| Autor |
Zpráva |
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 17:47
- Nahlásit
Asi bych to nepřežila. A prý je to kvůli tomu, že zvíře se díky našemu deb*** zákonu rovná věc. Co se s těmi zvířaty stane, když jeexekutor zabaví, nevíte? Máte někdo zkušenosti nebo slyšeli jste o tom?
Každopádně dneska o tom bude reportáž ve zprávách na Primě.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 17:50
- Nahlásit
Grin
Nemyslím si, že to bude někdo dělat, je to podle mě příliš komplikované, kam ho dát, kdo se o něj bude starat, veterina atd. A taky nevím, jak by vyčíslovali hodnotu atd.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 17:50
- Nahlásit
Grin
Víme že může a taky víme, že to nedělají. Nemají se o ty psy jak postarat dokud neproběhne dražba a ty podobné náležitosti. Jednoduchou obranou je nepřiznat jim, že dotyčné zvíře má nějakou cenu. Pokud už se na psa zeptají tak prostě odpovíš "jo, to je voříšek, toho máme z útulku..." a takového ti zaručeně nezabaví
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 19:05
- Nahlásit
hm,to toho moc neřekli..třá slibovali že se dovíme co jako bude s mazlíkem po odebrání..to sem neslyšela teda
no každopádně sice nic nedlužim,ale poradila bych tomu zmetkovi at si zkusí nánu vodvést z bytu ))))))))))) ale nevim esi bysme se slyšeli páč by přes psí řef nebylo nic slyšet
|
jici
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 19:11
- Nahlásit
Jj, nemyslím si, že by se k tomu někdo uchýlil. A pak, ta představa by pro mne byla docela zábavna. Už je vidím, jak si přijde nějaký ňouma přesvědčuje je, aby s ním šli :-D
|
Venta
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 19:37
- Nahlásit
jici
Už je vidím, jak si přijde nějaký ňouma přesvědčuje je, aby s ním šli :-D
Hm, tak to ty naši by asi odešli s každým .... radši se nebudu moc zadlužovat pro jistotu.
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 19:45
- Nahlásit
haha, copak by exekutor stál o čokla, když o něj kolikrát nestojí ani dědicové? Sice je to "věc", ale věc, která žere, kadí, má svoje každodenní nároky... kdepak, tohohle bych se moc nebála..
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 19:47
- Nahlásit
inu
má svoje každodenní nároky
no a to nám tam právě neřekli co by snim jako dělal kdyby ho odved bo sice je to věc,ale má nárok na ty nároky právě.-)))) takže asi mnoho povyku pro nic..
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 19:52
- Nahlásit
davidkova renata
takže asi mnoho povyku pro nic..
já bych to viděla asi takhle.. tedy že ho vůbec neodvedou... protože i drahýho čokla neudáš hned, každej chce většinou štěně, který si vychová od malička, takže musíš ustájit a inzerovat.. a platíš náklady..
to radši seberou poslední košili než čokla..
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:02
- Nahlásit
davidkova renata
poradila bych tomu zmetkovi at si zkusí nánu vodvést z bytu))))))))))) ale nevim esi bysme se slyšeli páč by přes psí řef nebylo nic slyšet
Jo taky si představuju naše psy, jak by dobrovolně odcházeli s ňákým cizim chlapem
Krom kanárka teda ten by asi šel teda dokud by nezjistil, že za nim nejdeme my, pak by byl ve strašné deprézy
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:04
- Nahlásit
inu
já bych to viděla asi takhle.. tedy že ho vůbec neodvedou... protože i drahýho čokla neudáš hned, každej chce většinou štěně, který si vychová od malička, takže musíš ustájit a inzerovat.. a platíš náklady..
to radši seberou poslední košili než čokla..
Jo, viděla bych to podobně
Teď mě jen napadá, jak by se to řešilo třeba s koněm - pro někoho taky "mazlíček", cena se dá určit líp než u psa a asi by se dal i líp prodat jen teda ta povinnost postarat se zůstává, naštěstí...
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:08
- Nahlásit
Eldoguero
jak by dobrovolně odcházeli s ňákým cizim chlapem
možná Velký pan dozák...ten by odešel aji s oknem, s dveřma a chlapem )))
|
Shelticka
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:15
- Nahlásit
možná by to zvíře nechali u vás a nařídili prodat, nebo ho prodali oni a přišli si pak pro něj s novým majitelem.. no to jsou jen spekulace, stejně myslim, že by se to nestalo. Já mám zadluženého otce a když tu byla exekutorka, tak nálepku na psa mi nedala ;) stejně se připravuje nějaká ta novela zákoníku, kde už pes nebude věc...
|
Grin
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:36
- Nahlásit
teda taky jsem čekala že se dozvím co se teda s tím zabaveným zvířetem stane?! Protože si to moc nedokážu představit.
