| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 21:06
- Nahlásit
O posledním odloženém trestním oznámení na dr. Zelníčka již tady obecně víte. Opět se našlo poměrně dost lidí, kteří mají se zmíněným pánem zkušenosti, které naplňují skutkovou podstatu trestného činu týrání zvířete. Pokud je tu někdo, kdo má jakoukoliv zkušenost, či zkušenost jiného člověka, o kterém ví,
podělte se s ní prosím, pokud vám není lhostejné, jak nevinní psi podstupují praktiky, které je můžou zlomit do konce jejich života. Nejedná se o připojení se k TO, ale o tu zkušenost, pokud existuje. Musela jsem založit toto téma, protože výše zmíněný pán nechal letošní téma na svoji osobu smazat administrátorem. Nechci, aby bylo smazáno taky, tudíž nečekám, že zde proběhne diskuze na toto téma, ale pokud mi budete chtít cokoliv sdělit, napiště mi sem jen to, že chcete....
Jediné, co vám můžu říct je to, že můžete pomoct, byť nepřímo,
těm psům, a taky to, že tentokrát už to pod stůl nikdo nezamete
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:12
- Nahlásit
Eninka
protože výše zmíněný pán nechal letošní téma na svoji osobu smazat administrátorem
fakt?? a na základě čeho?
Naštěstí pro mě a mýho psa, zkušenost nemáme, takže se přidat nemůžu, ale držím palce, ať se podaří věc dotáhnout do konce.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:17
- Nahlásit
PetraK
toto se objeví při zadání toho tématu - téma existovalo
Téma neexistuje. Buď bylo vymazáno administrátorem nebo vůbec neexistovalo
držím palce
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2013 22:28
- Nahlásit
Eninka
no já si dobře pamatuju, že existovalo
dobře, že to nenecháš cípnout na úbytě
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2013 10:58
- Nahlásit
Zajíímavá debata bude zde: http://www.lozcr.cz/aktuality-podle-druhu-zvirat/s tudenti-vfu-vas-zvou-v-ramci-projektu-spolecnik-pr o-zivot-na-1odbornou-besedu-pro-verejnost.html
Má zájem se někdo zúčastnit?
Dejte mi vědět, kdo by tam chtěl jít a kdo by měl jaký námět do diskuze - konkrétní případy s korespondencí, fotkami atd.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2013 21:35 - Změnil/a: Eninka
- Nahlásit
ahoj, koho to zajímá.....právě jsem se vrátila z určitého "setkání" - nejenom poškozených - v"určité" kauze. Nechce se mi ani věřit, čeho všeho jsou někteří lidé schopní páchat na bezbranných tvorech a mnohdy i za přítomnosti majitele, natož za jeho zády. Nemůžu nyní napsat nic konkrétního, ale určitá, jak to říct - záležitost- bude medializovaná a pak semka dám link. Každopádně to celé nabývá dost velkých rozměrů a to je dobře, protože na každou svini se vaří voda a vypadá to, že už bude mít brzy bod varu.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 13:19
- Nahlásit
ahoj, není to pravomocné, tak žádné info ode mě, ale zítra semka dám link na jeden deník, kde bude vše do detailu popsáno
v článku
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 13:38
- Nahlásit
Eninka
Jsi tajemná jak hrad v Karpatech. A já musím pryč, tak zavolej až k večeru, jo?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 13:50
- Nahlásit
Vlčáčková
nechceš se zastavit u mě?
