| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:46
- Nahlásit
Hledáme někoho, kdo by poznal tohoto kokra: http://www.utulek-decin.estranky.cz/clanky/roky.ht ml Roky, asi šestiletý černý krásný anglický kokršpaněl. Jeho majitel spolu s dalším mužem dojel autem k děčínskému lesoparku a v tomto mrazivém počasí 13.2. 2011 psa uvázali a ujeli. Policie po majiteli pátrá. Doufáme, že bude dopaden a spravedlivě za tento krutý čin potrestán. Pomozte i vy, pokud pejska poznáváte a znáte jeho majitele. Napište do děčínského útulku: http://www.utulek-decin.estranky.cz
Pes měl na sobě obojek, na kterém měl vyškrábáno své jméno Roky. Není agresivní, má základní poslušnost, umí pěkně panáčkovat, velmi stojí o pozornost člověka, bude to závislák. Je hodně temperamentní, ideální společník na dlouhé procházky a k domku se zahradou. Samozřejmě je i k adopci.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:57
- Nahlásit
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 18:59
- Nahlásit
dejavu
jé tys to založila..já to zrovna chtěla udělat,ted sem četla tvůj emil..je to na faceboku že bysem sdílela aspon?
je moc pěknej...neuvažuješ o něm?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:12
- Nahlásit
sdílej. Dík. Já doufám, že to klofne lepší s někým živějším než jsem já
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:18
- Nahlásit
dejavu
sdílej
naval linka,nemám tě v přátelích
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:23 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
jsem se zrušila. unavilo mně to tam, páč mne tam zavalovalo tisíce balastu, žvástů, hovadin a lidí, co furt něco chtěli a posílali psy, ať jim pomůžu. Neustále se mi to přeposílalo do mailu a chronicky mne to vyrušovalo, už jsem z toho byla vzteklá jak křeček.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:26
- Nahlásit
dejavu
chápu...akorát teda nevim jak to sdílet
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:27
- Nahlásit
no, kopni si to jako novinku na profil a oni si to nasdílí tví přátelé, co je to zaujme
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:43
- Nahlásit
http://www.facebook.com/home.php#!/photo.php?fbid= 192989347393091&set=a.105456716146355.11105.100000 460809914&theater
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:44
- Nahlásit
Hanca
mám to!
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 19:46
- Nahlásit
Hanca
Já taky.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 21:25
- Nahlásit
http://decin.cz/udalosti-mp-decin-7 tady je typ auta, první zpráva
|
Hanca
Člen |
# Zasláno: 17 Úno 2011 23:27
- Nahlásit
z uv. odkazu kopíruji:
Obsluha kamerového systému MP na záznamu kamery spatřila na parkovišti proti tamnímu diskoklubu dva muže, kteří odcházeli do lesíka se psem rasy kokršpaněl na vodítku a zanedlouho se vraceli nazpět bez psa.
Oba muži pak nastoupili do vozidla Opel Kadett a z místa odjeli. Výše uvedené skutečnosti byly OS MP tlumočeny PČR, která zjistila totožnost provozovatele vozidla. Řešení události převzala PČR.
TO vypadá dobře... to jsem zvědavá, jak to PČR vyřeší.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 00:01
- Nahlásit
Já se na to nespoléhám, bo si chlapík může vymyslet cokoliv a vyšetřování se všelijak zvrtnout, takže stále hledám sousedy nebo známé, kteří kokra znají.
|
lucYnka XIII
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 14:58
- Nahlásit
dejavu
Já se na to nespoléhám, bo si chlapík může vymyslet cokoliv a vyšetřování se všelijak zvrtnout, takže stále hledám sousedy nebo známé, kteří kokra znají.
A na co se muze vymluvit, kdyz ho kamera videla jit tam se psem a zpet bez nej? Ze mu utek a nekdo jinej ho privazal?
A kdyz se najdou sousedi a dosvedci, ze je jeho tak se mu prokaze co?
Se ptam asi blbe, ale nemam s timhle zkusenost tak me to zajima Me osobne prijde kamera verohodnejsi nez sousede, ale v pravu se neorientuju tak nevim
Dala jsem sdilet a drzim palce at toho lumpa chytnou a hlavne at je nejak potrestany.
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 18:46
- Nahlásit
lucYnka XIII
problém je ten, že z té kamery nikdo nepozná, že to byl skutečně on kamery, co se takhle většinou používaj mají nic moc kvalitu a poznáš tam maximálně cca výšku, co měl na sobě, barvu vlasů, ale víc ani prd ...
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 20:19
- Nahlásit
Může říct, že se jim třeba pes ztratil nebo není jeho, co já vím.
Každopádně už se ozvali na něj 2 příčetní zájemci a dva další, které bych nazvala jinak, tak snad někdo z nich pro něj dojede a vezme si ho.
|
Dáška
Člen |
# Zasláno: 18 Úno 2011 23:47
- Nahlásit
Eimyproblém je ten, že z té kamery nikdo nepozná, že to byl skutečně on
Jestli mají kamery stejné, jako naši měšťáci, můžou mu spočítat aji chlupy z bradavic... Kéž by.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Úno 2011 08:04
- Nahlásit
Dáška
Jestli mají kamery stejné, jako naši měšťáci, můžou mu spočítat aji chlupy z bradavic... Kéž by. - to určitě ne, je to jak píše Eimy
A co se týče ,,vykecání se z toho" - buďte si jisté, že pokud chcete, dá se vykecat snad skoro ze všeho a nikdo vám nedokáže opak. Mám policajty v rodině tak vím, co musí kolikrát přijmout za bláboly
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 17:14 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
Tak 1) Rocky našel nový domov, jak se má, viz: http://www.ahaonline.cz/clanek/aha-zverinec/55973/ roky-mel-zemrit-na-mrazu-ted-se-hada-s-papouskem.h tml
2) Majitel byl dopaden, usvědčen, přiznal se, takže vyšetřování bylo uzavřeno a předáno k řízení. Hrozí mu pokuta až 50 000.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 19:43
- Nahlásit
dejavu
Hrozí mu pokuta až 50 000.
no to chci vidět..ale i tak gůt
|
brut
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 20:26
- Nahlásit
dejavu
kéž by.... ale buď dík i za to, že majitele našli...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 14 Bře 2011 21:12
- Nahlásit
dejavu
Majitel byl dopaden, usvědčen
no že by jedna z prvních vlaštovek?
kdyby na to došlo, tak začnu věřit tomu, že snad se i spravedlnost úplně nevoslepila.
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 2 Dub 2011 13:01
- Nahlásit
http://www.ahaonline.cz/clanek/aha-zverinec/56911/ tyran-rokyho-dopaden-hrozi-mu-pulmilionova-pokuta. html
|