| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:16 - Změnil/a: Garfield
- Nahlásit
Strážníci našli ve studni pytel s umírajícím psem
9. března 2006 17:29
Podivné vytí vycházející z nepoužívané studny vyděsilo ve středu večer ženu z Lomu u Litvínova. Hasiči, policie a strážníci pak na okraji městečka našli mezi sutí a odpadky pytel se zuboženým psem. Úplně vychrtlého německého ovčáka se zhmožděnou hlavou se veterinářům nepodařilo zachránit a v noci na čtvrtek zemřel.
"Je to ojedinělá, dost brutální záležitost. Strážníci, kteří se do studně spustili, našli mezi odpadky zaklíněný kňučící pytel. Pes v něm nejevil skoro žádné známky života," popsal hrůzný nález Zdeněk Urban, zástupce velitele litvínovských strážníků, kteří psa našli.
"Je zjevné, že mu někdo do té studny pomohl, jinak by nemohl být v zavázaném pytli," řekl Urban.
Hrůzným nálezem se už zabývá veterinární správa. Mrtvý pes je v jejím pražském ústavu. Pitva určí, jaká byla příčina smrti a zda byl pes fyzicky týrán. Případ bude jako týrání zvířat vyšetřovat i policie.
....urazit ruce!
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:19
- Nahlásit
Garfield
Něco podobnýho se stalo tady už několikrát... Naposled minulý týden v nějaké jámě bylo objeveno malinkaté štěně, které tam bylo víc jak týden, bez žrádla, vody... Kdyby nebylo iniciativy jedné holčiny, která zalarmovala noviny, veterinární správu, hasiče, policii, tak by tam to štěndo chcíplo. Jinak v té samé jámě byla před půl rokem fenečka, která tam porodila svoje štěňata a poté "nějak zemřela" a štěnda se živila jejím masem...
Lidi jsou strašní kreténi...
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:21
- Nahlásit
Garfield
Vždy, když něco takového čtu, tak se mi svírá hrdlo a cítím hroznou úzkost. Je mi z toho smutno. Vždy, když se takové hrůzy týkají dětí, nebo zvířat. Bohužel, jestli je to ojedinělá záležitost, toť otázka....
|
fromeli
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:21
- Nahlásit
lidi jsou svině
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:26
- Nahlásit
jsou to Ku... udelala bych jim naprosto to stejny, co delaj oni tem zviratum, at vi jak se ten pes chudak citil. Kurva ja su nasrana. Pardon.
|
Gája
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:29
- Nahlásit
Nechápu, že se ty zrůdy nebojí, že se jim to jednou vrátí. Vždyť "boží mlýny melou..", já na ně věřím.
|
leon
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:31
- Nahlásit
Já tohle vůbec nechápu! Je to šílené, co je někdo schopen udělat. Fakt je to sviňárna!!
Kéž by našli viníka!
|
Syska
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:34
- Nahlásit
Četla jsem to v dnešním blesku a byla tam i fotka, fakt dost strašný...já bych jim ty ruce pomalu odsekávala, když se jim urazí hned, nebude je to tolik bolet..
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:35
- Nahlásit
Nechápu jednání lidi, kteří už psa nechtějí (z jakéhokoliv důvodu), proč jej prostě nedají uspat (a když je jim líto cesty a peněz za uspání, nebo je obtěžuje cesta do útulku - NECHÁPU), tak proč jej prostě jakkoliv neusmrtí sami.
Jak se může někdo sbalit a vracet se domů a jít večer v klidu spát a vědět, že někde na dně studny umírá a dlouho bude umírat pes, nebo uvázaný u stromu v lese, nebo v krabici v popelnici...
To je přece mnohem krutější než psa ve vteřině usmrtit. To přece normální člověk neudělá. Asociálové vypatlaní!!!
|
viky
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:40
- Nahlásit
Garfield
ja nechapu, proc takovyhle lidi vubec psa nebo jiny zvire porizujou. K cemu, kdyz ho stejne nemaji radi a ve skutecnosti ho nechcou ?
|
Anu
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 09:56
- Nahlásit
Garfiel
Jen takové malé nahlédnutí do těchto lidí:
známý si pořídili psa,lépe řečeno jejich nevlastní sestra jim ho vnutila-s PP
dobrý 1,5 snima žil ve spokojené domácnosti
najednou přišlo mimino.Hned od začátku těhotenství věděli,že psa a mimino nechtějí-přesto to celých 9měsíců neřešil
týden před porodem zavolali do útulku-pokud tam dáš psa DOBROVOLNĚ platíš (alespoň u nás) 150,-kč za každý den než se najde nový majitel
tak co myslíš,že udělali,vzhledem k tomu,že pes je inteligentí a vrátil by se z lesa -auto samozřejmě neměli,za autobus nechtěli vyhozovat prachy (zbytečných 20,-kč) tak ho přiváží a nechaj tam
Naštěstí ta pasáž s lesem byla odpuštěna,neboť jsem se to dozvěděla a hned pro něj s přítelem jela
Na pohled normální spokojený pár a ještě do nedávna ta holka byla moje kamarádka-člověk ani neví co to jsou za lidi.Nečekej nějaké ubožáky,ubožáky (myslím jako bezdomovec a tak) to neudělá.