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 20:48
- Nahlásit
Dnes to bylo ve zprávách opravdu mu odvedli teriéra pán byl na mašlu,že mu neřekli kde je a kam ho daj,jen ho zapsali do seznamu jako opořebené zbavené půjde do dražby musel ho vykoupit zpět
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:11
- Nahlásit
danajasa
no a co udělají s "předmětem", který nikdo nechce dražit?
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:12
- Nahlásit
davidkova renata
možná Velký pan dozák...ten by odešel aji s oknem, s dveřma a chlapem)))
Tak ten naprosto s jistotou poslední okenní křídlo ještě nemáme zasklený
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:20
- Nahlásit
inu
"předmětem", který nikdo nechce dražit
Já bych se bála aby ho někdo nevydražil za korunu k obědu,páč tam už nikdo nebude kontrolovat jak u ůtulků co bé dál se psem.
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:23
- Nahlásit
danajasa
tak tohle mě nenapadlo, to máš vlastně recht
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:24
- Nahlásit
danajasa
á bych se bála aby ho někdo nevydražil za korunu k obědu
to je asi jediný riziko, na druhou stranu řekla bych, že tenhle typ lidí podobné aukce vůbec nesleduje.. nebo jo?
|
danajasa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:26
- Nahlásit
inu
nebo jo
No dyž vydraží už kuchyn troubu a sadu ceptrů tak proč né už z vobědem
|
inu
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 21:32
- Nahlásit
danajasa
No dyž vydraží už kuchyn troubu a sadu ceptrů tak proč né už z vobědem
kurnik, ty jseš morbid Leda by to bylo jako na aukru: vod koruny
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2011 22:03
- Nahlásit
inu
Leda by to bylo jako na aukru: vod koruny
jo jo a že jich tam je
danajasa
jasný ať to maj komplet představa ale teda nic moc
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 09:03
- Nahlásit
hele počkite..já teda sem to pochopila tak,že jim pouze sdělil,že čokla odebere a ten chlap řikal,že byli na mašli těch 24h ,že přemejšleli esi nemaj čokla někomu darovat aby ho jako další den exekutor nenašel.. zkuste to někdo dohledat v archívu plís..taky padla věta,že se jedná zejména o psychické vydírání a tlak na majetele..tož su fčil zmatené
|
bonc
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:36
- Nahlásit
eště ke všemu to byl foxl (teda prej, sem to neviděla) - mi řekněte gdo si dobrovolně koupí v dražbě dospělýho foxla leda někdo koho už vomrzel život.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 14:40
- Nahlásit
davidkova renata
podle mě to musí být je psychický tlak. už je vidím, jak mi berou křížence, co musí mít jen léky na měsíc za 8 stovek.
|
123helik
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 15:11
- Nahlásit
davidkova renata
taky padla věta,že se jedná zejména o psychické vydírání a tlak na majetele..tož su fčil zmatené
koukala jsem na tu reportáž a bavila se se sousedem právníkem - potkali jsme se večer při venčení
říkal, že je to nesmysl - pes je ze zákona věc, ale žádnej exekutor nevezme něco, co vyžaduje další náklady, který by navíc do prodeje té věci šly z jeho kapsy. Kromě toho ale exekutor nesmí dlužníka vydírat tímhle způsobem - jako že - zaplať nebo ti seberu psa, kterýho miluješ. V tom případě se prý má dlužník obrátit na nějakej exekutorskej úřad nebo co a oni sjednají nápravu. Jo a psa dát na dobu "nebezpečí" k někomu známýmu pro jistotu, že by se jednalo o exekutora, který předpisy moc neřeší, protože i takoví prý jsou....
Každopádně - jak tady bylo řečeno - chtěla bych vidět frajera, jak mi zkouší odvést čubinu obávám se, že by odváželi jeho - ale sanitkou....
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:03
- Nahlásit
bonc
eště ke všemu to byl foxl (teda prej, sem to neviděla) - mi řekněte gdo si dobrovolně koupí v dražbě dospělýho foxla leda někdo koho už vomrzel život.
Máš recht Cecílie, já bych to už taky nechtěla ani za zlatý prase
123helik
Jo a psa dát na dobu "nebezpečí" k někomu známýmu pro jistotu, že by se jednalo o exekutora, který předpisy moc neřeší, protože i takoví prý jsou....
No, tak tohle je celkem síla
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:25
- Nahlásit
Jéé tak naše čuby by asi aj odešly, pokud by měl dostatek žrádla v ten moment, ale myslím, že by je exekutor do půl hodiny vrátil a eště by prosil, ať si je vezmem zpět
|
Eldoguero
Člen |
# Zasláno: 2 Bře 2011 16:40
- Nahlásit
Dáška
nemáš labradory
|