseni, ze nekdo dnes v Brne porusoval vyhlasku o provozu na pozemnich komunikacich ....
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:27
- Nahlásit
Garfield
Garfeield, nesmaž už! Ani nepij!
PS-jak se Ti líbí mé heslo?
|
Trotelchen
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:29
- Nahlásit
Jirikovo
Abych se přiznal, tak jsem mělo chuť napsat Garfieldovi, že nyní už je jasný, že Vy dva jste vlastně jeden. A ty se tu do toho zjevíš! hmmmmmmmmm
Mamka kupuje eviudentně levnější vodku , možná bychom měli vyzkoušeti Garfieldůb zrak, jestli není kotě přisleplé
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:30
- Nahlásit
Jirikovo
Ty vogo ani nemluf. Já ráno, že vyvenčím psa ne?! Sem se k němu sklonila, jakože mu dám to kulatý cinkavý na krk ne?! Sem mu tu věc dala na krk a že se jako narovnám ne?! To sem nemněla dělat, to bylo hustý, jak se taková přecíň dokáže točit, by človjek neřek.
No já f tom autě byla úplně streslá. Jela sem jak panenka, přetpisy mi náhle byli kamarádmi.
Trotelchen
Řikám, že su slušná, takový vjeci já netestuju ne?!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:33
- Nahlásit
Garfield
hele ale je fakt, ze bych klidne jeste rekl, ze nejaky to promile vydrzelo az do soucasnosti ... se neco slavilo, nebo jen tak na chut??
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:36
- Nahlásit
Jirikovo
No sem si jako říkala, že pojedu sportovat MHD (pro mimobrněnské měscká hromadná doprafa) a že si dám něco dobrýho jen tak na chuť. Nic dobrýho na sportovišti nebylo jen hnusná levná votka, ale což! Dáme si ne?! Jednu, druhou, třetí, čtvrtou, pátou... Pak uš sem byla kantáre a vjeděla sem, že stačí, ale jak dopadla pokousaná mamka, to fakt nevím. Zeptám se Garfielda, jestli to náhodou neprobjehlo, jestli si něco nepamatuje.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:36
- Nahlásit
Hele, já bych to místo vodky hádala na to, že se někdo naboural Garfieldovi buď do compu nebo mu uhádl heslo...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:37
- Nahlásit
Garfield
aha, takze to neni tak ze by mnozstvi vypite vodky zapricinilo nedopovezeni pribehu, ale je to tak, ze mnozstvi vypite vodky zapricinilo tve kratkodobe vypadky pameti a tu pointu jsi jaksi zapomnela ....
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:38
- Nahlásit
Jandula
A to já bych teda věřila tomu, že to píše Garfield...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:38
- Nahlásit
Jandula
kdepak, tohle je Gaf, to poznam. ona to foneticky psani pouzivala uz driv, ale v mensi mire ... a jeji heslo ma tolik znaku, ze jsem je nestihl ani spocitat, natoz mit snahu to podchytit ......
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:40
- Nahlásit
Jirikovo
Alé né ne?! Prostě do toho někdo přišel a f půlce tohle napínavý výprávjení přerušil a pak uš sme se k tomu prostě vůbec nevrátili a šli sme hrát a hráli sme a kdyš se hraje taxe musí dodržovat pitnej režim. No taxem prostě dodržovala ne?!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:40
- Nahlásit
Jirikovo
já to vím... jsem jsem to navrhla jako jednu z variant předtím než začnem volat Chocholouška...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:41
- Nahlásit
Jandula
s Chocholouskem jsem jiz mluvil. rikal ze si nechce kazit reputaci uplne beznadejnymi pripady ...
Garfield
hele a co jste vlastne hrali?? ja bych to tipnul na clovece, nezlob se s panakama misto figurek ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:44
- Nahlásit
Jandula
Teda holka moje zlatá chorvacká, ty mňě normálňě potceňuješ! Copak si myslíš, že se ještě ňěkdo jinei může projevovat jako úplnej debil? To ne! To by musel na diskusi někdo z vlády a to voni sem jako zas nechoděj!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:46
- Nahlásit
Garfield
Nestačí ti někdo ze státní správy??? teda já??? Taky si občas připadám jako debil a možná se tak i chovám...
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:47
- Nahlásit
Jirikovo
Jmenuje se to člověče, napij sa....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:49
- Nahlásit
Jandula
Já se tag rozhodně nechovám "možná", u mňě platí "určitě, rozhodně a nikdy jinak".
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:50
- Nahlásit
Garfield
a jeste si k tomu dopln na vecne casy a nikdy jinak ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 12:58
- Nahlásit
isdpch
No náhodou! Já vás chtěla právně poučit, jako ne?! Jakože co máte dělat aš vás ňákej pes pokouše, nebo váš pokouše ňákýho psa teda člofjeka. No jenže tohle byl jako úvot a samotný poučení přide aš pozďěj. On vypravječ taky nebyl úplně echtgoltovní, jako ne?!
Jen sem se divila, že kdyby mňě pokousal pes, tak na to asi kalím, protože žiju v blbé iluzi, že dnes uš má fsteklinu každei pes a kdyby náhodou nemňěl, taxe f našich zemněpisných šířkách stejňě neobievuie.
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:00
- Nahlásit
Garfield
Kam se hrabe Jirka Svoboda!!!
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:00
- Nahlásit
Garfield
no je fakt, ze jsi nas poucila. poucila jsi nas, ze alkohol je pekny svinstvo a nazorne nam ukazala, co to dokaze s lidma udelat ....
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:02
- Nahlásit
Garfield
pardon
pij dál,zvedáš mi náladu
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:03
- Nahlásit
Garfield
kdyby tebe pokousal pes, tak by neslo o vysetreni kvuli tvemu zdravi, ale muselo by se zkoumat, jestli jsi toho psa necim nenakazila ty ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 13:10
- Nahlásit
Jirikovo
To f žádným případě, mňě by jako vizitka apsolutního zdraví všech, kdo mňě pokoušou stačil Gárfílt.
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 5 Dub 2006 14:09
- Nahlásit
Hej já to snad vytisknu a to říkat ve škole jako: "Povídky Garfielda,Jirkovo atd...." To snad není ani možné....
Jo a psychiatrické léčebny mám pro jistotu založené ve zlatých stránkách,kdyby někdo potřeboval nutně odvést....Ono to bylo na bratra,ale když to tak vidim....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 12:46
- Nahlásit
Garfield
Děkuji, piš, piš.....potřebujeme zlepšení nálady........
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:40
- Nahlásit
Administrátor by měl nějak zařídit, aby se sem nemohli přihlašovat lidé pod vlivem omamných a psychotropních látek a návykových už vůbec ne....
To je hrozný, co si dneska ty lidi dovolují!
|
sarax
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:50
- Nahlásit
Garfield
hele a jak bych se semka asi přihlašovala...ha????????
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 6 Dub 2006 13:52
- Nahlásit
No kocoure, myslím, že by tahle diskuse pak nemohla vznikout a my bychom se tu teď nechechtali
|