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2013 14:09
- Nahlásit
Vlčáčková
Jsi tajemná
tak ať zas tak nejsu - ale tohle se týká předchozího jednání
http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soudy/chovali-p rasata-jejich-dodavatele-cekali-na-penize-za-faktu ry-marne-20130509.html
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2013 09:09
- Nahlásit
http://brnensky.denik.cz/zlociny-a-soudy/za-podvod y-s-inseminacnimi-davkami-ulozil-soud-zelnickovi-p et-a-pul-roku-2013052.html
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2013 10:34
- Nahlásit
Typická vyžírka a hajzl. A navíc týral psy. Jakoby mu nestačily ty nakradené miliony a musel navíc ještě vydělávat na "výcviku". Spíš si tam ukájel svůj sadismus, řekla bych.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2013 11:34
- Nahlásit
sem si tikala, ze jsem o tom jmenu snad slysela ve spojitosti se psy... ale i tak je to fakt hrozny, co tem lidem casto projde... jeste ze tady to tak uplne neproslo
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2013 11:38
- Nahlásit
cernej caj
Al Caponeho taky nedostali za mafiánské vraždy, ale za daňový únik. Aspoň za něco.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 24 Kvě 2013 11:42
- Nahlásit
cernej caj
Vlčáčková
já např.lidem nepřeju nikdy nic zlýho, ale když si uvědomím, že onen pán prohlásil veřejně a s úsměvem, že na týrání ho nikdy nikdo nedostane, že mají všichni smůlu, tak to považuju za zadostiučinění v tom smyslu, že nebude moct ubližovat bezbranným tvorům, že prostě to nějakej ten osud vzal z jiný strany, když to nešlo z této.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 15:25
- Nahlásit
Tak tohle mě pobavilo. Jestlipak ten pán ví, že mu toho jeho příjemného staršího pána tak škaredě pomlouvaného zlořečenými nepřejícníky zavřeli?: http://zlo.st/component/tag/Karel-Zeln%C3%AD%C4%8D ek.html
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 17:25
- Nahlásit
Vlčáčková
já to znám, ten webík....
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 18:27
- Nahlásit
Eninka
Aha.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 18:49
- Nahlásit
Vlčáčková
budeš na skypu?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 18:57
- Nahlásit
Eninka
Jsem.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 19:11
- Nahlásit
Vlčáčková
ti říkán, nejseš
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Čec 2013 19:16
- Nahlásit
Eninka
uuuuž?
|
Miriam
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 19:30
- Nahlásit
Dobrý den, se jmenovaným pánem máme také otřesný zážitek. Pořídily jsme si štěně NO a se začátkem školy v září jsme ji zpočátku chtěl umístnit do psí školky (aby nemusela být hned několik hodin sama doma, jinak jsme to již trénovaly). Na naší veterině (!) jsme našly inzerát na jeho zařízení. Domluvily jsme si schůzku. Bohužel. Pán během krátké chvilky přesvědčil moji dceru, že její štěně je velice agresivní, že jí (jako paničku) má u prd.le, že ona ho nezvládá a do budoucna budou pouze větší problémy... Vyprovokoval našeho psa ke štěkání a divočení tím, že jsme ji nesměly pustit z vodítka, když přivedl své další dva psy a ta naše se chtěla seznámit, nedovolil psům se ani očichat... Předváděl poslušnost svých psů (nebyla 100%!). To naše ubohé štěně jenom štěkalo a skákalo uvázané na vodítku.
Dcera mi brečela celou cestou domů, že takového zlého psa ona nechce. Podařilo se mi ji uklidnit a teď si už děláme legraci, když je pejsek hodnej a mazlí se, že takového agresivního psa jsme ještě neviděly. Ale nechceme, aby ještě někdo jiný musel se svým pejskem zažít to, co my. Miriam
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2013 20:08
- Nahlásit
Miriam
Pán během krátké chvilky přesvědčil moji dceru, že její štěně je velice agresivní, že jí (jako paničku) má u prd.le, že ona ho nezvládá a do budoucna budou pouze větší problémy...
to je hajzlík nan ultimum, nejhorší na tom všem je, že využije mnohdy nevědomosti či nezkušenosti toho či onoho člověka a ten člověk v "dobré víře" dá svého psího parťáka takovému gaunerovi. Ještě že jste jej tam nenechali na "výcvik", to jste měli jen tu jednu schůzku, nebo s vaším pejskem měl možnost manipulovat o samotě? Jsi z Brna?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2013 03:04
- Nahlásit
A co teda? jak to pokračuje? Co provedl? Prokázalo se něco?
|