|
Lara
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 10:02
- Nahlásit
tak to jste mě dostali. Než jsem šla sem, klikla jsem si na Blesk. Jen jsem si přečetla nadpis, okamžitě jsem to zrušila - tohle nemůžu číst.. Šla jsem okamžitě na psí stránky, čtu příspěvky - a bác. Mám slzy v očích a svět je najednou šedivej. A kladu si otázku, co může normální člověk udělat aby takovým bestiím zabránil takový hnusoty páchat. A nekončí to buhužel jen u pesků.......
|
evina
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 10:05
- Nahlásit
Garfield:to je hnus...já bych takovým lidem sekala pazoury!!!Nejhorší je,že to na pohled určitě budou normální lidé do kterých by to člověk vůbec neřekl...a to mě děsí nejvíce!Že se třeba někde s takovýmito zrůdami bavím!Viníka v tomto případě samozřejmě nenajdou a i kdyby,tak dostane jen pokutu.Tresty jsou totiž SMĚŠNĚ NÍZKÉ!!!!
|
monika
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:18
- Nahlásit
hovada
|
Bent
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 11:57
- Nahlásit
Je fakt, že kolikrát takoví lidi fakt vypadají inteligentně a mile. Kamarád koupil od jednoho takovýho zahradu s malým zahradním domečkem. Měl ji prohlídnutou, zaplatil a protože to bylo v lednu, neměl nějak potřebu tam jít okamžitě. Jenže mu pořád něco říkalo aby tam zašel. Dal teda na vnitřní hlas a po deseti dnech se tam vypravil. A zažil děsnej šok, protože v domečku byl zamknutej hasky. Vyhladovělý a dehydrovaný chudák, který z hladu napůl sežral i látkové koberečky, staré boty a kdoví co ješte. A žízní zřejmě olizoval vlastní moč, protože prej tam nebyla jediná loužička. Naštěstí pes přežil a kamarád má kromě zahrady i báječnýho psího společníka. A říkal, že ten chlap má jediný štěstí, že se odstěhoval jinak by mu šel rozbít hubu.
|
kac
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:04
- Nahlásit
Mně je z toho úplně špatně, to je něco tak strašnýho..
|
Meta
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:07
- Nahlásit
Anu
Máš pravdu. Proto mám raději lidi, co zvířata vůbec nemusí, nežli tzv. "milovníky" zvířat, pro které je živá bytost jen oblíbená hračka. Vždycky se směju, když chovatelé vypráví, že si každého zákazníka prověří, aby se štěně dostalo do dobrých rukou. Jakoby se to dalo poznat, když ti "milovníci" jsou tak "nadšení" a mají tak "rádi" pejsky.
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 13:51
- Nahlásit
Ono nestačí ti týraní psi, o které se naštěstí rozhodl postarat Ruda D., ale ještě takováhle zvěrstva???, to je něco příšernýho...chudák ten ovčák... Já bych ty lidské zrůdy, které tohle udělají bez milosti rovnou střílela. A to zcela vážně.
Souhlasím s Metou. Je mi taky milejší, když mi někdo otevřeně řekne, že proti zvířatům nic nemá, ale doma je nechce, než když si někdo na "milovníka zvířat" jenom hraje a páchá na nich takovéhle zlo....
Taky znám pár lidí, kteří dle mého názoru týrají své psy, ale nemůžu nic dokázat. Podle mě je týrání už jenom to, že někdo psa sice krmí , ale má ho v kotci, občas ho vypustí na zahradu, ale nijak se jím jinak nezabývá.
Na ty šmejdy by opravdu měli udělat mnohem přísnější metr. Dokud nebude týrání a zabití zvířete trestným činem, posuzovaným stejně jako vražda či týrání člověka, pak na ty lidské svině nikdo nebude moct...
|
Klárča
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:49
- Nahlásit
Garfield
Urazit nejen ruce,ale i hlavu a nohy
|
Zdenka
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 14:50
- Nahlásit
Já takovýhle věci nemůžu vůbec číst ,trpím u toho a jsem na tohle dost citlivá, tohle nejsou vůbec lidi, co to dělaj. Za tohle bych je zavřela nebo bych jim udělala to samí.
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 10 Bře 2006 16:37
- Nahlásit
ja jsem to zrovna dneska taky cetla...myslela jsem si ze to dobre dopadne... ale je to hnus....u takovejhle veci se mi chce brecet...ja tohle asi nikdy nepochopim.....
|