| Autor |
Zpráva |
DianaŠ
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 18:27
- Nahlásit
Dobrý den,
moc bych se chtěla zeptat. Dnes ráno při čekání na autobus jsem byla svědkem sražení pejska. Je mi z toho strašně. Celý den jsem probrečela. O lhostejných a tupých lidech kolem ani nemluvím. Dospělí se smáli, děti některé taky. Ale můj dotaz tkví v tom, že bych se moc ráda dopátrala kde pejsek je. Kamaráda prý zavolala polici. Já už tam nebyla. Policie ho tedy nejspíše odvezla. Když půjdu na stanici, myslíte že mi odpoví co se s pejskem stalo? Jestli j u nějakého veterináře nebo to nepřežil? Náraz to byl velmi ošklivý. Asi moc šance neměl. Ale i tak bych to chtěla zjistit. Ale bojím se že mě budou mít na policii za blázna že je otravuji s takovými věcmi. Děkuji za odpovědi..
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 18:33
- Nahlásit
DianaŠ
Dospělí se smáli, děti některé taky - to myslíte vážně?! Proboha, kde to žijete??
Nevím, já bych se klidně zeptala i na té Policii. Můžou si myslet, že máte o pejska zájem. No co, přinejhorším vás pošlou někam...a to snad přežijete, když jste rozdýchala tu nehodu (nezávidím vám, tohle bych zažít nechtěla, měla bych ,,můry" do konce života )
|
DianaŠ
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 18:37
- Nahlásit
Děkuji za odpověď. No to mi povídejte. Mě je 17 let, trpím těžkými depresemi a toto mi teda vůbec neudělalo dobře! Dokonce musím mít i prášky na uklidnění.
Ano smáli se. Bydlím ve vesnici, kterou bych nejraději vypálila! Tak zlý lidi jsem ještě nepotkala! Asi to zkusím. Je mi ho totiž velmi líto.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 19:03
- Nahlásit
DianaŠ
Ale bojím se že mě budou mít na policii za blázna že je otravuji s takovými věcmi.
to ti může bejt fuk..od toho tam jspu.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 19:04
- Nahlásit
DianaŠ
můžeš se ještě podívat na stránky obce, někde tam podobné věci mívají.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 19:51
- Nahlásit
birma
můžeš se ještě podívat na stránky obce, někde tam podobné věci mívají.
vzhledem k tomu, že to bude obec určitě platit, tak možná přes ofiko žádost o informaci?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 20:05
- Nahlásit
Nebo se zeptat v útulku pod který vesnice spadá, obvykle i vet péči zajišťuje útulek.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 20:06
- Nahlásit
kachna_
to určitě jde taky, ale leckteré obce tohle vyvěšují na webu (styl "našly se klíče, ztratil se mobil, našel se pes..."
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2013 20:16
- Nahlásit
já bych se zeptala na Městské (obecní) policii, pod kterou ta obec spadá, protože nejčastěji řeší tyhle situace oni. Zeptej se kamarádky, jestli pejska odváželi "měšťáci" či státní policie (odchytovka), ale předpokládám, že když někdo zavolal na 112, stejně posílají tento orgán (městská s odchytovkou). Pokud se ti to nepodaří, zeptala bych se též na obci a v útulku, kam obec spadá.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 23:24
- Nahlásit
DianaŠ
Zjisti mi, jakou má Vaše obec datovou schránku (takový je to šestimístný kód, většinou z písmenek, asi bude na webu obce) a já tam pošlu dotaz.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Lis 2013 23:24
- Nahlásit
Eninka
Bydlí v obci. Ty měšťáky nemívají.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 29 Lis 2013 16:40
- Nahlásit
Vlčáčková
Bydlí v obci. Ty měšťáky nemívají.
každá obec má "svoji" městskou policii. Je to tak, že pokud nemá opravdu svoji, spadá pod některou obec s rozšířenou působností a v rámci té má tu městskou, akorát sídlící v jiné dědině a působící pro vícero obcí. Např my nemáme tady, ale spadáme pod Židlochovice, tudíž když jsem sháněla pro zraněnou kočku měšťáky, dojeli odtud, kde máme městskou přidělenou.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 16:59
- Nahlásit
No tak ještě, že nebydlí v opci.
|